Page 24 of 45 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 231 to 240 of 447

Thread: Ebs?

  1. #231

    Default

    ESB top 4 ... takut

  2. #232
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    ckp2 jer nk belasah... tp tak de pon buat mcm tu...u guys bikin ESB cuak jer.

    Tapi kan... aku pun terpikir pikir jugak.. apa lah yg esb dah buat sampaikan few group dikatakan x puas hati kat ESB? korang jangan laa buat ESB mcm tu .. ESB betul2 nak main ww jer kali ni.. plsss laaa...Lepas ni team tu da nk retired da. Lagi pun ESB bukan kacau u all sangat pon. Bagi lah defender2 and hammer2 dia membesar. Kasi peluang ESB amik WW dulu. Tuan MOD kita nk pegang ww kot kali ni..
    haha.kalau pegang WW pun kompem orang akan target juga bro.so, nak safe,diorang kena guna pendekatan politik yang berhemah je la kalau camtu
    arcobaleno
    at your service

  3. #233
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by cekaro View Post
    haha.kalau pegang WW pun kompem orang akan target juga bro.so, nak safe,diorang kena guna pendekatan politik yang berhemah je la kalau camtu
    server myx5 lagi hot la dr myx1 dgn myx2..
    forum penuh dgn pperangan..
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  4. #234
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    server myx5 lagi hot la dr myx1 dgn myx2..
    forum penuh dgn pperangan..
    tu la pasal.lain macam aura dia kali ni siap mod pun kena bahan.macam2 ada myx 5 ni
    arcobaleno
    at your service

  5. #235
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    36

    Default

    Quote Originally Posted by cekaro View Post
    tu la pasal.lain macam aura dia kali ni siap mod pun kena bahan.macam2 ada myx 5 ni
    dah mod berat sebelah ma, act derang kene la natural and all hehe . sape termakan cili eh ?

  6. #236
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by kamben View Post
    dah mod berat sebelah ma, act derang kene la natural and all hehe . sape termakan cili eh ?

    xkan la kami xleh main kot?xkan la kami xleh bagi pandagan kot?mod tu mod juga..... tapi tengok section la bro..... adei....... nak suh kami skema pon pada2 la.......

    nak tau gua SKEMA ke tak terai la buat hal kt section aku jaga..... hehehehehe.......
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  7. #237
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    xkan la kami xleh main kot?xkan la kami xleh bagi pandagan kot?mod tu mod juga..... tapi tengok section la bro..... adei....... nak suh kami skema pon pada2 la.......
    nak tau gua SKEMA ke tak terai la buat hal kt section aku jaga..... hehehehehe.......
    Tuan moderator,

    Kalau tuan moderator nak main tu main laa.. kami tak halang pon ... nak duduk dlm ESB ke mana ke kami tak kisah pon. Tapi kat forum Tuan moderator diam-diam sudah la. Nanti org tengok mcm2 nanti diaorg fikir. Ini org bakar sikit pon Tuan moderator yg melenting lebih dari player lain. Kami tahu id Tuan dah banyak askar daa... tapi jangan ingat cata tak boleh menembak di kampung tuan.


  8. #238
    Lans Koperal ContraBand's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    49

    Default

    no comment ~

    "Loyalty is Obsolete"

  9. #239
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    xkan la kami xleh main kot?xkan la kami xleh bagi pandagan kot?mod tu mod juga..... tapi tengok section la bro..... adei....... nak suh kami skema pon pada2 la.......

    nak tau gua SKEMA ke tak terai la buat hal kt section aku jaga..... hehehehehe.......
    sabaq...sabaq encik mod...jgn marah nanti cpt tuwo
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  10. #240
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    Salam...

    Dear All,

    Kepada ID yang terlibat sila jgn cepat melatah diaorg kat sini saja je nak semarakkan api peperangan.

    stay cool kita tau apa yg terjadi. Biarlah diaorg tu..dah x de kejew..

    anyway META [AoW] tetap utuh lagi...

    May The Force Be With U

    eMpErOr

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •