Page 30 of 45 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 291 to 300 of 447

Thread: Ebs?

  1. #291
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    ayuh dong..mana big bos meta AOW-X dan AOW IBS...bagi penjelasan...

    p/s: ada serangan ke salah sorg MT AOW petang nie...report pls!!!

  2. #292
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    ha'ah la...MT kena

  3. #293
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    saya dukung S&D EBS deh
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  4. #294
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    52

    Default

    wkwkwk geli" aj serangan yang tadi tu

  5. #295
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    Quote Originally Posted by -phoenix- View Post
    wkwkwk geli" aj serangan yang tadi tu
    haha..emperor....share serangan ke kg papa...mana capitalnya? hilang dong?

  6. #296
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    52

    Default

    Quote Originally Posted by Mr CuTe View Post
    haha..emperor....share serangan ke kg papa...mana capitalnya? hilang dong?
    klao dia sih maunya share yang bagus" untuk dia aj kalo yang jelek" di sembunyikan jauh" wkwkw

  7. #297
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    Mengikut ayat yang dimerahkan di atas, aku ragu sikit. Emperor ada salah faham ke? Pernah talk to him? Coz bawah kepimpinan leader ni, aku perhati dia jarang melenting walau apa pun. Macam last season, 3 kali kena tetap suruh player2 dia yang tak puas hati jangan perang. Kalau dia buat keputusan penting macam ni(drop konfed), kami percaya ada sebabnya.

    Pasal ayat dibirukan tu, saya baru bertanya kepada HC semalam, apakah kami tak dibenarkan cata/chief wing yang tak diiktiraf? HC cakap, maybe you(Emperor) janji dengan orang lain, coz leader di IBS tak pernah tau ada perjanjian ini. Asalkan petak merah, kami tak dilarang dari menyerang.

    memang x dilarang menyerang bro...u x paham...boleh serang x boleh cata..tapi kena cata juga siap cif lagie..

    pehh drop konfed tu...mesti alasan kukuh bro..x ada pun ajak i meeting...sapew yg menodai perjanjian?
    Last edited by eMpErOr; 12-04-2010 at 08:30 PM.

  8. #298
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    Mengikut ayat yang dimerahkan di atas, aku ragu sikit. Emperor ada salah faham ke? Pernah talk to him? Coz bawah kepimpinan leader ni, aku perhati dia jarang melenting walau apa pun. Macam last season, 3 kali kena tetap suruh player2 dia yang tak puas hati jangan perang. Kalau dia buat keputusan penting macam ni(drop konfed), kami percaya ada sebabnya.

    Pasal ayat dibirukan tu, saya baru bertanya kepada HC semalam, apakah kami tak dibenarkan cata/chief wing yang tak diiktiraf? HC cakap, maybe you(Emperor) janji dengan orang lain, coz leader di IBS tak pernah tau ada perjanjian ini. Asalkan petak merah, kami tak dilarang dari menyerang.

    memang x dilarang menyerang bro...u x paham...boleh serang x boleh cata..tapi kena cata juga siap cif lagie..

    pehh drop konfed tu...mesti alasan kukuh bro..x ada pun ajak i meeting...sapew yg menodai perjanjian?
    mungkin kawe kut yg saja cari pasal.. har har har~~ (gurau2).. ala dah start serang dah pun.. simpan banyak2 askar pun bukan leh kasi gold.. hilangkan semua kg dan player ESB.. he he he
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  9. #299

    Default

    Quote Originally Posted by -phoenix- View Post
    klao dia sih maunya share yang bagus" untuk dia aj kalo yang jelek" di sembunyikan jauh" wkwkw

    log serangan papa jahat nih...

    http://travian-reports.net/my/report...3b,53429000375

    sikit aja hammer nya dong.
    pendekar mustar ketis aja udah mati..mati dlm iman...

  10. #300

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    Dear All,

    Salam...

    memang la power sfenny..kalau x mcm mana MT dia je yg boleh buat keputusan tanpa bncang...kalau x power i x kena kick..D....G...MT dia..smpai U...I....x leh wat keputusan plak..



    x ada apa2 nak tnya kew?
    buat penat bg penjelasan saja......biar kapak dan belantan berbicara...alang2 makan cili biar berasap..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •