Page 45 of 72 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 441 to 450 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #441

    Default

    Quote Originally Posted by kamben View Post
    kalau yg kanan buat NEW
    kalau yg kiri buat CAR
    suatu kehormatan
    bagi id polytron
    di hajar ally no 1

    diambil dari profile Polytron
    refer to this link http://speed.travian.com.my/spieler.php?uid=3186

    Om atoek aq rasa nga perlu la nyata ally no 1 segala , this is travian and it is not a fair game . titik ! have fun ya
    wah sehari gk buka forum rame ya
    gini gini
    gua ada komplen kena gangbang???
    gk kan?
    loe jgn copas sepotong doank bro
    tuh medali penyerang kan gua tulis
    ilangin hammer CAR
    gua malah enjoy kok maen disini
    malah next season maen lg
    ini jg gk di del polytron
    tetep maen
    sorry tong gua masih fun sampe sekrg maennya
    santai aja

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    Bingung saya, dulu saat OIL-[OK] perang dengan LG-TM, LG-TM bilang "kita di serang oleh ally besar yang peringkat 5 besar di bantu para sekutunya". Terus OIL-[OK] bilang, "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    Nah sekarang OIL-[OK] perang dengan CAR-HQ, terus OIL-[OK] bilang "kita di serang ally besar no 1 di bantu para sekutunya". Nah lho maksudnya apa ini ? harusnya OIL-[OK] tau jawabannya ya seperti di atas itu donk, kan OIL-[OK] pernah bilang "biasa aja tuh di GangBang kan ini travian".

    hi hi hi hi
    pls read post diatas
    gua GAK PERNAH COMPLAIN DI GANGBANG
    ok?
    malah enak id gua bsia ilangin brp hammer "gede" anak CAR
    gede beneran gk ya?
    gua cuma ngm suatu kehormatan dihajar ama ally no 1
    ups....
    udah jadi no 2 yah???
    itung kerugian anak OIL
    ama kerugian hammer CAR
    brp hammer car ilang di polytron



    Quote Originally Posted by fellix View Post
    betul sekali & saya sangat setuju...
    saya juga binggung baca nya dari awal sampai saat ini, sekrng nama atoek saya kurang respek, terlalu banyak mulut berkoar koar yg terlalu berlebihan..
    gini bro
    gua juga gak butuh respect dr siapa saja
    gua maen ini for fun
    n di forum enak ngeflame
    kl gk suka diflame n takut kebakar jgn maen ke forum ok?

    gua berkoar tp ada bukti coy
    liat aja nasib anak CAR n hammernya
    brp kerugian mereka
    brp kerugian gua
    kalo bisa itung seh


    Quote Originally Posted by dooms View Post
    dan aku nk beritahu...baru2 ni...aku ada tanya kenapa gunawan di ban sama mh...gunawan tu dari ally oilns jugak...sama dgn atoeeoiikkk...tp...jawapan yang aku terima...tak tahu...haha...cukup kelakar..aku ketawa seorang diri depan pc...mana mungkin tidak tahu[sebabya] jika player ally sendiri kene ban..

    jadi...aku nak bagitahu..gunawan kena banned kerana multi akaun..iaitu...yunero akaunnya...

    memang amat melucukan kerana player yang di war-warkan otai dalam travian,rupa2nya pandai membelit di dalam forum..

    kalau lu betul2 profesional...bagilah fakta...jangan si putar alam punya cerita...hahaha....

    hmm......amacam...berani tak aku...
    soal gunawan memang benar gua tidak tau
    loe kalo mau bacot
    balajar lagi tong
    yunero multi akun gunawan?
    yang namanya multi akun
    1 att
    1 ato 2 deff
    ini yunero dan gunawan sama sama maen att
    ck ck ck ck ck ck
    belajar lagi ya tong
    emanknya kamu yg banned multi akun?
    hare gene................

  2. #442
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    hahahahaha....



    cool...is doom...


    emanknya multi akaun...dia punya ruled...kena satu attack dan satu def ke...hahaha....

    dah aku cakap....lu memang kelakar....hahahaha....
    Last edited by dooms; 11-29-2010 at 07:54 PM.

  3. #443
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21

    Default Multi acc..

    maksud multi acc adalah bermain lebih dari 1 acc..
    tidak semestinya nisbah dia 1 attack dan 2 deff..
    Yeaah

  4. #444
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    haha...akhirnya...masuk jugak kau ye....haha...entahlah....aku mmg tak faham dengan undang2 untuk jadi multi ni...sebab aku belum pernah lg main multi...


    dooms...is always cool.....

  5. #445
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    haha...akhirnya...masuk jugak kau ye....haha...entahlah....aku mmg tak faham dengan undang2 untuk jadi multi ni...sebab aku belum pernah lg main multi...


    dooms...is always cool.....
    ni yg bising2 ni mesti yg report MH ni...
    hahahaha

    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  6. #446
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    ni yg bising2 ni mesti yg report MH ni...
    hahahaha

    lol....aku tak campur...dulu aku ada post...aku tak respect pada pemain multi...itu main tipu maa...


    hmm...agak2lah...boleh tak ally dari zone NE...menang ww kali ni....

    nampak macam...zone lain dah nak keluarkan hell riders masing-masing...
    Last edited by dooms; 11-29-2010 at 08:44 PM.

  7. #447
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by shah View Post
    maksud multi acc adalah bermain lebih dari 1 acc..
    tidak semestinya nisbah dia 1 attack dan 2 deff..
    klau id spy tu kire multi jgk kn??
    hehe..malas r report..
    nnt ramai plak kene banned..

    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  8. #448
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    lol....aku tak campur...dulu aku ada post...aku tak respect pada pemain multi...itu main tipu maa...


    hmm...agak2lah...boleh tak ally dari zone NE...menang ww kali ni....
    NE dh xde harapan dh utk WW
    hahaha..NE dh mcm Afghanistan dh
    perang sane sini..
    ramai yg menjanda..
    dahsyat2..
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  9. #449
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    NE dh xde harapan dh utk WW
    hahaha..NE dh mcm Afghanistan dh
    perang sane sini..
    ramai yg menjanda..
    dahsyat2..
    WW dah x penting kat NE...
    apa yang penting kt NE Who is last standing man and ally...

    Kepada atoek khas dari kami..

    http://www.youtube.com/watch?v=ZlGbLmkMpIQ

  10. #450
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    dan aku nk beritahu...baru2 ni...aku ada tanya kenapa gunawan di ban sama mh...gunawan tu dari ally oilns jugak...sama dgn atoeeoiikkk...tp...jawapan yang aku terima...tak tahu...haha...cukup kelakar..aku ketawa seorang diri depan pc...mana mungkin tidak tahu[sebabya] jika player ally sendiri kene ban..

    jadi...aku nak bagitahu..gunawan kena banned kerana multi akaun..iaitu...yunero akaunnya...

    memang amat melucukan kerana player yang di war-warkan otai dalam travian,rupa2nya pandai membelit di dalam forum..

    kalau lu betul2 profesional...bagilah fakta...jangan si putar alam punya cerita...hahaha....


    hmm......amacam...berani tak aku...

    Aku satu ally aku taktau pun..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •