Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 154

Thread: Politik kejam

  1. #121
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default



    just closed the thread... mr lielip also dah out from the Bra-7...

    no point continue this thread...
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  2. #122
    Koperal
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    like u care...
    Posts
    73

    Default

    ada apa ini ramai ramai....

  3. #123
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    pembuka thread da larik.. pastu tajuk pulak kira citer bkak balik kisah lama,,.. CLOSE ja thread nie



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  4. #124
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by s3iko View Post
    racun dan madu lak dah...mcm diari AF ja aku tgk masing2..bukak citer dulu2..pa pa pon gambatte seber nih...
    awak tak jawab lagi soalan saya pasal WB pada season myx3?... ada ke WB masa tuh? kalau tak der masa tuh,elok duduk diam2, nanti dapat malu... har har har..

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post
    ikut suka demo la.. cakap pa pon my team tahu siapa saya ..saya kenal sayang saya sudaaa..

    yup, duduk diam2 sudah..

    Mana la si zixx tuh yer..?? tadi kata berani sangat..? ni pengecut nak berbicara...

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    GKP kena serang tak de la byk sgt defense point. Teringat aku si Biri-biri kena serang beberapa season yang lepas yang mana defense pointnya 800 ribu lebih... hebat sungguh si biri2 ni...

    Biri2... Cata nak?

    Berbalik kepada GKP... anda pemain yang hebat dan i'm wish u a luck for this season. Lala lala la la
    hampeh korang nih, masa kawe dok main kata bosan tak der musuh.. ni kawe duk cari musuh untuk next season la ni.. har har har...
    Last edited by biri2; 12-14-2010 at 09:14 AM.
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  5. #125
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mimpi buruk lo
    Posts
    30

    Default

    stupid
    players
    you guys like a small potato only for us
    so
    liep liep and ricky jo
    we dont have to talk with them
    the nothing for us
    just poor people
    dont wast our time with them
    we got money and every thing
    you guys just watch out
    damn slaves...

    sorry i forgot to put my name

    REGARD
    LIM

    1 more thing
    let them talk what ever they 1
    they always say COWARD
    who COWARD???
    Every whom read this just ask your self?
    1 by 1 WHO DARE???

    DAMN small potato.
    use your brain guys
    fuc**ng idiots..
    so stupid.
    Last edited by Sanji; 12-14-2010 at 01:29 PM.

  6. #126
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default



    sampai kat cni pon nk men carut2 laie




    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  7. #127
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mimpi buruk lo
    Posts
    30

    Default woi..

    Kepada semua ally Gp and INF..

    ceritanya begitu : pertama itu kalau kalaian tidak mebujuk si panglima Hijau, William lim untuk META seluruh ally., kalian gak akan berkembang..gak macam sekarang BESAR... di raid melulu william and KMKZ ( Loyalis ) kalaina akan jadi telur...biar kalian tau ya..


    GKP kita yg cari salah teman..menyesal META ama elo...berani berani cari si tauke unutk META ama KMKZ..unutk berlindung di server permula..dan dah pertengahan kalian semua dah berhianat..

    Ada sedikit cerita, Harimau tidak peranh jinak , KARENA MEREKA ADALAH BINATANG, MEREKA GAK ADA RASA SETIA KAWAN ATAU LOYALIS...itu lar si INF sekalain beserta wings2...

    Kalian gak usah berbesar Mulut sekarang..karena kita merasa bangga..kalain semua yg berlutut dan ememinta damai ama kita dua kali..

    INGATKAH kalain?????hahahhaa
    ingat..kita gak peranh backstab oke..
    kita bukan newbie dan juga bukan pemain pro..boleh tergolong not bad..
    dan denger...NEXt server lihat lar..
    siapa yg menang atau kalah oke..

    merenung lar kalain semua..kalau masi berbesar mulut..berarti kalain semua BINATANG, bukan manusia..

    1. permulaan server minta kawan, takut di serang!!!! ( INF + GP + Wings)
    2. minta Tauke hubungi Lim unutk META ???? STUPID INF
    Setelah terhapus hubungan, meminta AHA unutk membalikin META..wow POOR INF, only cause i respect with AHA and i feel sorry with all you guys got raid by KMKZ..so settle it up..( Is THAT rite guys).. Lets Re THINK GUYS..IDIOT...
    3. Dah besar mernekam balek teman yg melindungi dan membiarkan mereka grew..? Stupid again INF
    4. merasa bangga berperang ama 6 players...Wow IDIOT INF As well

    I Tell you all guys, i'm Blue boy and my brother LIm never backstab oke, dan gak peranh memakai kata2 yg buruk dan menyakitkan...di karenakan kalain pada semua memaksa...AHA know us..
    from the second META i wish AHA could Lead INF and we become solid..
    sayangnya, MISS Castello..wuhuiii....stupid, gak cocok jadi leader itu..mulutnya di jahit aja..otak picik..
    gak cocok lu lead INF..akal busuk elo banyak..
    mau META ama KMKZ unutk berlindung diri kah..?
    lu juga harus tau..gue yg bawa orkes unutk META oke...
    gue berharap balik ke server pemula..dan pertam gue hancurkan elu GKP TOLOL....!!!!!
    dan kepada player2 INF yg laen..kalain cari lar kebenaran sebelum sambung menghina kita KMKZ oke..

  8. #128
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mimpi buruk lo
    Posts
    30

    Default

    Salam Kompak
    kepada semua player INF yg bisa memikir, dan ada rasa setia kawan...
    salam Tauke, Aha, Ciku ( gue sedikit upset ama elo, padahal gue sangat respect elo), castello( maafkan kami bila bertutur sedikit kasar, semua bermula dari miss elo dan wings GP!!!! mudah mudahan sehat bro castello), salam kompak bro and sis sekalain..gpp cuman game..masi teman real life...

    Blue boy

  9. #129
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mimpi buruk lo
    Posts
    30

    Default

    One more things for all pangait..
    you all reall coward.

    kalain ingat keh...kalain meminta liep liep untuk bawa gue( blue boy) ke skype..
    dan tiba2 kalain serang dari belakang dan menghapus PTA..?
    wow..unbelivable...gue gak ngerti cara kalain menghianati kita...gak ada hati nurani...!!!!!!!!

  10. #130
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    bila masa aku yang gigih nk meta.. padahal dorg yg ckp nk join NW main sama2. taw2 dorang wat wings sendiri.. rushi keja suro settle..takmo wings banyak sgt kat NW.takda farm nanti.sbb loyalis amik banyak sangat wings..bersepah...pastu mula2.dah oke.. setuju da buat HQ sekali..sekali dorg patah balik alasan, aku nk guna untuk kepentingan sendiri.padahal yang suruh settle tu rushi.. AKu jenis sennag ja..pinggan tak retak nasi tak dingin.org tak hendak aku pon tak kelapaq..
    pastu aha ngan tauke kata loyalis tak sama macam WB.. dorg nie oke.. tapi kena cakap lembut2.. tak boleh kasaq2.. wat da hel... nk main cakap lapik2 mcm cakap dgn sultan ke.. dan aku da ckp dgn dorg.kalau nk meeting meta lagi dgn kmkz korang la meeting.takmo campor dah... aku ta reti nk cakap lembut gigi dari lidah... tapi aha tarik masuk gak.. rushi pulak serah kat aku settle.dia usha dri belakang ja... rushi cuma tanya.. stuju ke.oke ke meta dgn loyalis.. aku cakpa ikut suara majoriti..kalau semua leader wings setuju aku ikut..

    [10/19/2010 11:32:02 PM] Tauke says: LIM dah igm dulu supaya jgn serang konfed n PTA
    [10/19/2010 11:32:55 PM] Tauke says: PTA hanya x serang 1 sama lain
    [10/19/2010 11:33:03 PM] Tauke says: tapi mission sendiri2 jer

    [9:18:06 PM] lieplip@KMKZ'HQ: saya setuju
    klu begitu kapan akan di temukan dengan INF
    5 orang saja
    dari INF 5 orang dari kmkz 5 orang
    kumpulkan dalam 1 room


    [10/22/2010 1:36:53 PM] « (´¯`GaDiS KaLiS PeLuRu®´¯`) » says: semua lepas nie
    [10/22/2010 1:36:59 PM] « (´¯`GaDiS KaLiS PeLuRu®´¯`) » says: bg tauke handle lah
    [10/22/2010 1:37:05 PM] « (´¯`GaDiS KaLiS PeLuRu®´¯`) » says: aku da nk retired
    [10/22/2010 1:37:11 PM] « (´¯`GaDiS KaLiS PeLuRu®´¯`) » says: xmo amik taw dah
    [10/22/2010 1:40:15 PM] « (´¯`GaDiS KaLiS PeLuRu®´¯`) » says: inf berani plak depa pijak
    [10/22/2010 1:40:25 PM] « (´¯`GaDiS KaLiS PeLuRu®´¯`) » says: awat x p pijak musuh sebelah len nuh



    ____________
    XXXX tulis:

    do well ....
    My account will be deleted, because I do not like playing here, I do not like Blue Boy ...
    I could have done a great army for WW
    but it is pointless to play with players like Blue Boy ...
    'll play somewhere else ...
    bonus to the game ....

    ____________
    william_lim tulis:

    how you doing bro?



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •