Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 154

Thread: Politik kejam

  1. #21

    Default

    n*****..
    can u igm to all your members??
    im from ally IM|KMKZ™..
    and im now in ally BRAVE 6,we all in BRAVE 6 are from IM|KMKZ™..
    our mission is to attack gadiskalispeluru,and the a days later..
    gadiskalispeluru was call her team to destroy BRAVE 6..
    and our mission is to destroy ally of IA,GP and PG..
    and my motive to sent you this message is,can u help to sent def to our ally??..
    please our ally ini BRAVE 6 need some deff...

    ==============================

    x mintak deff?? huhuhuhu dah kecoh sumer MT dapat IGM ni..wahahahah..THE BARVE 6???

  2. #22
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    n*****..

    nuara aka lieliep ahakkkk... tu la org kata mulut longkang.. vavavavvavavvav



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  3. #23

    Default

    nuara aka lieliep ahakkkk... tu la org kata mulut longkang.. vavavavvavavvav
    __________________
    Nuara = Lieliep???
    Setanlanas = Lieliep...

    multi acc ker??

  4. #24
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87
    Last edited by Empire_impian; 12-12-2010 at 11:45 AM.
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  5. #25
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Empire_impian View Post
    mai tengok yg ni plak

    http://travian-reports.net/my/report...e7,55149b3f088



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  6. #26
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mimpi buruk lo
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by Naga Puteh View Post
    Hohoho.. Server lepas sama WB skrg KMKZ plak..

    GKP jgn wat WW la mcm nie.. kekekeke



    Nama lagi Konfe xkan xleh minta bantuan.. kalau gitu bukan konfe namanya..

    konfe mesti saling membantu..

    Myx makin menarik
    WAKAKAKA....

    YANG PASTI DAH JELAS...

    MALU LAWAN 1 ALLY DENGAN MEMBER 7 ORANG VS ALLY INF + PANGAIT + ORKES + AOW+ (WINGS) MAKAN TU META...

    SAMPE TERIAK2 MINTA BANTUAN KE SEMUA META HANYA LAWAN 7 MEMBER. WAKAKAKKA...

    NORAK AMAT LU...

    SEKALIAN AJA MINTA AM MH UNTUK BANNED ID KITA2 ORANG. AHAHAHAHA....

    1 KATA BUAT META TERBESAR SEKARANG. PENAKUT LOE SEMUA

    PANGGIL SEMUA MEMBER LOE MASUK FORUM SINI. GUE JAWAB SEMUA BACOT(PERTANYAAN) LOE. AHAHAHA

    KESALAHAN LOE DAH JELAS JIKA LOE JADIIN SEMUA MEMBER TEMEN LO. AHAHAHA PARAHHHHHHHHHHHHHHH..............

    SEJARAH BARU SERVER X INI. SERVER HANCUR. WAJAR KALAU PADA KABUR KE SERVER LAIN.
    3 BULAN MAEN SANTAI TEKANAN NGK GITU BERAT.
    WW RACE SAMBIL MEREM. WAKAKAKA

    1 LAGI NGK ASIK INI SERVER, AND LOE ORANG PENGECUT AND PECUNDANG.

    Jangan kebawa perasaaan. ini kenyataan. gue hanya ngikutin ini server dari awal.
    kalau kebawa perasaan ahahahha. sian amat lu.

    jangan sampe Next server ky gini. apus de semua kawan loe. mo kaya gini terus, ngk bakal seru hidup loe teman.

  7. #27
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mimpi buruk lo
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by bluebird View Post
    Nuara = Lieliep???
    Setanlanas = Lieliep...

    multi acc ker??
    hihihihi...

    lieplip py 1 id doang ratain tu setanalas defend banyak. sian amat si loe.. dah nulis2 salah. ahahahhaa. malu lar.


  8. #28
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Memimpin sesebuah organisasi bukanlah sesuatu yang senang. Ianya dipenuhi dengan mehnah dan tribulasi yang akan berjaya dihadapi bagi mereka yang benar-benar mempunyai jiwa yang besar. Tanpa semangat dan jiwa yang kental, memerintah organisasi akan melahirkan natijah yang buruk..


    Amanah yang diberi, bukan untuk dikhianati, tetapi ianya adalah satu beban yang wajib ditunaikan dengan adil dan saksama. Mengkhianati amanah, bermakna merelakan diri dicampak ke dalam neraka

    Justeru, walaupun bukan pilihan kami untuk memegang jawatan, tetapi mengenangnya amanah wajib disampaikan kepada yang berhak, maka ianya diterima dengan berat hati, walaupun ditempuhi dengan ujian yang kadangkala memeningkan kepala.

    sesiapapun bleh jadi ketua. semua orang bleh dilantik menjadi ketua, tak kira sama ada dia dilantik kerana dikenakan oleh kawan2 , atau mmg dipandang layak untuk menjadi ketua.

    namun, tidak semua bleh jadi ketua yang berkaliber.

    ciri-ciri ketua yang berkaliber:
    a) adil dan tidak berat sebelah
    mengambil kira pendapat dari kedua-dua belah pihak dan tidak menyebelahi mana-mana pihak
    b) tidak dikuasai emosi
    penting dalam memutuskan penyelesaian sesebuah masalah
    c) tegas
    tidak mudah berbolak-balik, tegas dalam membuat keputusan dan tidak mudah dipengaruhi
    d)Berkorban untuk anak2 pimpinannya..bukan memaksa anak2 berkorban untuk nya..


    sekian

    GKP



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  9. #29
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Originally Posted by Naga Puteh View Post
    Hohoho.. Server lepas sama WB skrg KMKZ plak..

    GKP jgn wat WW la mcm nie.. kekekeke



    Nama lagi Konfe xkan xleh minta bantuan.. kalau gitu bukan konfe namanya..

    konfe mesti saling membantu..

    Myx makin menarik


    cian dorg pojie.. dorg CFA ratain kg2 GKP takde anak2 buah join.. CFD pon xde ank buah tak join. kita pulak ada yang nak bantu..walau bukan konfed .. i dapat DEF berpuluh K dari user yang xde ally pon..i sendiri tak kenal dorg sapa... cemana ank buah nk bantu dorg.. sebab MT dorg sendiri makan anak2 buah dorg... sweep anak2 buah sendiri semata untuk dapatkan point .. hebatkan pemimpin seperti mereka?

    ada sorg ahli kami dlunya di kmkz.. nk close acc sebabnya "I HATE BLUE BOY". wawawwwawwawawa..lalu dia bersama INF.
    Last edited by GaDiSKaLiSPeLuRu; 12-12-2010 at 12:51 PM.



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  10. #30
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mimpi buruk lo
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post
    Memimpin sesebuah organisasi bukanlah sesuatu yang senang. Ianya dipenuhi dengan mehnah dan tribulasi yang akan berjaya dihadapi bagi mereka yang benar-benar mempunyai jiwa yang besar. Tanpa semangat dan jiwa yang kental, memerintah organisasi akan melahirkan natijah yang buruk..


    Amanah yang diberi, bukan untuk dikhianati, tetapi ianya adalah satu beban yang wajib ditunaikan dengan adil dan saksama. Mengkhianati amanah, bermakna merelakan diri dicampak ke dalam neraka

    Justeru, walaupun bukan pilihan kami untuk memegang jawatan, tetapi mengenangnya amanah wajib disampaikan kepada yang berhak, maka ianya diterima dengan berat hati, walaupun ditempuhi dengan ujian yang kadangkala memeningkan kepala.

    sesiapapun bleh jadi ketua. semua orang bleh dilantik menjadi ketua, tak kira sama ada dia dilantik kerana dikenakan oleh kawan2 , atau mmg dipandang layak untuk menjadi ketua.

    namun, tidak semua bleh jadi ketua yang berkaliber.

    ciri-ciri ketua yang berkaliber:
    a) adil dan tidak berat sebelah
    mengambil kira pendapat dari kedua-dua belah pihak dan tidak menyebelahi mana-mana pihak
    b) tidak dikuasai emosi
    penting dalam memutuskan penyelesaian sesebuah masalah
    c) tegas
    tidak mudah berbolak-balik, tegas dalam membuat keputusan dan tidak mudah dipengaruhi
    d)Berkorban untuk anak2 pimpinannya..bukan memaksa anak2 berkorban untuk nya..


    sekian

    GKP
    ciri-ciri ketua yang berkaliber:
    a) adil dan tidak berat sebelah >>> ( Main sendirian aj x )
    mengambil kira pendapat dari kedua-dua belah pihak dan tidak menyebelahi mana-mana pihak >>> Pendapat ngk jelas
    b) tidak dikuasai emosi (wakakakaka, maen ginian emang dendam membara teman)
    penting dalam memutuskan penyelesaian sesebuah masalah (masalah loe kali yg jadiin teman semua)
    c) tegas (saya akui tegas loe di bidang berbeda teman) bukan di travian world
    tidak mudah berbolak-balik, tegas dalam membuat keputusan dan tidak mudah dipengaruhi
    d)Berkorban untuk anak2 pimpinannya..bukan memaksa anak2 berkorban untuk nya.. (ahaha, mau aja loe di atur2 am leader yang ky gitu. Korban Gold maksud loe..... ckckck)

    CARA MAEN LOE DI SERVER MYX INI HARUS DI RUBAH TEMAN, MASIH KAYA GINI MAEN NYA DI NEXT SERVER BISA KABUR SEMUA MEMBER NYA. JADI NGK ASIKKKKK.....

    JANGAN DI MASUKIN HATI YAAAAAAA....... MASUKIN PANCI AJ SEKALIAN MASAK DE BIAR PANAS...


    GKP >>> SORY2 JACK... KAU EMANG NGK ASIK....

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •