Page 65 of 72 FirstFirst ... 15556364656667 ... LastLast
Results 641 to 650 of 719

Thread: NE yang HOT

  1. #641
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    kok..itu dipanggil hammer..wkwkwkwkw..itu layaknya..askar yang dipake ngeraid aja...

  2. #642

    Default

    Quote Originally Posted by Son Goku View Post
    kok..itu dipanggil hammer..wkwkwkwkw..itu layaknya..askar yang dipake ngeraid aja...
    maaf om... udah diedit kok..........

  3. #643
    RtecH's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    cyberjaya
    Posts
    27

    Default

    sila gunakan thread sebaik mungkin atau thread akan di tutup
    have a nice day



    AKA MusHu

  4. #644
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    hahaha...kene marah...hahaha....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  5. #645
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    Eh..mane komen lars ngan durex ni..ilang gitu je ke...pergh...caya la...

  6. #646
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    lol...apehal plk ni...tak bestlah mcm ni...marah2...[ice blend]...

    kalau tutup thread ni..tak bolehlak aku nk tgk report perang antara meta oil dan meta im...

    pssttt...dan tak bolehlah...aku nak flame budak2 oil lagi...haha....hmm....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  7. #647

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    lol...apehal plk ni...tak bestlah mcm ni...marah2...[ice blend]...

    kalau tutup thread ni..tak bolehlak aku nk tgk report perang antara meta oil dan meta im...

    pssttt...dan tak bolehlah...aku nak flame budak2 oil lagi...haha....hmm....
    boooo....

  8. #648
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    Quote Originally Posted by Son Goku View Post
    kok..itu dipanggil hammer..wkwkwkwkw..itu layaknya..askar yang dipake ngeraid aja...
    apsal tadak budak CAR yang menyahut ni...haishh...takkan korang men sim and wat askar defend je memanjang..

  9. #649
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    boooo....
    hahahaha.....aku dah ada peminat setia rupanya.....lol...back to the topic...NE war...apa perkembangan baru...boleh share info..

    yang telus sahaja ya...[flame lg]....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  10. #650
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Son Goku View Post
    apsal tadak budak CAR yang menyahut ni...haishh...takkan korang men sim and wat askar defend je memanjang..
    ada...cuma..macam yg lepas2...report2 oil serang car je ada kat sini...budak2 car...tak minat kot nk tunjuk report2 serangan dari mereka...atau mmg takada serangan kot ke geng oil tu...tp...kejap...dah ada yang tinggal satu kglah...sapa ya...


    hmm....
    The Best Flamers Award choice by people.....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •