View Poll Results: Adakah anda setuju jika server Malaysia membuka 5x speed server?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Setuju

    58 93.55%
  • Tidak Setuju

    4 6.45%
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39

Thread: MYX 5x Speed Server

  1. #11
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    slow servr pon xleh jaga...
    tp aku nk nengok report terbesar...
    rasanya sbulan abis la game ni...haha
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

  2. #12
    GreatesT AttackeR Ace Wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ampunk
    Posts
    149

    Default

    Setuju sangat2..

    Memang da lama tunggu nie 5x speed.

    Klu boleh kita cuba dulu utk 1 season,tgok mcm mana sambutannyer

    Klu menggalakkan,kita blh continue utk season selanjutnyer n klu sebaliknyer kita leh tamatkan 5x nie utk 1 season sahaja..

    Amacam??

  3. #13
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    16

    Default

    huhu..setuju dengan ace wolf.. kita try 1 season dulu.. lagi cepat lagi bagus.. dah x sabar dah ni... ^_^

  4. #14
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by mim8|^_^ View Post
    huhu..setuju dengan ace wolf.. kita try 1 season dulu.. lagi cepat lagi bagus.. dah x sabar dah ni... ^_^
    sabo2,,,huuhhu...
    klau nk awal pon,,,,sorang leader kne email admin la,,,snang nnti admin apply kt HQ,,,,
    klau ade luck,,,,,myx nk restart blik,,,,dpat la 5x speed....huhuuh

    tpi jngan lupe lak tunjuk kan thread ni sekali untuk mnunjukkan pemain lain pon setuju,,hehehe

    Spam,,spam...spam....

  5. #15
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    yes. kalo result majority setuju, aku sendiri akan email kat admin kita. hehe.

  6. #16
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    16

    Default

    sekarang pun dah majoriti.. dah 94% dah tu... wkwkwkwk.. tp bru 30 org.. mana lg 3000 yg len..

  7. #17
    Prebet Blacklist's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    WW
    Posts
    14

    Thumbs up

    sgt2 stuju..... serve mkin lju n hammer pon mkin byk....permainan pon mkin mencabar.....
    Black all the list......

  8. #18
    Sarjan eedhan's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bekasi Kranji
    Posts
    101

    Default

    Quote Originally Posted by Ace Wolf View Post
    Setuju sangat2..

    Memang da lama tunggu nie 5x speed.

    Klu boleh kita cuba dulu utk 1 season,tgok mcm mana sambutannyer

    Klu menggalakkan,kita blh continue utk season selanjutnyer n klu sebaliknyer kita leh tamatkan 5x nie utk 1 season sahaja..

    Amacam??

    hoho... setuju lah... lebih cepat endnya

    :o Try to be some one

  9. #19
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    setuju tapi kena main dual la..huhuh.. da test 10x speed ..tgh bayagkan mcm 10x speed.huhuhu..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  10. #20
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by eedhan View Post
    hoho... setuju lah... lebih cepat endnya


    Heronya boleh diubah2 kah??

    5x speed lajula.. mahu cuba apa salahnya...

    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •