Page 2 of 45 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 447

Thread: Ebs?

  1. #11

    Default

    bila satu ally semua ahli nya jd penyerang, adalah boss tak senang bila CF tak dilayan oleh ahli2 mereka sampaikan minta pulak kat ally2 yg lain..

    hahaha.. tulah, dulu sesama PTA dan konfi pun dok serang.. skrg dah terdesak baru nak minta belas ehsan yek..

  2. #12
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    16

    Default

    ntah ni cerita dr mana ni... aku pun xtau...

  3. #13
    Lans Koperal ContraBand's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by exit View Post
    bila satu ally semua ahli nya jd penyerang, adalah boss tak senang bila CF tak dilayan oleh ahli2 mereka sampaikan minta pulak kat ally2 yg lain..

    hahaha.. tulah, dulu sesama PTA dan konfi pun dok serang.. skrg dah terdesak baru nak minta belas ehsan yek..
    mana anda dpt cerita nih?
    Sape yg mintak belas ehsan?
    Sapa nyer ally sume penyerang?

    So,skang kabar angin dr encik melodi nih betol la?

    Best la pasni,dpt log geng2 aow plak kalo SE war....
    harap2 emperor x rata cam LG TM

    "Loyalty is Obsolete"

  4. #14
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by ContraBand View Post
    mana anda dpt cerita nih?
    Sape yg mintak belas ehsan?
    Sapa nyer ally sume penyerang?

    So,skang kabar angin dr encik melodi nih betol la?

    Best la pasni,dpt log geng2 aow plak kalo SE war....
    harap2 emperor x rata cam LG TM
    like this hehe
    arcobaleno
    at your service

  5. #15
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    Quote Originally Posted by xiaocao View Post
    adakah ally [AoW]ESB akan jadi ally EBS.??
    Empire Strikes Back = Empire Back Stabber.?

    OUR BROTHERS [WING]
    WE FIGHT TOGETHER
    WE DIE TOGETHER
    MESS WITH US
    PAY THE PRICE

    [AoW]EHQ
    [AoW]ES1
    [AoW]ES2
    [AoW]ES3
    [AoW]ES5

    Adakah memang betul khabar angin bahawa mereka akan keluar daripada keluarga AoW & akan back stab AoW?
    waw...time aku da quit dual baru nak jadi cam ni..

  6. #16

    Default

    wew...info yg menarik utk di simak....

  7. #17
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by exit View Post
    bila satu ally semua ahli nya jd penyerang, adalah boss tak senang bila CF tak dilayan oleh ahli2 mereka sampaikan minta pulak kat ally2 yg lain..

    hahaha.. tulah, dulu sesama PTA dan konfi pun dok serang.. skrg dah terdesak baru nak minta belas ehsan yek..
    ga nyambung om.bisa ga dijelasin maksud nya?
    arcobaleno
    at your service

  8. #18
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Parasit di pelihara, kalo ga di basmi sedikit demi sedikit akan memakan daging dalam tubuh

    ya mirip lah AoW-EHQ yang akan menggerogoti AoW-HQ nantinya

    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  9. #19

    Default

    sama cam tikam dari belakang lar

  10. #20

    Default

    kalu la ESB x meta dgn AoW,dorg xleh nk survive terutama wing2 dia la..
    tu pasal la dorg nk meta semata2 nk back stab..siap merayu lg utk konfed dgn wing yg jd mangsa farm..kalu dkm 1minggu pertama xpe..dh masuk 4minggu pn xleh nk survive,mcmana..terang n jelas la dorg ni hanya mengharap konfed yg besar utk survive.kalu x,mana leh survive.

    ada ke patut amik wing yg mmg jd mangsa farm??bayangkan la udah masuk minggu ke 3 pn xleh nk survive..ckp je pandai tp.................(faham2 je la)

    xpayah la nk bongkak

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •