Page 18 of 45 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 171 to 180 of 447

Thread: Ebs?

  1. #171
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    AoW X & AoW EHQ masuk top pembela dan top penyerang minggu ini, apa yang terjadi ?
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  2. #172
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    yang anda maksud adalah [AoW]- ?
    [AoW]-??? semua player dalam ally nie semua newbie dan tahu main simcity aja...
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  3. #173

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    yang anda maksud adalah [AoW]- ?
    Salah satu top 10 gak rank AOW tu tp biar lerr

    Saya musykila la kat salah satu AOW xper arr nak tgk end of the game gempak camner ally tu

  4. #174

    Default

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    pepandai je wartawan sorang ni buat spekulasi......
    aq tgk takat aper yang ader kat statistik jer... tgk rank top 10 gak tp agak senyap. biasa org kata jgn disangkakan air tenang xder buaya

  5. #175

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    [AoW]-??? semua player dalam ally nie semua newbie dan tahu main simcity aja...
    tahu tahu je .. mana dapat berita tue

  6. #176
    Prebet Blacklist's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    WW
    Posts
    14

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    AoW X & AoW EHQ masuk top pembela dan top penyerang minggu ini, apa yang terjadi ?
    apa yg terjdi?? soaln bodo2 jer....msti laa kne srang... tkkn laa diorang msok top pembela gne cheat...
    Black all the list......

  7. #177
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default



    but dun emo



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  8. #178
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    eh? peperangan telah bermula? sapa ada log..?share2 la..

  9. #179
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by Z|CFFFF6600oNaN View Post
    eh? peperangan telah bermula? sapa ada log..?share2 la..
    sapa yang perang?sapa? OIL ssama CAR? yea2 share la laporan kami nk tgk.......
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  10. #180
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by Z|CFFFF6600oNaN View Post
    eh? peperangan telah bermula? sapa ada log..?share2 la..
    Mau ??!! he he he he

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    sapa yang perang?sapa? OIL ssama CAR? yea2 share la laporan kami nk tgk.......
    Jangan memindahkan topik pembicaraan, ini kan yang di maksud AoW X dan AoW EHQ, jangan di larikan OIL ke CAR nanti jadi Out Of Topic dan di close moderator
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •