Page 28 of 45 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 271 to 280 of 447

Thread: Ebs?

  1. #271
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    hehehe diaorg dh join S&D la plak...hehehe aku pun x tau sgt S&D nie diaorg nie dok area mana???

    http://speed.travian.com.my/allianz.php?aid=26
    benerkan backstab ke S&D ? AoW X kaga percaya sih parasit di pelihara
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  2. #272
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    Dear All,

    smpai masa u all tahu crita sebenarnya...

    sapew yg nak tahu sila lah igm sy sendiri..sy akan terangkan kat sini jika ramai yg meminta siapa dalang dan punca sebenarnya kawan yg makan kawan juga kawan yg x nak tlg kawan.

    TQ

    eMpErOr

  3. #273
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    terangkan je kat sini.biar semua tahu apa yg ingin anda beritahu...
    siapa dalang siapa lalang,siapa malang??



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  4. #274
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    hehehe diaorg dh join S&D la plak...hehehe aku pun x tau sgt S&D nie diaorg nie dok area mana???

    http://speed.travian.com.my/allianz.php?aid=26

    rasa macam semua kuad ada dorg ada NE-SE-NW-SW ..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #275
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    Dear All,

    smpai masa u all tahu crita sebenarnya...

    sapew yg nak tahu sila lah igm sy sendiri..sy akan terangkan kat sini jika ramai yg meminta siapa dalang dan punca sebenarnya kawan yg makan kawan juga kawan yg x nak tlg kawan.

    TQ

    eMpErOr
    better terang kat sini bro.biar orang tahu.nanti korang cakap dak2 ni buat cerita or apa.better dengar dari satu mulut kan? so, xde la orang cakap putar belit cerita.then leh la forumer2 nak bagi response kat sini
    arcobaleno
    at your service

  6. #276
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    AoW-X akan serang S&D ESB, just wait and see
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  7. #277
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    Kronologi

    [AoW] ditubuhkan

    [AoW]-X - tukar kepada [AoW]HQ tiada perbincangan antara HC
    [AoW]ESB - 13 org ahli keluar membentuk [AoW]EHQ tiada perbincangan juga
    [AoW]HQ - cif kg ahli [AoW]EHQ
    [AoW]EHQ - inform MT [AoW]HQ tiada tindakan diambil
    [AoW]EHQ - balas balik+cata
    [AoW]HQ - tukar balik kepada [AoW]-X mungkin sedar kesilapan
    [AoW]EHQ – dibubarkan atas dasar [Aow]-X dah ditukar balik
    [Aow]-X MT kata tiada kuasa diputuskan oleh [AoW]IBS kerana dikatakan paling kuat antara [AoW] - tngok medal la bro…MT kata hammer simpan.
    [AoW]IBS - arahkan putuskan konfed dan rampas wing ESB iaitu ES2 sekarang [AoW]WAF<<<pengkhianat ESB
    [AoW]EG - diarahkan serang ESB

    Siapa yg mengkhianati dan mulakan dulu?

    Sy akan buat conference bagi menjawab semua persoalan sila ajukan.


    Dear All,

    Sy akan umumkan apa yg terjadi dlm Meta [AoW] yg dulunya sy sebahagian dari keluarga itu yg sekarang telah di kick+cata.

    Bermula diawal server sy telah berunding dgn Meta Big Boss. Perjanjiannya begini…
    Dalam meta tiada HQ dan tiada big boss WW akan diperuntukkan seorang 1. di SE. dan hanya ada HC high Council wakil dari Ally terlibat. Antaranya adalah ally saya.
    Bagi pengambilan wing hanya 2 sahaja dibenarkan manakala wing yang x diiktiraf boleh farm sahaja.

    Sy akui sy ambil bnyak wing…mereka farm dan cata sy diam…mereka letak HQ dibelakang meta sy diam..bila sy buka EHQ untuk wing sy mereka bising kata x inform. Bila sy buka EHQ baru ada perbincangan di skype dan ada yg kata maaf jika terserang atau cif sebab petak merah.

    Kemudian berlakulah perkara yg memang sy anggap dirancang sbb sudah diperkatakan dlm meeting sy dgn HC. [AoW]HQ kata jika tercif kg ahli saya jgn marah.

    Sy igm pemain terbabit 2 kali tnya kenapa even sy kal META big boss yg sepatutnya HC. Pemain itu berdiam diri bila sy tngok log serangan dia masih sweep dan masih mahu cif lagi kg ahli sy.
    Kesabaran sy sudah smpai limit lalu petang itu kami balas balik + cata. 2 kg pemain itu hilang dari peta Travian.

    Ini hanya alasan mereka untuk buang sy dari keluarga mereka dan menodai janji mereka. Selepas itu sy berunding dan masih tiada jalan penyelesaian. Sehinggalah sy dan ally dikick serta mereka ambil alih wing sy. Dan MT IBS adalah HC untuk meta juga dia yg buat segala keputusan..bukan berbincang sesama HC

    Sy IGM dia tnya kenapa dia jawab sy x layak menguruskan ally (ESB) dan saya telah menyerang sesama konfed serta cata konfed. (sapew m,ula dulu?)

    Maaf sy EHQ tiada konfed dgn [AoW]HQ masa itu. Semasa sy balas serang sbb mereka telah cif kg ahli sy. Ini semua adalah konspirasi tehadap sy dan ally yg mereka lihat sebagai ancaman kepada mereka di SE. Jadi kalau MT IBS bijak dia akan bw berbincang dan alasan itu x konkrit sbb bukan ESB yang cata pemain [AoW]HQ tetapi EHQ yg pada masa itu memang tiada konfed.(setelah diserang dulu dan di cif oleh [AoW]-X) Hanya alasan mereka kerana ESB bnyak wing untuk support defender. Sbb itu mereka farm+cata wing saya sedangkan perjanjian x boleh cata hanya farm..

    Sy hanya cata 1 pemain mereka kerana cif kg ahli sy.

    Kalau anda apa yg akan anda buat jika kawan anda kena cif?

    Sy akan sambung lagi nanti jika ada pertanyaan log serangan pun ada.

    Insyaallah sy akan kongsi.

    Terkilan kerana kawan yg pernah dibantu tanpa berbelah bagi x boleh membantu semula. Begitulah kehidupan dlm dunia ini x kira dialam nyata atau di alam permainan. Bila kita senang bersama bila susah sendirian. Sy main dari myx2 lagi..ramai kawan2 disini. X ramai kawan2 yang sejati.

    Sekian dulu..


    TQ

    eMpErOr
    Last edited by eMpErOr; 12-03-2010 at 07:19 PM.

  8. #278
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    Kronologi

    [AoW] ditubuhkan

    [AoW]-X - tukar kepada [AoW]HQ tiada perbincangan antara HC
    [AoW]ESB - 13 org ahli keluar membentuk [AoW]EHQ tiada perbincangan juga
    [AoW]HQ - cif kg ahli [AoW]EHQ
    [AoW]EHQ - inform MT [AoW]HQ tiada tindakan diambil
    [AoW]EHQ - balas balik+cata
    [AoW]HQ - tukar balik kepada [AoW]-X mungkin sedar kesilapan
    [AoW]EHQ – dibubarkan atas dasar [Aow]-X dah ditukar balik
    [Aow]-X MT kata tiada kuasa diputuskan oleh [AoW]IBS kerana dikatakan paling kuat antara [AoW] - tngok medal la bro…MT kata hammer simpan.
    [AoW]IBS - arahkan putuskan konfed dan rampas wing ESB iaitu ES2 sekarang [AoW]WAF<<<pengkhianat ESB
    [AoW]EG - diarahkan serang ESB

    Siapa yg mengkhianati dan mulakan dulu?

    Sy akan buat conference bagi menjawab semua persoalan sila ajukan.


    Dear All,

    Sy akan umumkan apa yg terjadi dlm Meta [AoW] yg dulunya sy sebahagian dari keluarga itu yg sekarang telah di kick+cata.

    Bermula diawal server sy telah berunding dgn Meta Big Boss. Perjanjiannya begini…
    Dalam meta tiada HQ dan tiada big boss WW akan diperuntukkan seorang 1. di SE. dan hanya ada HC high Council wakil dari Ally terlibat. Antaranya adalah ally saya.
    Bagi pengambilan wing hanya 2 sahaja dibenarkan manakala wing yang x diiktiraf boleh farm sahaja.

    Sy akui sy ambil bnyak wing…mereka farm dan cata sy diam…mereka letak HQ dibelakang meta sy diam..bila sy buka EHQ untuk wing sy mereka bising kata x inform. Bila sy buka EHQ baru ada perbincangan di skype dan ada yg kata maaf jika terserang atau cif sebab petak merah.

    Kemudian berlakulah perkara yg memang sy anggap dirancang sbb sudah diperkatakan dlm meeting sy dgn HC. [AoW]HQ kata jika tercif kg ahli saya jgn marah.

    Sy igm pemain terbabit 2 kali tnya kenapa even sy kal META big boss yg sepatutnya HC. Pemain itu berdiam diri bila sy tngok log serangan dia masih sweep dan masih mahu cif lagi kg ahli sy.
    Kesabaran sy sudah smpai limit lalu petang itu kami balas balik + cata. 2 kg pemain itu hilang dari peta Travian.

    Ini hanya alasan mereka untuk buang sy dari keluarga mereka dan menodai janji mereka. Selepas itu sy berunding dan masih tiada jalan penyelesaian. Sehinggalah sy dan ally dikick serta mereka ambil alih wing sy. Dan MT IBS adalah HC untuk meta juga dia yg buat segala keputusan..bukan berbincang sesama HC

    Sy IGM dia tnya kenapa dia jawab sy x layak menguruskan ally (ESB) dan saya telah menyerang sesama konfed serta cata konfed. (sapew m,ula dulu?)

    Maaf sy EHQ tiada konfed dgn [AoW]HQ masa itu. Semasa sy balas serang sbb mereka telah cif kg ahli sy. Ini semua adalah konspirasi tehadap sy dan ally yg mereka lihat sebagai ancaman kepada mereka di SE. Jadi kalau MT IBS bijak dia akan bw berbincang dan alasan itu x konkrit sbb bukan ESB yang cata pemain [AoW]HQ tetapi EHQ yg pada masa itu memang tiada konfed.(setelah diserang dulu dan di cif oleh [AoW]-X) Hanya alasan mereka kerana ESB bnyak wing untuk support defender. Sbb itu mereka farm+cata wing saya sedangkan perjanjian x boleh cata hanya farm..

    Sy hanya cata 1 pemain mereka kerana cif kg ahli sy.

    Kalau anda apa yg akan anda buat jika kawan anda kena cif?

    Sy akan sambung lagi nanti jika ada pertanyaan log serangan pun ada.

    Insyaallah sy akan kongsi.

    Terkilan kerana kawan yg pernah dibantu tanpa berbelah bagi x boleh membantu semula. Begitulah kehidupan dlm dunia ini x kira dialam nyata atau di alam permainan. Bila kita senang bersama bila susah sendirian. Sy main dari myx2 lagi..ramai kawan2 disini. X ramai kawan2 yang sejati.

    Sekian dulu..


    TQ

    eMpErOr
    kalau emang benar seperti itu, hajar saja AoW-X
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  9. #279

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    Kronologi

    [AoW] ditubuhkan

    [AoW]-X - tukar kepada [AoW]HQ tiada perbincangan antara HC
    [AoW]ESB - 13 org ahli keluar membentuk [AoW]EHQ tiada perbincangan juga
    [AoW]HQ - cif kg ahli [AoW]EHQ
    [AoW]EHQ - inform MT [AoW]HQ tiada tindakan diambil
    [AoW]EHQ - balas balik+cata
    [AoW]HQ - tukar balik kepada [AoW]-X mungkin sedar kesilapan
    [AoW]EHQ – dibubarkan atas dasar [Aow]-X dah ditukar balik
    [Aow]-X MT kata tiada kuasa diputuskan oleh [AoW]IBS kerana dikatakan paling kuat antara [AoW] - tngok medal la bro…MT kata hammer simpan.
    [AoW]IBS - arahkan putuskan konfed dan rampas wing ESB iaitu ES2 sekarang [AoW]WAF<<<pengkhianat ESB
    [AoW]EG - diarahkan serang ESB

    Siapa yg mengkhianati dan mulakan dulu?

    Sy akan buat conference bagi menjawab semua persoalan sila ajukan.


    Dear All,

    Sy akan umumkan apa yg terjadi dlm Meta [AoW] yg dulunya sy sebahagian dari keluarga itu yg sekarang telah di kick+cata.

    Bermula diawal server sy telah berunding dgn Meta Big Boss. Perjanjiannya begini…
    Dalam meta tiada HQ dan tiada big boss WW akan diperuntukkan seorang 1. di SE. dan hanya ada HC high Council wakil dari Ally terlibat. Antaranya adalah ally saya.
    Bagi pengambilan wing hanya 2 sahaja dibenarkan manakala wing yang x diiktiraf boleh farm sahaja.

    Sy akui sy ambil bnyak wing…mereka farm dan cata sy diam…mereka letak HQ dibelakang meta sy diam..bila sy buka EHQ untuk wing sy mereka bising kata x inform. Bila sy buka EHQ baru ada perbincangan di skype dan ada yg kata maaf jika terserang atau cif sebab petak merah.

    Kemudian berlakulah perkara yg memang sy anggap dirancang sbb sudah diperkatakan dlm meeting sy dgn HC. [AoW]HQ kata jika tercif kg ahli saya jgn marah.

    Sy igm pemain terbabit 2 kali tnya kenapa even sy kal META big boss yg sepatutnya HC. Pemain itu berdiam diri bila sy tngok log serangan dia masih sweep dan masih mahu cif lagi kg ahli sy.
    Kesabaran sy sudah smpai limit lalu petang itu kami balas balik + cata. 2 kg pemain itu hilang dari peta Travian.

    Ini hanya alasan mereka untuk buang sy dari keluarga mereka dan menodai janji mereka. Selepas itu sy berunding dan masih tiada jalan penyelesaian. Sehinggalah sy dan ally dikick serta mereka ambil alih wing sy. Dan MT IBS adalah HC untuk meta juga dia yg buat segala keputusan..bukan berbincang sesama HC

    Sy IGM dia tnya kenapa dia jawab sy x layak menguruskan ally (ESB) dan saya telah menyerang sesama konfed serta cata konfed. (sapew m,ula dulu?)

    Maaf sy EHQ tiada konfed dgn [AoW]HQ masa itu. Semasa sy balas serang sbb mereka telah cif kg ahli sy. Ini semua adalah konspirasi tehadap sy dan ally yg mereka lihat sebagai ancaman kepada mereka di SE. Jadi kalau MT IBS bijak dia akan bw berbincang dan alasan itu x konkrit sbb bukan ESB yang cata pemain [AoW]HQ tetapi EHQ yg pada masa itu memang tiada konfed.(setelah diserang dulu dan di cif oleh [AoW]-X) Hanya alasan mereka kerana ESB bnyak wing untuk support defender. Sbb itu mereka farm+cata wing saya sedangkan perjanjian x boleh cata hanya farm..

    Sy hanya cata 1 pemain mereka kerana cif kg ahli sy.

    Kalau anda apa yg akan anda buat jika kawan anda kena cif?

    Sy akan sambung lagi nanti jika ada pertanyaan log serangan pun ada.

    Insyaallah sy akan kongsi.

    Terkilan kerana kawan yg pernah dibantu tanpa berbelah bagi x boleh membantu semula. Begitulah kehidupan dlm dunia ini x kira dialam nyata atau di alam permainan. Bila kita senang bersama bila susah sendirian. Sy main dari myx2 lagi..ramai kawan2 disini. X ramai kawan2 yang sejati.

    Sekian dulu..


    TQ

    eMpErOr
    nice...ini dah cukup nak menjawab semua soalan...


  10. #280
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    Kesimpulannye...

    cata je.. rusuh kaw kaw..hati kering kan je... confrence punya confrence punya confrence.. tak gak dpt hasil..
    jawabnyer.. hasil yang di kehendaki ialah "KAMPUNG MUSNAH SEPENUHNYER "
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •