Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Pertukaran Rasmi bagi Terma & Syarat Umum dan Polisi Privasi

  1. #1
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default Pertukaran Rasmi bagi Terma & Syarat Umum dan Polisi Privasi

    Kepada Pemain,

    Melalui IGM ini, kami ingin memaklumkan bahawa perubahan pada Terma & Syarat Umum adalah demi memastikan perlindungan ke atas data berkaitan anda.

    Kami sangat komited dalam memastikan data anda selamat dengan kami. Bagi tujuan ini, kami akan mengemaskini Polisi Privasi pada 1 November 2010 dan memperkenalkan peraturan dalaman sedunia yang akan menjamin perlindungan data dan memenuhi kehendak Peraturan Perlindungan Data Eropah.

    Travian Games membuat perubahan ini demi memastikan perlindungan data sedunia yang sama rata dan seragam serta mengikut standard Eropah.

    Perubahan Polisi Privasi ini adalah atas persetujuan dan tanggung-jawab Pegawai Perlindungan Data Travian Games GmbH.


    Kami perlu memastikan Terma & Syarat Umum kami menyaingi semua perubahan hukum undang undang. Dengan itu, kemaskini ini akan bermula pada 1 November 2010. Versi baru Terma % Syarat Umum dan Polisi Privasi adalah seperti berikut:

    Terma & Syarat Umum Travian Games GmbH

    dan

    Polisi Privasi



    Versi lama yang masih terpakai sehingga 31 Oktober adalah seperti berikut:


    Terma & Syarat Umum Travian Games GmbH

    dan

    Polisi Privasi


    Jika anda tidak lagi berminat bermain permainan Travian Games GmbH disebabkan perubahan Terma & Syarat Umum Travian Games GmbH dan Polisi Privasi ini, anda boleh menolaknya dengan menutup akaun sebelum tarikh akhir 30 Oktober 2010. Terma & Syarat Umum Travian Games GmbH dan Polisi Privasi baru akan dianggap sebagai diterima anda jika anda masih terus bermain bermula dari 1 November 2010.



    Tulus Ikhlas,



    Robin Houben
    Pegawai Perlindungan Data


    Florian Bohn
    Pengarah Urusan

    P.S. Dukacitanya dimaklumkan kami masih belum dapat menyediakan Terma & Syarat Umum Travian Games GmbH dan Polisi Privasi baru dalam semua bahasa. Kami akan cuba memperbaiki kelemahan ini secepat mungkin.
    Sebarang pertanyaan boleh pemain tulis di sini


    Sanji
    BoardAdmin/MH


    "Never trust someone with mask"

  2. #2
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Boleh x bagi point2 penting yang berubah dan perlukan perhatian semua pemain....

    Rasanya x ramai akan baca karangan yang dalam tuh terutama plak dalam english...

    Harap dapat diringkaskan point2 penting yang nak disampaikan dalam bahasa melayu....

  3. #3

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by J1ra1ya View Post
    Boleh x bagi point2 penting yang berubah dan perlukan perhatian semua pemain....

    Rasanya x ramai akan baca karangan yang dalam tuh terutama plak dalam english...

    Harap dapat diringkaskan point2 penting yang nak disampaikan dalam bahasa melayu....

    Terlalu banyak sangat point2 yang penting kat situ,,,,bukan setakat terlalu bnyak tapi mmg semua nye penting,,,,kami pon x sanggup jugak nak terangkan sebab point2 yg begitu banyak,,,,[bace pon dah penin],,hehehehehe

    Jadi,harap2 anda semua baca lah dengan teliti,klau x paham,,terjemah kan lah ke BM guna Google
    Klau betul2 ade yg x paham lgi,,,baru la tanye kat disini yek,,,,

  4. #4

    Default

    Nak bace pon dah pening nie kan pulak nak memahami...
    Rasa nya tak semua player kat malaysia yg faham bahasa omputih..

    ada pape penjelasan

    kalau nak guna google translate,tak semua ayat dia betul..



    p/s : jangan marah lee...ko marah,aku geget pale ko kang..
    Tanda-tanda orang yang budiman ialah dia akan berasa gembira jika dapat berbuat kebaikan kepada orang lain, dan dia akan berasa malu jika menerima kebaikan daripada orang lain.


  5. #5

    Default

    (3) These Terms will solely be published on the websites of the game. They can be
    downloaded into the random access memory, stored on a permanent data carrier or
    printed out. However, upon the user's written request, the Terms can also be sent by
    post.


    Translate :

    (3) Syarat-syarat ini hanya akan diterbitkan di laman permainan. Mereka boleh
    dimuat turun ke dalam random access memory, disimpan dalam pembawa data tetap atau
    dicetak. Namun, setelah permintaan bertulis pengguna, Keperluan juga boleh dihantar oleh
    posting.


    aper maksud nie???
    Leh tolong terangkan??
    Tanda-tanda orang yang budiman ialah dia akan berasa gembira jika dapat berbuat kebaikan kepada orang lain, dan dia akan berasa malu jika menerima kebaikan daripada orang lain.


  6. #6
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Mula2 buka jugak pdf file tuh nak baca....

    Tapi bila nampak karangan yang panjang dalam tuh....
    Terus batalkan niat nak membaca....

  7. #7
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Aku tak paham..
    kalau suruh isi apa2.. aku isi.. tapi kalau minta sampai number kredit kad.. jgn harap la...
    pastu kalau nak main kena bayar pun jangan harap la..
    tu je pesanan dari aku...

  8. #8
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    dah nama Privacy Policy.. mmg panjang dan detail..


    "Never trust someone with mask"

  9. #9

    Default


    tak paham lah.......... nak main game tuk senang2 & refreshing, janganlah ditambah pusing kepala ni dengan banyaknya aturan.... yang simple aja lah......
    1 pertanyaan..... masih free kah main travian ni...???

  10. #10
    Prebet
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    14

    Default

    kalu kena bayor mcm tengok porn susah la nanti....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •