Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 85

Thread: KMKZ, CAR, LG bergabung??

  1. #1

    Default KMKZ, CAR, LG bergabung??

    Kalau kmu perasan nmpknya 3 ally terkuat:

    1. IM|CAR
    2. IM|LG
    3. IM|KMKZ

    telah mmpunyai persamaan iaitu IM pada nama ally tersebut. Adakah ini bermakna 3 ally terkuat ini sudah bergabung menjadi 1?? JIka benar maka ini merupakan gabungan yg paling mantap sekali!!

  2. #2
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Chaos91 View Post
    Kalau kmu perasan nmpknya 3 ally terkuat:

    1. IM|CAR
    2. IM|LG
    3. IM|KMKZ

    telah mmpunyai persamaan iaitu IM pada nama ally tersebut. Adakah ini bermakna 3 ally terkuat ini sudah bergabung menjadi 1?? JIka benar maka ini merupakan gabungan yg paling mantap sekali!!
    hmm...aku setuju...tp...tak tahulah budak yang kat bawah tu nanti...
    The Best Flamers Award choice by people.....

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    hmm...aku setuju...tp...tak tahulah budak yang kat bawah tu nanti...
    Aku setuju... lagipun gabungan ni bukan semata-mata nak perang di travian.. kitorang nak merapatkan persahabatan player di antara 2 buah negara Indonesia dan Malaysia yang sekian lama terjalin dari myx1 ke myx5..
    Last edited by Dermaga; 12-06-2010 at 07:53 AM.

  4. #4
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    ape ni...bunyi cam masuk bakul angkat sendiri je korang ni...kalo orang len yang puji takper ar..ni orang sendiri..wkwkwkw

  5. #5
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    Aku setuju... lagipun gabungan ni bukan semata-mata nak perang di travian.. kitorang nak merapatkan persahabatan player di antara 2 buah negara Indonesia dan Malaysia yang sekian lama terjalin dari myx1 ke myx5..

    tumpang lalu....ooo kiranya meta lain tak merapatkan hubungan la ek..wawawawawawa...

    p/s apsal shah cari suntzu nk ajak Aow ngan CAR brgabung? sedangkan telah disedia maklumkan boss AOW adalah Castello dan Gabana.. adakah encik Castello makan org



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  6. #6
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    Aku setuju... lagipun gabungan ni bukan semata-mata nak perang di travian.. kitorang nak merapatkan persahabatan player di antara 2 buah negara Indonesia dan Malaysia yang sekian lama terjalin dari myx1 ke myx5..
    ayat yang kau bagi...skema sangat...sampai aku pun tergelak...hahahaha...

    mungkin ada strategi lain kot..kat ww nk keluar ni....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  7. #7
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Son Goku View Post
    ape ni...bunyi cam masuk bakul angkat sendiri je korang ni...kalo orang len yang puji takper ar..ni orang sendiri..wkwkwkw
    dengki ke...hahahaha....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  8. #8
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post

    tumpang lalu....ooo kiranya meta lain tak merapatkan hubungan la ek..wawawawawawa...

    p/s apsal shah cari suntzu nk ajak Aow ngan CAR brgabung? sedangkan telah disedia maklumkan boss AOW adalah Castello dan Gabana.. adakah encik Castello makan org
    shah nie bkn last server join geng newbie ke??? erm...
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  9. #9
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    shah nie bkn last server join geng newbie ke??? erm...


    shah tu ler.shah mana lgi.hohohoh



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  10. #10
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post


    shah tu ler.shah mana lgi.hohohoh
    yeke tkut aku dgn shah tu, siap bg warning kat aku dulu time last server erm biase le org noob mmg slalu kne marah dgn org2 pro x gitu??
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •