Page 44 of 72 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 431 to 440 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #431
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    36

    Default

    kalau yg kanan buat NEW
    kalau yg kiri buat CAR
    suatu kehormatan
    bagi id polytron
    di hajar ally no 1

    diambil dari profile Polytron
    refer to this link http://speed.travian.com.my/spieler.php?uid=3186

    Om atoek aq rasa nga perlu la nyata ally no 1 segala , this is travian and it is not a fair game . titik ! have fun ya

  2. #432
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Bingung saya, dulu saat OIL-[OK] perang dengan LG-TM, LG-TM bilang "kita di serang oleh ally besar yang peringkat 5 besar di bantu para sekutunya". Terus OIL-[OK] bilang, "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    Nah sekarang OIL-[OK] perang dengan CAR-HQ, terus OIL-[OK] bilang "kita di serang ally besar no 1 di bantu para sekutunya". Nah lho maksudnya apa ini ? harusnya OIL-[OK] tau jawabannya ya seperti di atas itu donk, kan OIL-[OK] pernah bilang "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    hi hi hi hi
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  3. #433
    Lans Koperal rocker's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by atoek View Post
    Wkwkkwkwk.....
    Polytron jd idola di NE
    Pembela no 1 3 kali neh bau2nya.....
    Mantap bener maen di NE.....
    =))
    Lanjut terus Om,,
    sampe akhir server pun,,,
    poly masih menebar ancaman,,,
    IR | 7Crz E | VVA & TBHRz

  4. #434
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    36

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    Bingung saya, dulu saat OIL-[OK] perang dengan LG-TM, LG-TM bilang "kita di serang oleh ally besar yang peringkat 5 besar di bantu para sekutunya". Terus OIL-[OK] bilang, "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    Nah sekarang OIL-[OK] perang dengan CAR-HQ, terus OIL-[OK] bilang "kita di serang ally besar no 1 di bantu para sekutunya". Nah lho maksudnya apa ini ? harusnya OIL-[OK] tau jawabannya ya seperti di atas itu donk, kan OIL-[OK] pernah bilang "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    hi hi hi hi
    its all about karma ok ? jadi jangan teriak2 diserang ama siapa , enjoy the game aja uda ..

  5. #435
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    26

    Default

    Semakin Memanas Lanjut yakkk

    heheh rocker.. ternyata mantan anak 7cz E ya hahaha

  6. #436

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    Bingung saya, dulu saat OIL-[OK] perang dengan LG-TM, LG-TM bilang "kita di serang oleh ally besar yang peringkat 5 besar di bantu para sekutunya". Terus OIL-[OK] bilang, "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    Nah sekarang OIL-[OK] perang dengan CAR-HQ, terus OIL-[OK] bilang "kita di serang ally besar no 1 di bantu para sekutunya". Nah lho maksudnya apa ini ? harusnya OIL-[OK] tau jawabannya ya seperti di atas itu donk, kan OIL-[OK] pernah bilang "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    hi hi hi hi
    betul sekali & saya sangat setuju...
    saya juga binggung baca nya dari awal sampai saat ini, sekrng nama atoek saya kurang respek, terlalu banyak mulut berkoar koar yg terlalu berlebihan..

  7. #437
    Sarjan eedhan's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bekasi Kranji
    Posts
    101

    Default

    Ah dalnet ga punya id tp byk bicara. Yg main yg bicara. Its war game, enjoy the politic and all intrick.. Tp sebaiknya penyimak jgn byk menyalak..
    :o Try to be some one

  8. #438

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    Bingung saya, dulu saat OIL-[OK] perang dengan LG-TM, LG-TM bilang "kita di serang oleh ally besar yang peringkat 5 besar di bantu para sekutunya". Terus OIL-[OK] bilang, "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    Nah sekarang OIL-[OK] perang dengan CAR-HQ, terus OIL-[OK] bilang "kita di serang ally besar no 1 di bantu para sekutunya". Nah lho maksudnya apa ini ? harusnya OIL-[OK] tau jawabannya ya seperti di atas itu donk, kan OIL-[OK] pernah bilang "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    hi hi hi hi
    Lanjut terus om DALnet

  9. #439
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by fellix View Post
    betul sekali & saya sangat setuju...
    saya juga binggung baca nya dari awal sampai saat ini, sekrng nama atoek saya kurang respek, terlalu banyak mulut berkoar koar yg terlalu berlebihan..
    dan aku nk beritahu...baru2 ni...aku ada tanya kenapa gunawan di ban sama mh...gunawan tu dari ally oilns jugak...sama dgn atoeeoiikkk...tp...jawapan yang aku terima...tak tahu...haha...cukup kelakar..aku ketawa seorang diri depan pc...mana mungkin tidak tahu[sebabya] jika player ally sendiri kene ban..

    jadi...aku nak bagitahu..gunawan kena banned kerana multi akaun..iaitu...yunero akaunnya...

    memang amat melucukan kerana player yang di war-warkan otai dalam travian,rupa2nya pandai membelit di dalam forum..

    kalau lu betul2 profesional...bagilah fakta...jangan si putar alam punya cerita...hahaha....


    hmm......amacam...berani tak aku...
    Last edited by dooms; 11-29-2010 at 07:31 PM.

  10. #440
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    Bingung saya, dulu saat OIL-[OK] perang dengan LG-TM, LG-TM bilang "kita di serang oleh ally besar yang peringkat 5 besar di bantu para sekutunya". Terus OIL-[OK] bilang, "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    Nah sekarang OIL-[OK] perang dengan CAR-HQ, terus OIL-[OK] bilang "kita di serang ally besar no 1 di bantu para sekutunya". Nah lho maksudnya apa ini ? harusnya OIL-[OK] tau jawabannya ya seperti di atas itu donk, kan OIL-[OK] pernah bilang "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    hi hi hi hi
    tiap kali lu post...mesti post tu,dengan isi yang fakta....nah...inilah orang yang aku suka...

    so....gw respek lu....


    hmm......
    Last edited by dooms; 11-29-2010 at 07:33 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •