Page 41 of 72 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 401 to 410 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #401
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    betul tu...cume aku confuse je...sebab aku tgk byk sgt post yg car tak boleh beat 10 player...tu yg nak tahu tu...senang cerita... cakap je3-4 ally vs3-4 ally...habis cerita...ni 3-4 ally vs 1 ally(10 pemain)...heran jugak aku...hmm...budak2 car ni...aku ingat...tak minat forum kot...kalau tak...blh jugak tahu cerita...siapa yg serang dulu...

  2. #402
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    betul tu...cume aku confuse je...sebab aku tgk byk sgt post yg car tak boleh beat 10 player...tu yg nak tahu tu...senang cerita... cakap je3-4 ally vs3-4 ally...habis cerita...ni 3-4 ally vs 1 ally(10 pemain)...heran jugak aku...hmm...budak2 car ni...aku ingat...tak minat forum kot...kalau tak...blh jugak tahu cerita...siapa yg serang dulu...
    ok..senang cite r bro..ally Car yg 60 ahli dan xpernah perang sejak mula server (ada 30 hammer dengar cite) sedang bperang dgn OIL|NS, OIL|OK dan OIL|CG yg sejak mula server bperang dengan NEW dan LG|TM yg masih hidup sampai sekarang (NEW je la)...faham x bro??


  3. #403
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    ok..senang cite r bro..ally Car yg 60 ahli dan xpernah perang sejak mula server (ada 30 hammer dengar cite) sedang bperang dgn OIL|NS, OIL|OK dan OIL|CG yg sejak mula server bperang dengan NEW dan LG|TM yg masih hidup sampai sekarang (NEW je la)...faham x bro??


    byk tuh 30 hammer...baru brape hammer kuar...hehehehe....seram aku..

  4. #404
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    lol...marah ke...durex...aku bermula dgn pertanyaan je...knp sampai nk marah...sorilah...30 hammer tak logik rasenya...jgn yg menang jadi arang...kalah jadi abu...aku tgk kat thread lain...sdnd[betul ke tak namanya] ada cakap...goyang...goyang....agak-agaknyelah...NE boleh menang tak server ni...

    dengar cerita...gunawan kene banned...betul ke...kalau betul...kes ape...[ni pertanyaan je ni..saja nak tahu ni...bukan provok ni]

    chill out bro....

  5. #405
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by Son Goku View Post
    byk tuh 30 hammer...baru brape hammer kuar...hehehehe....seram aku..
    serem bangat dehh
    goyanggg NE gannn

  6. #406
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    lol...marah ke...durex...aku bermula dgn pertanyaan je...knp sampai nk marah...sorilah...30 hammer tak logik rasenya...jgn yg menang jadi arang...kalah jadi abu...aku tgk kat thread lain...sdnd[betul ke tak namanya] ada cakap...goyang...goyang....agak-agaknyelah...NE boleh menang tak server ni...

    dengar cerita...gunawan kene banned...betul ke...kalau betul...kes ape...[ni pertanyaan je ni..saja nak tahu ni...bukan provok ni]

    chill out bro....
    xde r mrah bro..
    xde mud..period

  7. #407
    Lans Koperal ContraBand's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    49

    Default

    hormon x stabil..patut la emo semacam jer

    "Loyalty is Obsolete"

  8. #408
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by ContraBand View Post
    hormon x stabil..patut la emo semacam jer
    haha..hormon xstabil tu Sutun

    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  9. #409
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Di samping OIL dgn CAR.. Adalagi Perang di NE yang baru meletus...
    ia juga melibatkan sekutu OIL dgn tuttttuuttt... hehehehe
    Cuba korang teka...

  10. #410
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    hmm....entahlah...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •