View Poll Results: Adakah anda setuju jika server Malaysia membuka 5x speed server?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Setuju

    58 93.55%
  • Tidak Setuju

    4 6.45%
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39

Thread: MYX 5x Speed Server

  1. #1
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default MYX 5x Speed Server

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kpd semua pemain Travian Malaysia.

    Di sini saya ingin membuat bancian.

    Sekarang kita hanya ada dua jenis speed iaitu normal speed dan 3x speed.
    Oleh itu, adakah anda setuju jika server Malaysia membuka 5x speed server?

    Keputusannya akan dikenal-pasti dan akan dicadangkan jika majoriti setuju server Malaysia membuka 5x speed server.

    Sila vote!

    TQ

  2. #2
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    aku sangat2 setuju,,,bile lagi nak merasa speed 5x di malaysia,,,,
    asik ke negare org len je main speed 5x..huuhhuhuuh

  3. #3

    Default

    Bessstttt... lagi Hebat...
    I Wanna Be Like A Common People
    I Wanna Be Like A Common People Like YOU

  4. #4

    Default

    rasanya takkan ramai palyer2 baru yg akan bertahan main kat sini.. sedangkan 3x pun ramai yg kecundang awal.. hahaha.. tp belom cuba blom tau..

  5. #5

    Default

    btul tu,aku rasa terlalu laju 5x speed tu..Tapi belum cuba belum tau
    "OraNg Kata mEmBuNuH iTu BeRani,TaPi RamAi Ke YG BeRani"

  6. #6
    Prebet
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Indonesia-Batam
    Posts
    1

    Default

    setuju sangat.
    menurut saya pasti akan ramai.

    kpan dibuka x5?

  7. #7
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    setuju sangat
    tapi berapa lama hayat server 5x ni?
    kalau normal server 300 hari
    .
    .
    Register at any server here and get resource and protection from me
    I will do my best to help u


    http://www.travian.com.my/?uc=my5_5586

  8. #8
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    bila server ni bkk aku x sure lg. sbb aku nak cadangkan jer. klo ramai ok gn cadangan aku, nanti aku sendiri akan email admin bkk 5x speed ni. bkk or x bkk nanti admin tentukan. kita dibawah hanya mampu bersuara

  9. #9
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Against this proposal :rolleyes2:


    "Never trust someone with mask"

  10. #10
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    speedx5....aku suka....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •