Page 62 of 72 FirstFirst ... 12526061626364 ... LastLast
Results 611 to 620 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #611
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    http://travian-reports.net/my/report/5340447b409

    kantoi plak nk hantar bantuan thantar serangan..
    ish3..rupenye situ pmbekal defend die..
    ni bukan 5 lawan satu lg kan..
    buat om dur3x this for you

    5 lawan 1 ? jika itu benar, saya rasa biasa aja itu, kan mereka konfed, dan itu menunjukan mereka kompak, btw.. bukannya OIL juga banyak konfed nya, masa ga mau bantu ? cuma menuhin profil konfed aja dong ?
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  2. #612
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    ohh...kirenye nak kate pihak LG xterlibat la eh...ke camne?aku kurang paham r...maklum la...xckup otai lgi...

    xperlu otai pun leh paham setahu ak LG xde kirim def ke sana.melainkan membe2 dia.ak bagitau awal2 coz nanti ada yang cakap CAR mintak bantuan dari LG.kalau x, memang dah ada arahan untuk bantu gi seberang.kitorang xcampur sangat area sana.area SW pun belom setel lagi ni
    arcobaleno
    at your service

  3. #613

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    buat om dur3x this for you

    5 lawan 1 ? jika itu benar, saya rasa biasa aja itu, kan mereka konfed, dan itu menunjukan mereka kompak, btw.. bukannya OIL juga banyak konfed nya, masa ga mau bantu ? cuma menuhin profil konfed aja dong ?
    dah kalau biasa je...xpayah r nak bising2 kalau 5 lawan 1 pon...yang tolong Orkes skarang sumenye konfed dan dari family yang sama...adoi...bila konfed kita sama2 serang, dia kita kita ni bacotan la, tukang putar belit fakta la...apela...time sampai kat dia...saya rasa biasa aja...ape nih?

  4. #614
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    dah kalau biasa je...xpayah r nak bising2 kalau 5 lawan 1 pon...yang tolong Orkes skarang sumenye konfed dan dari family yang sama...adoi...bila konfed kita sama2 serang, dia kita kita ni bacotan la, tukang putar belit fakta la...apela...time sampai kat dia...saya rasa biasa aja...ape nih?
    ye ke....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  5. #615
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    buat om dur3x this for you

    5 lawan 1 ? jika itu benar, saya rasa biasa aja itu, kan mereka konfed, dan itu menunjukan mereka kompak, btw.. bukannya OIL juga banyak konfed nya, masa ga mau bantu ? cuma menuhin profil konfed aja dong ?
    lorh bro..aritu dooms bising2 5 vs 1..ni mau tnjuk bukti aja..
    aritu ada yg suruh tnjuk bukti..klau ngak tau usah masuk cmpur..
    yg dicanang2 sblum ini OIL(5) vs Car(1)...ngerti ngak bro??
    Last edited by dUr3x; 12-05-2010 at 02:58 PM.
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  6. #616
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    lorh bro..aritu dooms bising2 5 vs 1..ni mau tnjuk bukti aja..
    aritu ada yg suruh tnjuk bukti..klau ngak tau usah masuk cmpur..
    yg dicanang2 sblum ini OIL(5) vs Car(1)...ngerti ngak bro??
    haha....ari tu...leader dan geng2 kau buat provok yg ally car yg ranking tinggi tak mampu nak defeat 10 orang player kat oilns...cube kau selidik dalm forum ni...banyak geng2 kau kutuk ally car...sebab tu lah aku campur tangan...yelah...murid aku ada kat sana[bangga diri lagi]...takkan aku nak diam je...sebelum aku startkan misi untuk psiko kau semua...aku selidik dulu...apakah betul seperti apa yang geng2 kau canangkan tu...seperti yang aku agak...geng2 kau hanya flame je yang lebih...jadi...aku seorang diri[asalnya]...start flame geng2 kau pulak...lepas tu...masuklah sorang dua player dari ally car untuk join sama...dalam pada flame tu...aku jugak nak pembaca tahu..apa sebenarnya yg berlaku...walaupun tak 100peratus...95 peratus..jadilah...ya...sekarang ally car ada jugak dapat bantuan serba sedikit dari member2 myx yang lepas yang mungkin seangkatan dengan member car dulu...apa yang penting...sekurangnya..kami telus...bukannya guna trip putar alam...hahaha...

    cuba tengok dan baca huruf merah kat bawah tu....hahahahaha...
    The Best Flamers Award choice by people.....

  7. #617
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    satu lagi...dalnet...kau post je apa yang kau nak post kat sini...asalkan...libat zone NE sudah...janji jangan sampai mengaibkan benda2 yg tak sepatutnya..selain tu...kau di alu-alukan di sini....hahaha...
    The Best Flamers Award choice by people.....

  8. #618

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    haha....ari tu...leader dan geng2 kau buat provok yg ally car yg ranking tinggi tak mampu nak defeat 10 orang player kat oilns...cube kau selidik dalm forum ni...banyak geng2 kau kutuk ally car...sebab tu lah aku campur tangan...yelah...murid aku ada kat sana[bangga diri lagi]...takkan aku nak diam je...sebelum aku startkan misi untuk psiko kau semua...aku selidik dulu...apakah betul seperti apa yang geng2 kau canangkan tu...seperti yang aku agak...geng2 kau hanya flame je yang lebih...jadi...aku seorang diri[asalnya]...start flame geng2 kau pulak...lepas tu...masuklah sorang dua player dari ally car untuk join sama...dalam pada flame tu...aku jugak nak pembaca tahu..apa sebenarnya yg berlaku...walaupun tak 100peratus...95 peratus..jadilah...ya...sekarang ally car ada jugak dapat bantuan serba sedikit dari member2 myx yang lepas yang mungkin seangkatan dengan member car dulu...apa yang penting...sekurangnya..kami telus...bukannya guna trip putar alam...hahaha...

    cuba tengok dan baca huruf merah kat bawah tu....hahahahaha...
    booooooo....

  9. #619
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    haha....ari tu...leader dan geng2 kau buat provok yg ally car yg ranking tinggi tak mampu nak defeat 10 orang player kat oilns...cube kau selidik dalm forum ni...banyak geng2 kau kutuk ally car...sebab tu lah aku campur tangan...yelah...murid aku ada kat sana[bangga diri lagi]...takkan aku nak diam je...sebelum aku startkan misi untuk psiko kau semua...aku selidik dulu...apakah betul seperti apa yang geng2 kau canangkan tu...seperti yang aku agak...geng2 kau hanya flame je yang lebih...jadi...aku seorang diri[asalnya]...start flame geng2 kau pulak...lepas tu...masuklah sorang dua player dari ally car untuk join sama...dalam pada flame tu...aku jugak nak pembaca tahu..apa sebenarnya yg berlaku...walaupun tak 100peratus...95 peratus..jadilah...ya...sekarang ally car ada jugak dapat bantuan serba sedikit dari member2 myx yang lepas yang mungkin seangkatan dengan member car dulu...apa yang penting...sekurangnya..kami telus...bukannya guna trip putar alam...hahaha...

    cuba tengok dan baca huruf merah kat bawah tu....hahahahaha...
    laa..cri point len plak ke bro
    mane point 5 vs 1 tu..hahaha
    dh kantoi dpt defend org len ubah topik plak..
    ko mmg pmbelit fakta dan xpndai flaming..
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  10. #620
    Staff Sarjan
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    188

    Default

    Quote Originally Posted by atoek View Post
    wkwkwwkwkkw
    pretttt
    pantesan aja loe bbm gua lgs ya
    ciakakakaka
    kapan neh kita bisa 1 team bro
    perasaan musuhan mulu
    idx 6 yuk
    barengan 1 ally
    :P
    yuu idx6...
    wkwkwkwk...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •