Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Pertukaran Rasmi bagi Terma & Syarat Umum dan Polisi Privasi

  1. #11

    Default

    kepada BoardAdmin/MH,

    kami semua tidak beberapa faham apa sebenar akan berlaku pada 1 nov.

    apa akan jadi pada account kami semua? mulai 1 nov akan bermula register account dengan kredit kad?

    banyak rule yang masih kurang faham.

    boleh berikan versi peraturan baru dalam bahasa melayu?

    harap ada yang dapat sangat membantu. kami semua masih keliru dan tetap ingin bermain travian.

    harap dapat balas dari admin secepat mungkin.


    terima kasih,

    apolo

  2. #12
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    @apolo

    Untuk bahasa Melayu, kene tunggu Admin keluarkan, setakat ni yang ada cume set dalam English shj

    Sanji


    "Never trust someone with mask"

  3. #13

    Default

    Selamat tinggal travian

  4. #14
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    kena bayar atau tidak?
    klu kena bayar..
    mmg tepat la kputusan aku nk leave game ni...
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

  5. #15

    Default

    @Sanji

    boleh terangkan tentang pergunaan kredit kad? sebab ramai tiada kredti kad walaupun kita semua umur lebih dari 18.

    ada bayaran akan dikenakan? itu soalan yang penting. harap sanji dapat jawab persoalan kami dan senangkan keliruan kami.

  6. #16
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    ada ke tulis kad kredit? tak perasan pulak

    term "credits" merujuk kepada gold kalau user tak perasan.


    "Never trust someone with mask"

  7. #17
    Prebet
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    15

    Default

    Whhhooaaahh~!
    ADe Funtion Br Tuk Travian game...
    Damn...
    kalo berduit kompem main pown sodap...
    makin aneh deyh~!

  8. #18

    Default

    Salam,

    Aku rasa x puas hati la, kenapa la nak sekat budak2 bwh 18 tahun main game ni.
    Padahal game ni mana ada benda yg x bermoral contoh mana ada benda lucah pun.
    kasi budak2 main game ni lagi baik dari diorang search benda bukan2 kat website.
    haiz

  9. #19
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by shafiq_tidus28 View Post
    Salam,

    Aku rasa x puas hati la, kenapa la nak sekat budak2 bwh 18 tahun main game ni.
    Padahal game ni mana ada benda yg x bermoral contoh mana ada benda lucah pun.
    kasi budak2 main game ni lagi baik dari diorang search benda bukan2 kat website.
    haiz
    Mana ada nak sekat pun budak2 main....
    Cuma yang paham pasal budak2 bawah 18 tahun tuh....
    Kena ada kebenaran penjaga untuk main benda nih....

    Jadi pandai2 lar dapatkan kebenaran penjaga....

  10. #20
    Koperal Evil Rabbit's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Koksey KokDang
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by shafiq_tidus28 View Post
    Salam,

    Aku rasa x puas hati la, kenapa la nak sekat budak2 bwh 18 tahun main game ni.
    Padahal game ni mana ada benda yg x bermoral contoh mana ada benda lucah pun.
    kasi budak2 main game ni lagi baik dari diorang search benda bukan2 kat website.
    haiz


    sokongan tulis:

    maksudnya ada ijin dari orang tuanya..
    ____________
    evil rabbit tulis:

    blh trgkan sal nie tak..
    untuk anak-anak - kewujudan perjanjian wakil undang-undang mereka.
    ____________
    sokongan tulis:

    ngak masalah dengan umur..
    ____________
    evil rabbit tulis:

    tak fhm la..pemain under 18 tak blh maen ke??
    jOiN mE iN dEatH

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •