Page 58 of 72 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast
Results 571 to 580 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #571
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21

    Default

    seperti biasanya, antara bacotan di forum gak sesuai fakta di lapangan
    begitulah orang tanpa integrity, gak perlu dianggap bacotannya, karena gak bisa dipercaya
    tong kosong memang nyaring bunyinya

  2. #572
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by nissan View Post
    seperti biasanya, antara bacotan di forum gak sesuai fakta di lapangan
    begitulah orang tanpa integrity, gak perlu dianggap bacotannya, karena gak bisa dipercaya
    tong kosong memang nyaring bunyinya
    nyaring x nyaring r brader..
    yg penting happy..

    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  3. #573

    Default

    daripada pusing2......

    mending nongkrong di X.5 yuk

    tinggal igm ke id: B 4 R B A R
    pasti gw balas..........


    sukses buat player2 travian.......
    semoga bisa menank di server myx kali ini...


    thanks to OIL Family....
    your best Attacker
    your best Robber
    your best Defender.......




    Thanks to CAR Family.....


    __________________________________________________ ___
    Slank - Lagi sedih............

  4. #574
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    agak2 sikit kak siti..
    kesian dual aku..nape ko tuju kat die
    die xwat salah pun..die cuma pemain travian yg xhensem
    klau ye pun stress jgn la mrah dual aku..

    lol...aku kak siti ke...kira psikolah ni...jadi...betullah apa yang di post td...hahaha...


    owh...lupa...dooms always cool....
    Last edited by dooms; 12-04-2010 at 12:39 AM.

  5. #575

    Default



    buat malu aja

  6. #576
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    tu la...nk tengok gak brape ramai lg yg nk datang cni...lepas sorang...sorang...dtg forum nk provoke,pastu terkena psiko...ajak plak member dtg...member yg sorg pon tolong...terpsiko jugak...datang bawak otai dia datang...hahahaha...lawak btol bdk2 car nih...

    lawakkan... korang pun lawak gak.. terpsiko terus quote post org lain yang korg bole makan... hahahaha.. ada otai ke datang sini?.. x nampak pun?... ke korang ni OTAI?...

  7. #577

    Default

    Ku main di NE sejak myx1, dan telah lihat semuanya...mulai perang untuk menguasai NE, perang saudara, backstabb, tipu politik, personal war hingga perpecahan ally/konfed/meta. Jadi perihal pindah sana atau pindah sini bukan hal baru terkait perpindahan Mr Z. Seingat saya LoAyam jg sebelumnya di OIL-OK bukan? bingung juga sih, tapi ya begitulah NE wkwkwk jangankan di GB 1 kuadran, di GB 2 sampai 3 kuadran juga dah biasa kali....so, just enjoy it in NE till you had enough

    ps: Ku lihat player OIL banyak bacot nya nih....kuadran NE belum dikuasai dah banyak bacot....Prestasi kalian masih tidak lebih baik dari NEW server lepas. Kalahkan sisa2 NEW & CAR, trus tundukkan ally2 NE dibawah panji NE sekaligus menguasai kuadran NE baru bacot bosssss. Kecuali berhasil menang WW di NE, OIL masih dianggap ally biasa di NE (ally NE = doyan perang).

    sorry, just a part of my thought

  8. #578

    Default

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    lawakkan... korang pun lawak gak.. terpsiko terus quote post org lain yang korg bole makan... hahahaha.. ada otai ke datang sini?.. x nampak pun?... ke korang ni OTAI?...
    haa...boleh makan ke?uishh...camne rasenye ek?

    ehh...trima kasih la cakap kitorang otai...terharu plak rasenye...selama nih jdi noobs je...


  9. #579

    Default

    HOT.... HOT......... HOT..........

    http://travian-reports.net/my/report...5a,53238092935

    hmmmm


  10. #580
    Lans Koperal rocker's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by karaeng View Post
    HOT.... HOT......... HOT..........

    http://travian-reports.net/my/report...5a,53238092935

    hmmmm


    gak ada deff yang tebel Lgi nih???

    ayo donk,,
    baru segitu,,,masa udah jebol,,
    wkekekkeke
    IR | 7Crz E | VVA & TBHRz

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •