Page 35 of 45 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 341 to 350 of 447

Thread: Ebs?

  1. #341

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    wahh nice aku rasa baru anta fake td pagi ptg nie aku tgk dh jadi [?] mcm nie kat report hehehe apa2 pun gud job guys...hehehe
    ibukota dah takda...jadi tempat raid musuh..atau tempat kawan2 mintak crop saja lah...

  2. #342
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by Musica View Post
    dengar dengar... emperor memulakan misi menyerang player IBS... betul ke?
    ya betul... dasyattttttttt

    Tapi yang pastinya sudah 5 capital/hammer village ESB team da jadi ??? di GB IBS

    Kalau campur dgn AoW- X & Exotic punya kerja may be da sapulohhh or more.

    Tu lahh..kalau kita main dengan tamak untuk menang ww pon x boleh jugak... jadi laa mcm ESB. Walau apa pon war masih belum tamat... 5 id masih punyai hammer... so tgu je lahh

  3. #343

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    ya betul... dasyattttttttt

    Tapi yang pastinya sudah 5 capital/hammer village ESB team da jadi ??? di GB IBS

    Kalau campur dgn AoW- X & Exotic punya kerja may be da sapulohhh or more.

    Tu lahh..kalau kita main dengan tamak untuk menang ww pon x boleh jugak... jadi laa mcm ESB. Walau apa pon war masih belum tamat... 5 id masih punyai hammer... so tgu je lahh
    dekat mana tuh ada hammer..i smell blood...let shed them off

  4. #344
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    52

    Default

    itu lah .. hammer juga baru secuil .. pasukan defen juga gak ada apa" nya .. udah berani koar" mau megang 2 WW di SE .. belum di GB sama satu kuadran .. baru 2 ally udah mlorot ... capek deh ... kasian anak buah lu tuh ..

    #btw kemana dia udah gak pernah posting lagi ??

  5. #345
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by -phoenix- View Post
    itu lah .. hammer juga baru secuil .. pasukan defen juga gak ada apa" nya .. udah berani koar" mau megang 2 WW di SE .. belum di GB sama satu kuadran .. baru 2 ally udah mlorot ... capek deh ... kasian anak buah lu tuh ..

    #btw kemana dia udah gak pernah posting lagi ??
    Dia sibuk jaga desanya Om.. asyik kena rampok aja. Ngak ada masa main forum2 lagi

  6. #346
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by TravianFan View Post
    dekat mana tuh ada hammer..i smell blood...let shed them off
    ID yg paling atas & ID yg berada di (-/-). Yang lain cuma kecil kecilan aja.

    Lalallaaa

  7. #347
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    panjangnyer threadddddddddddddd.. glamer lah pulak. kuikuikui..
    ~dun kill ur brother~

  8. #348

    Default

    aku terpaksa tutup akaun gara2 duduk bawah ketiak boss yg bijak bermain.. hahaha.. buka forum jelah pasni..

  9. #349
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    52

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Dia sibuk jaga desanya Om.. asyik kena rampok aja. Ngak ada masa main forum2 lagi
    sekarang dia lagi sibuk ganti profil tuh .. sama ganti nama desa .. lagi musim nama desa "READ MY PROFILE"


  10. #350
    GreatesT RuleR SNSD's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad Family
    Posts
    108

    Default

    Quote Originally Posted by -phoenix- View Post
    sekarang dia lagi sibuk ganti profil tuh .. sama ganti nama desa .. lagi musim nama desa "READ MY PROFILE"

    haha lagi sibuk siap sedia mau d gangbang
    Attack 1st, Talk Later

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •