Page 64 of 72 FirstFirst ... 14546263646566 ... LastLast
Results 631 to 640 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #631

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    lol...baca2 betul2 tu...kan aku ada bgtahu...car ada terima bantuan serba sedikit tu...cermin mata kau...tak cukup power tu...ahaks...ahaks...so...mcm mane pendapat kau plk...bila car dah meta ni...ahaks....ahaks....

    aku tak pandai flame ke?...cube kau ty bos kau si atoek tu...pandai ke tak aku flame..ke..kau nak suruk aku quote post lama kan dalam ni...ahaks...ahaks....
    boooo....

    ko bkn flammer...ko spammer...syok sdiri...org xterpsiko ngn ko...org meluat tgk ayat ko...

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    tak ada backstab bro...ramai member2 myx lepas di merata ally...dulu...aku dah cakap...akan ada sesuatu berlaku...
    booooo....

    dan2 tibe2 byk member...mcm diorg je ade member...kita mcm la xde...

    ni kononnye ko tau sume la dalam dunia travian nih...mengikuti semua perkembangan la kirenye....cehh...geli aku bace ayat ko....org laen lame dah tau...xkecoh pon...

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    Geli la ayat ko.. keseorangan apa dia? da korg je yg flame.. lepas korang post.. korang lgi yg post...
    pastu selang beberapa jam.. post lagi.. tapi citer tetap putar alam...
    biar la kitorg nak post byk mane pon...nak putar alam ke...putar belit ke...putar jam ke...yang ko sebok sgt ni apsal?momod xbising pon...ko plak yg nak bising...apsal?ko dengki eh?forum yg budak CAR buat xde org nk post?hahaha....loser...


  2. #632

    Default

    macam macam hal betul kat dalam forum...
    baca dah tgk je... pastu wat tak tahu je... just play the game untill end.. tu pun kalau sampai habis... wakakakak

    kalau desa udah di cata bikin balik lorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    bosan bosan bosan.......
    Last edited by yazdan; 12-05-2010 at 10:36 PM.

  3. #633

    Default

    Quote Originally Posted by yazdan View Post
    macam macam hal betul kat dalam forum...
    baca dah tgk je... pastu wat tak tahu je... just play the game untill end.. tu pun kalau sampai habis... wakakakak

    kalau desa udah di cata bikin balik lorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    bosan bosan bosan.......
    bosan ke?g la langgar id player kuat2...mst ko xbosan dah pstu...ramai yang akan bertandang ke kg ko...

  4. #634
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    boooo....

    ko bkn flammer...ko spammer...syok sdiri...org xterpsiko ngn ko...org meluat tgk ayat ko...



    booooo....

    dan2 tibe2 byk member...mcm diorg je ade member...kita mcm la xde...

    ni kononnye ko tau sume la dalam dunia travian nih...mengikuti semua perkembangan la kirenye....cehh...geli aku bace ayat ko....org laen lame dah tau...xkecoh pon...



    biar la kitorg nak post byk mane pon...nak putar alam ke...putar belit ke...putar jam ke...yang ko sebok sgt ni apsal?momod xbising pon...ko plak yg nak bising...apsal?ko dengki eh?forum yg budak CAR buat xde org nk post?hahaha....loser...

    nampak sangat tengah marah ni...hahaha...meluat??...hahahaha...kau tak sedar ke...apa yang kau post ni..menunjukkan...yg kau dah tak tahan tahap infiniti dek di flame dgn aku....hahahahahaha...

    susahlah aku nak tido macam ni....asyik ketawa je....haha...

    dooms...is always cool...better than anything....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  5. #635
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Kantai View Post
    pasal game pon korg nk bebel pjg2 mcm 2...ape pekdah..main 2 main je la...nk provoke2 org 2 wtpe? nk cari musuh kt dunia realiti ke?
    dunia realiti??...aku tak kenal pun....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  6. #636

    Default

    Quote Originally Posted by Kantai View Post
    pasal game pon korg nk bebel pjg2 mcm 2...ape pekdah..main 2 main je la...nk provoke2 org 2 wtpe? nk cari musuh kt dunia realiti ke?
    profesional player xamek benda yg dalam game ke dunia realiti...so...be profesional...

    kat cni mungkin kita musuh, tpi kat luar...kita mungkin blh jadi kawan baek...

  7. #637
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    hehehe...korang ni...tak rock ar...layan je kat forum ni...yang suke trolling tu kite layan je..wkwkwkw

  8. #638

    Default

    Quote Originally Posted by edosanka View Post
    kasih liat lognya dong om.. biar kita2 pada tau
    wkwkkw

    nih ada lagi nih... art yg kena colong
    http://travian-reports.net/my/report/539600d1037

  9. #639
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by karaeng View Post
    wkwkkw

    nih ada lagi nih... art yg kena colong
    http://travian-reports.net/my/report/539600d1037
    hajar aja dong

  10. #640

    Default

    monggo.... di lihat lagi yg hangat2 di pagi hari.... lumayan.........
    makin berkurang (editing) askar yang dipake ngeraid aja..........


    http://travian-reports.net/my/report/54063c8b475

    http://travian-reports.net/my/report/54064622d4e
    Last edited by karaeng; 12-08-2010 at 10:16 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •