Page 60 of 72 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast
Results 591 to 600 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #591

    Default

    Quote Originally Posted by Nasty Chronicle View Post
    aristo NEW kah??? dan kl iya apakah mewakili NEW (PW)???
    u know nothing about aristophanes...

    bahkan saat myx4 aristo n PW berkolaborasi... diawal server aku bicara dgn salah satu player aristo 'wew... tumben bro gabung??? gak salah ini?' n dijawab : 'haha.. bay... kek gak tau gw aja lu... kali ini NE gak akan sepanas myx sebelumnya.. makanya kekuatan NE myx4 ini akan sangat potensial mengganggu keseimbangan semua kuadran... jd hrs ada yg mengawal kepentingan ally *** untuk tetap pada jalur kemenangan'... jd kali ini gw hny akan mengendalikan NE agar tidak bersebrangan dengan SW...' dan anda smua melihat.. sangat terbukti...

    saat myx5 memasuki midgame... n saat aristo diGB warteg... ada sedikit pembicaraan gw dgn aristo...
    aristo : 'bay... gw lg diGB... NEW dah gw bersihin... ** dah gw kick... nama ally jg dah gw ganti... so skrg gw bs fokus war sampe selesai... gw bs aja ke CAR tp sementara gak dulu.. ini anak2 msh perlu dijaga jgn sampe moral ngedrop...' n gw jawab : anytime... n u still aristophanes i know...

    mgk ada sedikit missed disini ttg postingan gw terdahulu perihal 'NEW' yg gw maksud... NEW dgn kepemimpinan siapa gak perlu gw sebutkan... tp jelas sekali dipostingan2 gw berikutnya... kl anda termasuk orang2 yg berfikir...

    sejuta teman itu kurang bro... 1 musuh terlalu banyak... diluar ini.. aku bnyk sekali berteman dgn rekan2 orkes... kita hanya saling bercanda ketika cata kedua belah pihak saling menghajar... ada saat desa2 mereka hancur.. ada saat desa-desa gw ancur... paling kita hny bicara... 'ahahaha.. kampret lu.. kena gw... mantapp mantapp...' tanpa ada tendensi permusuhan.. tanpa ada tendensi dendam... just enjoy travian!
    wkwkwwkwkkw
    pretttt
    pantesan aja loe bbm gua lgs ya
    ciakakakaka
    kapan neh kita bisa 1 team bro
    perasaan musuhan mulu
    idx 6 yuk
    barengan 1 ally
    :P

  2. #592

    Default

    Quote Originally Posted by atoek View Post
    wkwkwwkwkkw
    pretttt
    pantesan aja loe bbm gua lgs ya
    ciakakakaka
    kapan neh kita bisa 1 team bro
    perasaan musuhan mulu
    idx 6 yuk
    barengan 1 ally
    :P
    hmmm... kayakna gw mau seru2an di idx6..... wkwkkw
    wew... gw tunggu di x.5

  3. #593
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    lol...tengok...logik tak??haha...kepada player2 car yg ada kat sini...jgn gelabah...rilek...psiko je tu...jangan bimbang...dooms ada kat sini[aku memang berlagak]...lol...haha..kenapa kau tak edit letak tikus je yg serang kat report serangan tu...kalau tak boleh letak...kau cubelah paste gambar tikus tu...kot2 boleh....haha....mana bos kau...senyap je sekarang...ke...dah pass id kat orang lain pulak...

    macam ni...kau cuba je psiko aku...mana tahu...kot2 aku boleh naik marah....haha...

    pssttt...kalau kau letak tikus je kat serangan tu...mungkin aku percaya...sebab tikus tu kan....perosak...tp...kau bukan tikus kan...kau seorang player yg hebat kan??haha......
    hahahaha....bapak bengap budak ni...takkan la nak tunjuk total askar penyerang kan...bengap btul la ko dol..psiko mende...
    Aku tgk da gelabah da lotus...minta spy plak nak letak kat capital...wkwkwkwkwkw

  4. #594
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Borneo
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by Nasty Chronicle View Post
    aristo NEW kah??? dan kl iya apakah mewakili NEW (PW)???
    u know nothing about aristophanes...

    bahkan saat myx4 aristo n PW berkolaborasi... diawal server aku bicara dgn salah satu player aristo 'wew... tumben bro gabung??? gak salah ini?' n dijawab : 'haha.. bay... kek gak tau gw aja lu... kali ini NE gak akan sepanas myx sebelumnya.. makanya kekuatan NE myx4 ini akan sangat potensial mengganggu keseimbangan semua kuadran... jd hrs ada yg mengawal kepentingan ally *** untuk tetap pada jalur kemenangan'... jd kali ini gw hny akan mengendalikan NE agar tidak bersebrangan dengan SW...' dan anda smua melihat.. sangat terbukti...

    saat myx5 memasuki midgame... n saat aristo diGB warteg... ada sedikit pembicaraan gw dgn aristo...
    aristo : 'bay... gw lg diGB... NEW dah gw bersihin... ** dah gw kick... nama ally jg dah gw ganti... so skrg gw bs fokus war sampe selesai... gw bs aja ke CAR tp sementara gak dulu.. ini anak2 msh perlu dijaga jgn sampe moral ngedrop...' n gw jawab : anytime... n u still aristophanes i know...

    mgk ada sedikit missed disini ttg postingan gw terdahulu perihal 'NEW' yg gw maksud... NEW dgn kepemimpinan siapa gak perlu gw sebutkan... tp jelas sekali dipostingan2 gw berikutnya... kl anda termasuk orang2 yg berfikir...

    sejuta teman itu kurang bro... 1 musuh terlalu banyak... diluar ini.. aku bnyk sekali berteman dgn rekan2 orkes... kita hanya saling bercanda ketika cata kedua belah pihak saling menghajar... ada saat desa2 mereka hancur.. ada saat desa-desa gw ancur... paling kita hny bicara... 'ahahaha.. kampret lu.. kena gw... mantapp mantapp...' tanpa ada tendensi permusuhan.. tanpa ada tendensi dendam... just enjoy travian!

    setuju g ama temen g yg 1 ini... nice post bay....

    kumpul di idx 6 yuk... maen bareng g aja bay..


    Quote Originally Posted by atoek View Post
    wkwkwwkwkkw
    pretttt
    pantesan aja loe bbm gua lgs ya
    ciakakakaka
    kapan neh kita bisa 1 team bro
    perasaan musuhan mulu
    idx 6 yuk
    barengan 1 ally
    hihihihihihihihihi... pa kabar om?
    masih minat yak maen di idx 6. wkwkwkwkwkwkwkwk..

    ayo om, kita kumpulin lagi semua team...

    HAJAR ROC...

  5. #595
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by atoek View Post
    haish.......
    belum pernah punay capitol 15c dengan crop150% nih orang
    cukup 1 capitol saja bisa cukup kasih makan troops kamu tuh
    wkwkwkwkwkwkwk
    di forum myx ada : dooms
    di forum idx ada : spy
    kenapa ya di tiap forum ada flamers2 tk jelas
    lol...glamernya aku...lihat saja apa maksud dooms..sudah semestinya title flamers...adalah hak mutlak untuk aku[aku tengah ego ni]...haha...terima kasih...

    tp...siapa id spy tu...kalau lah aku kenal...boleh aku gabung dengan dia..dan apabila ini terjadi...title kami...bukan flamers dah...tapi...volcanorex....hahaha....ini hari...gua banyak happy oooo...hahaha..

    dooms...flamer terbaik...cool...aku suka...

  6. #596
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Son Goku View Post
    hahahaha....bapak bengap budak ni...takkan la nak tunjuk total askar penyerang kan...bengap btul la ko dol..psiko mende...
    Aku tgk da gelabah da lotus...minta spy plak nak letak kat capital...wkwkwkwkwkw
    haha...bengap2 aku pun...aku still cool..kalau tak nak tunjuk askar attack kat report tu..kenapa tak ditandakan soal sahaja[ataupun tunjuk 1 untuk setiap jenis troop]...hahaha..ini...siap ada jumlah pulak kat report tu..nampak sangat...nak psiko budak2 car yg baca forum nanti..jadi...siapa yang bengap sebenarnya..bukan kau kan??..aku tak kata pun kau bengapsss....ahakss...ahakss

    bab spy tu...biasalah..aku dah berkelana di merata server travian..mmg sentiasa ada perkara macam ni...reasonnya:-

    car diserang 5 ally iaitu...OIL.NS/OK/OG/IA/AOW...hmm...ally aowx ni...macam ada komplot je dengan oilns..ada kerjasama ke...ahaks...ahaks...jadi..untuk sembunyikan serba sedikit apa yang ada kat kg...tak salah kan...kalau mintak spy dr player lain...ahaks...ahaks...

    hmm...goku...macam pernak ku lihat nama kau...tp..di mana yah...bukan kau ada kat myx lepas ke...atau myx sebelum tu..ada kene serang tak...ahaks...ahaks....lol....hahahaha...

    terlupa pulak...hamekamehaaa...hamekamehaa...aku pinjam kuasa kau sekejap...jangan marah ye...ahaks...ahaks...
    Last edited by dooms; 12-04-2010 at 04:49 PM.

  7. #597
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    haha...bengap2 aku pun...aku still cool..kalau tak nak tunjuk askar attack kat report tu..kenapa tak ditandakan soal sahaja[ataupun tunjuk 1 untuk setiap jenis troop]...hahaha..ini...siap ada jumlah pulak kat report tu..nampak sangat...nak psiko budak2 car yg baca forum nanti..jadi...siapa yang bengap sebenarnya..bukan kau kan??..aku tak kata pun kau bengapsss....ahakss...ahakss

    bab spy tu...biasalah..aku dah berkelana di merata server travian..mmg sentiasa ada perkara macam ni...reasonnya:-

    car diserang 5 ally iaitu...OIL.NS/OK/OG/IA/AOW...hmm...ally aowx ni...macam ada komplot je dengan oilns..ada kerjasama ke...ahaks...ahaks...jadi..untuk sembunyikan serba sedikit apa yang ada kat kg...tak salah kan...kalau mintak spy dr player lain...ahaks...ahaks...

    hmm...goku...macam pernak ku lihat nama kau...tp..di mana yah...bukan kau ada kat myx lepas ke...atau myx sebelum tu..ada kene serang tak...ahaks...ahaks....lol....hahahaha...

    terlupa pulak...hamekamehaaa...hamekamehaa...aku pinjam kuasa kau sekejap...jangan marah ye...ahaks...ahaks...
    Mesti la ade kene serang..hahaha..da pegang WW tipu ar kalo tak kene serang bai..wkwkwkwk
    CAR kene serang kaw2 ke..hehehe..aku rase blum lagi kot..tu baru yang kecil2..

  8. #598
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Son Goku View Post
    Mesti la ade kene serang..hahaha..da pegang WW tipu ar kalo tak kene serang bai..wkwkwkwk
    CAR kene serang kaw2 ke..hehehe..aku rase blum lagi kot..tu baru yang kecil2..
    lol...betul jugak apa yang kau kate...mungkin aku salah seorang yg terlibat serang kau kot.....lol...tak ingatlah...hahaha...

    pertanyaan kau ttng car kene serang kaw2 ke...itu membuktikan...car bukan berperang dgn satu ally je..tp..byk ally...nah...sudah terbukti kan...bukan seperti yg di war2kan geng2 oilns baru2 ni...

    hmm....slow2 je ku bangkitkan kisah silam...

  9. #599
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    lol...betul jugak apa yang kau kate...mungkin aku salah seorang yg terlibat serang kau kot.....lol...tak ingatlah...hahaha...

    pertanyaan kau ttng car kene serang kaw2 ke...itu membuktikan...car bukan berperang dgn satu ally je..tp..byk ally...nah...sudah terbukti kan...bukan seperti yg di war2kan geng2 oilns baru2 ni...

    hmm....slow2 je ku bangkitkan kisah silam...
    xabis2 lg pasal tu ke..hahaha
    mmg budak2..
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  10. #600
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    haha...bengap2 aku pun...aku still cool..kalau tak nak tunjuk askar attack kat report tu..kenapa tak ditandakan soal sahaja[ataupun tunjuk 1 untuk setiap jenis troop]...hahaha..ini...siap ada jumlah pulak kat report tu..nampak sangat...nak psiko budak2 car yg baca forum nanti..jadi...siapa yang bengap sebenarnya..bukan kau kan??..aku tak kata pun kau bengapsss....ahakss...ahakss

    bab spy tu...biasalah..aku dah berkelana di merata server travian..mmg sentiasa ada perkara macam ni...reasonnya:-

    car diserang 5 ally iaitu...OIL.NS/OK/OG/IA/AOW...hmm...ally aowx ni...macam ada komplot je dengan oilns..ada kerjasama ke...ahaks...ahaks...jadi..untuk sembunyikan serba sedikit apa yang ada kat kg...tak salah kan...kalau mintak spy dr player lain...ahaks...ahaks...

    hmm...goku...macam pernak ku lihat nama kau...tp..di mana yah...bukan kau ada kat myx lepas ke...atau myx sebelum tu..ada kene serang tak...ahaks...ahaks....lol....hahahaha...

    terlupa pulak...hamekamehaaa...hamekamehaa...aku pinjam kuasa kau sekejap...jangan marah ye...ahaks...ahaks...
    ade ke praturan post report kne tnjuk tanda soal je??
    ske ati die la nk buh ape pun..
    ko nmpak sgt tdesak kn..report pun nk wat point

    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •