Page 52 of 72 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast
Results 511 to 520 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #511

    Default

    Quote Originally Posted by atoek View Post
    yg fresh
    http://travian-reports.net/my/report...e0,5271467f7eb

    buat all malaysian player sorry buat statement gua tentang belajar lagi sama indo
    gua akuin gua rada emosi ama dooms
    yg juga ngm seenak jidatnya
    gua lupa di dorum ini gua make nama asli dan bukan naka forum biasa
    sekali lagi sorry about racism td.....
    ntar gua dibom pula
    peace ya....
    Salut buat om Atoek, yang dengan gentle minta maaf..

    BTW Desa Om Atoek tinggal 2... capital masih ngk tembus2 juga???
    jadi ingat Castello dan Central Myx kemaren...

  2. #512
    Sarjan eedhan's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bekasi Kranji
    Posts
    101

    Default

    Hurray... menang 5-1.... great job friend

    :o Try to be some one

  3. #513

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    yang ni ape plak? kate WAR antara OIL NS dengan CAR je...tpi nih ade sekutu join plak...pstu kalau OIL bwk sekutu salah plak...

    Kite yg serang CAR pon drpd FAMILY OIL...xsalah kalau sama-sama tolong...yg kat atas tuh...tibe2 je...aku dah kate dah...bdk2 CAR nih bile dah huru-hara,xyakin blh menang...mula la gi mntk deff ngn W***** pstu try tarik wing *** jadi wing diorg,utk bekal deff...

    Kapan pulak ally CAR minta bantuan dari wing atau sekutu.... tolong dicek sebelum ngomong bro... masalah menang atau kalah itu adat permainan.... so kita lihat aja nanti....


  4. #514
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    yang ni ape plak? kate WAR antara OIL NS dengan CAR je...tpi nih ade sekutu join plak...pstu kalau OIL bwk sekutu salah plak...

    Kite yg serang CAR pon drpd FAMILY OIL...xsalah kalau sama-sama tolong...yg kat atas tuh...tibe2 je...aku dah kate dah...bdk2 CAR nih bile dah huru-hara,xyakin blh menang...mula la gi mntk deff ngn W***** pstu try tarik wing *** jadi wing diorg,utk bekal deff...

    sape huru-hara?.. OIL NS pn sama.. semua sama bro.. ini strategi game.. bkn tonggeng game....
    hahahaha....
    lagipun mana bro tau CAR dapat def dari ally lain?.. ada bukti?.. ada report?... x de jangan sesuka ati cakap yer....

  5. #515

    Default

    Quote Originally Posted by OuTlAnDeR View Post
    Kapan pulak ally CAR minta bantuan dari wing atau sekutu.... tolong dicek sebelum ngomong bro... masalah menang atau kalah itu adat permainan.... so kita lihat aja nanti....

    tengah tengok la nih...tengok betapa korang nih xpandai menipu...hahaha...xbaik menipu...dosa...

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    sape huru-hara?.. OIL NS pn sama.. semua sama bro.. ini strategi game.. bkn tonggeng game....
    hahahaha....
    lagipun mana bro tau CAR dapat def dari ally lain?.. ada bukti?.. ada report?... x de jangan sesuka ati cakap yer....
    ade bro...tp aku xnk la bgtau...xsyok r...nanti korang terkejut plak aku dapat dari mana...hehehe...

    n sebenarnya leader korang yang bagitau kami....korang tau ke ape leader korang bgtau kami?


  6. #516

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    tengah tengok la nih...tengok betapa korang nih xpandai menipu...hahaha...xbaik menipu...dosa...



    ade bro...tp aku xnk la bgtau...xsyok r...nanti korang terkejut plak aku dapat dari mana...hehehe...

    n sebenarnya leader korang yang bagitau kami....korang tau ke ape leader korang bgtau kami?

    Leader..... dalam CAR ada leader ker..... sapa la tu ya......


  7. #517

    Default

    Quote Originally Posted by eedhan View Post
    santai aja om atoek memang terkadang war itu bikin esmosi...

    lets play and enjoy it.... udah lah lo pada baik CAR ataupun OIL warlah dengan semua politik dan tipudaya (no racism please) CAR dengan semua hammer try your best shoot... kami siap tunggu di capital om atoek...

    bagi yang ga rela deffnya mati silahkan aja ditarik deffnya... disini di uji kekompakan kita... ciayooooooooooo OIL... gw tau NS itu bukan OIL biasa, dia pake ARABIAN OIL jd kencengnya agak lama....

    wkwkwkwkwk

    (express no racism)
    prettttttttttttttttttttt
    oil kamasutra bok....
    di octopusss
    wwkwkwkwkwk


    Quote Originally Posted by Kantai View Post
    Tu la...sebelum post dalam forum, pk dulu la ape ko nk bebel...dalam forum ni bukan ko ngan kwn2 ko je main, ramai lg yg tgk...nk main biar cara nk main, nk emosi sgt 2 wtpe la...bukan leh bawak mati pon..kalu ko mng skali pon bukan ko leh jd jutawan Travian...hahaha
    yup
    once again sorry for the statement

    Quote Originally Posted by -phoenix- View Post
    nah bagus nih permintaan maap di kasi bonus log doyan gw .. main di myx sama idx emang beda feelnya kalo di myx rada nyantai sim city rada aman makanya gw main disini he he .. di idx belom apa" udah perang gak bisa nyantai masa ada server speed mainnya sampe hampir 6 bulan apa gak bosan tuh T_T

    buat om atoek : nice play calon the next castello nih desa tinggal 2 hi hi gw tunggu desanya tinggal satu

    buat anak" CAR ayo tabrak toko POLYTRON ha ha ..

    #nonton orang" rusuh di NE sambil sim city adeemmm ayem ...
    mana berani mereka tabrak capitol ama desa 1 lagi
    tuh bnyk yg modar udahw
    wkwkwkwkwkwkwk

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    yang ni ape plak? kate WAR antara OIL NS dengan CAR je...tpi nih ade sekutu join plak...pstu kalau OIL bwk sekutu salah plak...

    Kite yg serang CAR pon drpd FAMILY OIL...xsalah kalau sama-sama tolong...yg kat atas tuh...tibe2 je...aku dah kate dah...bdk2 CAR nih bile dah huru-hara,xyakin blh menang...mula la gi mntk deff ngn W***** pstu try tarik wing *** jadi wing diorg,utk bekal deff...
    wkwkwkwkwk
    diam diam aja bro
    sampe minta tolong ally lain buat hajar OIL

    Quote Originally Posted by kamben View Post
    Ok stop talking about idx is better or myx is better ok ? this thread should not discussing on that issue i think , NE Hot is the subject right ? so dont say "wah idx lebih berat dan segala" you are in MYX FORUM so behave like a myx player k ? just chill with the game, follow the flow and discuss with the topic or encik momod will close this thread la please guys , thanks

    p/s : good appologize om atoekk . dont do it again k . i hate rasicm
    sorry once again

    Quote Originally Posted by messi View Post
    Salut buat om Atoek, yang dengan gentle minta maaf..

    BTW Desa Om Atoek tinggal 2... capital masih ngk tembus2 juga???
    jadi ingat Castello dan Central Myx kemaren...
    wkwkwkwk
    mana berani mereka tabrak bro

    Quote Originally Posted by OuTlAnDeR View Post
    Kapan pulak ally CAR minta bantuan dari wing atau sekutu.... tolong dicek sebelum ngomong bro... masalah menang atau kalah itu adat permainan.... so kita lihat aja nanti....

    nanti di post ya buktinya MM di W*****
    minta balas budi ya anak CAR
    wkwkwkwkwkwkwk

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    sape huru-hara?.. OIL NS pn sama.. semua sama bro.. ini strategi game.. bkn tonggeng game....
    hahahaha....
    lagipun mana bro tau CAR dapat def dari ally lain?.. ada bukti?.. ada report?... x de jangan sesuka ati cakap yer....

    ada bukti MM mau?

  8. #518
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    tengah tengok la nih...tengok betapa korang nih xpandai menipu...hahaha...xbaik menipu...dosa...



    ade bro...tp aku xnk la bgtau...xsyok r...nanti korang terkejut plak aku dapat dari mana...hehehe...

    n sebenarnya leader korang yang bagitau kami....korang tau ke ape leader korang bgtau kami?

    Ada ke leader?... macam tak pernah dengar pun perkataan leader dalam ally CAR.. x de bukti bro.. toksah citer.. da x de bahan citer ke bro?.. kalau nak bergosip biar gosip yang panas.. ni gosip suam kuku... hahahahah pasni apa plak yer?..

  9. #519

    Default

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    Ada ke leader?... macam tak pernah dengar pun perkataan leader dalam ally CAR.. x de bukti bro.. toksah citer.. da x de bahan citer ke bro?.. kalau nak bergosip biar gosip yang panas.. ni gosip suam kuku... hahahahah pasni apa plak yer?..
    its up to you...IDC...


  10. #520
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    its up to you...IDC...

    takde la tu... hahahaha.... gosip lebey.... hahahaha

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •