Page 55 of 72 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 541 to 550 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #541
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by nissan View Post
    bah, orang yang dah ingkar janji pun masih plak banyak bacotnya
    gimana gw bisa percaya ajakan personal war, kalau cuma soal resos pun ingkar janji
    you don't have any integrity at all
    sape suruh ko serang balik..ingat lepas ar tu
    dh mati troop attack bru nk igm mntak resos..
    mcm ni punya org pun ade ke
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  2. #542
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    haha..pggil la geng tu dtg forum
    bru kena cabar..
    dkat forum pun nk CFD ke??
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  3. #543

    Default

    Quote Originally Posted by nissan View Post
    bah, orang yang dah ingkar janji pun masih plak banyak bacotnya
    gimana gw bisa percaya ajakan personal war, kalau cuma soal resos pun ingkar janji
    you don't have any integrity at all
    cakap takut kan senang...xpayah nak bgi alasan...


  4. #544
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    cakap takut kan senang...xpayah nak bgi alasan...

    hahaha..got psiko by kujal?? just ask CFD
    wkwkwkw..
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  5. #545

    Default

    wets... lama kayakna gw berlibur di X.5.co.id.... makanya nga update forum...

    santailah smua... namanya jg game WAR...

    atoek: jgn bawa2 negara lah.... nga asyik....... tenang bro.... Polytron blon del akun kan... masih bertahan... Slank jg masih ada tuh..... Santai men......


    Wets... buat player2 May...

    gw atas nama plyer Indo dari OIL Family... memohon maaf klo ada kata2 kasar....
    mari kita rajut persahabatan.... tp WAR jalan trus... Ok Man.........


    GOOD LUCK FOR ALL......

    __________________________________________________ _____
    Slank...... Lagi Sedih.........

  6. #546
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by karaeng View Post
    wets... lama kayakna gw berlibur di X.5.co.id.... makanya nga update forum...

    santailah smua... namanya jg game WAR...

    atoek: jgn bawa2 negara lah.... nga asyik....... tenang bro.... Polytron blon del akun kan... masih bertahan... Slank jg masih ada tuh..... Santai men......


    Wets... buat player2 May...

    gw atas nama plyer Indo dari OIL Family... memohon maaf klo ada kata2 kasar....
    mari kita rajut persahabatan.... tp WAR jalan trus... Ok Man.........


    GOOD LUCK FOR ALL......

    __________________________________________________ _____
    Slank...... Lagi Sedih.........




    om kaleng emangnya bezt.. teruskan slank merompak..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  7. #547
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    xde point ke bro?
    provoke je lebih nmpk
    X de point.. cuma provoke je... kenapa da serik ke?...

  8. #548
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    satu lagi aku nak ingat..ni forum...provok tu...perkara biasa...asalkan tak mengaibkan agama...bangsa...dan negara... jadi...kalau tak tahan...jangan baca..senang kan??takkan tu pun...aku yang noob ni...kene bagitahu...

    satu lagi...dalam game travian ni...tak ada istilah satu lawan satu...tu semua...tak masuk akal... karut..takkan tu pun...aku yang noob ni...kene bagitahu jugak...hahaha...



    dah byk kali dah cakap...got psiko by dooms...just rileks...chill out...
    betul tu bro.. sape makan cili dia rasa pedas... sape x bole tahan jangan makan... dan sape x bole tahan jangan baca... CAR duduk diam selama ni bukan x de point ke apa ke.. kitorg fokus pada misi... kitorg x mahu jadi macam sesetengah orang yang asyik bercerita padahal habuk pun x de... pasal kitorg x nk jadi macam pak pandir... Menang Sorak Kampung Tergadai!! hahahaha

  9. #549
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    betul tu bro.. sape makan cili dia rasa pedas... sape x bole tahan jangan makan... dan sape x bole tahan jangan baca... CAR duduk diam selama ni bukan x de point ke apa ke.. kitorg fokus pada misi... kitorg x mahu jadi macam sesetengah orang yang asyik bercerita padahal habuk pun x de... pasal kitorg x nk jadi macam pak pandir... Menang Sorak Kampung Tergadai!! hahahaha
    yela tu..hahaha
    nape mcm ko je yg kena psiko
    Last edited by dUr3x; 12-03-2010 at 09:52 AM.
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  10. #550
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    yela tu..hahaha
    nape mcm ko je yg kena psiko
    apa yang macam aku?...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •