Page 2 of 37 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 364

Thread: Siapa paling popular di MYX5??

  1. #11
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by Evil Rabbit View Post
    hello travianers...antara yang paling popular di myx4 ialah Castello..di MYX5 u all rsew spew yg paling popular lg HOT!!!!???


    I choose GKP.....
    i vote YanZi

    http://speed.travian.com.my/spieler.php?uid=1380

    one village but top 20 heroes..nice
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  2. #12

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    yang ni...aku setuju...hahahaha....


    castello mmg popular myx lepas..sebab....di gangbang beberapa ally tapi masih bertahan...
    owh?? sbb tu ke Castello pupolar?? aku xmain smpai abis time Myx4... lolz..
    klu gtu rasanya yg popular stakat ni aku tahu adalah...
    *Drum Roll*

    GaDisKaLisPLuRu

    hehehe...

    RePort

  3. #13
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    i vote YanZi

    http://speed.travian.com.my/spieler.php?uid=1380

    one village but top 20 heroes..nice
    ah biasa saja itu, anak kecil pun bisa bikin top 20 hero, tinggal kirim hero ke tempat konflik aja buat nge DEF bakalan bisa tuh masuk top 20
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  4. #14
    Koperal hakuna's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Payrock aje =)
    Posts
    25

    Default

    ak sokong bro atoek aka polytron..
    itu terbaik lor...
    masih bisa memegang artifak donk...

  5. #15
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    ah biasa saja itu, anak kecil pun bisa bikin top 20 hero, tinggal kirim hero ke tempat konflik aja buat nge DEF bakalan bisa tuh masuk top 20
    gitu ya bro..wkwkw
    mau nanya ni..maklum masih cupu aja
    gimana sip kirim hero buat def bisa kumpul 170k mata nyerang ni??
    bisa bro dalnet ajar??

    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  6. #16
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    yang populer yang menang WW

    yg menang WW pon org tak cari mcm org tinggal 1 kg kot..ada ke org cari pemenang WW yg lepas mna?



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  7. #17
    Prebet ChikalakadonDon's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    14

    Default

    em,paling popular MH kot.. dulu,sekarang dan selamanya..


    "Friends don't let friends die alone"

    The Expendables

  8. #18
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    ah biasa saja itu, anak kecil pun bisa bikin top 20 hero, tinggal kirim hero ke tempat konflik aja buat nge DEF bakalan bisa tuh masuk top 20
    Wira paling berpengalaman

    15. Guruh Theutates 寂寞?无敌 YanZI 59 178291

    Penyerang yang paling berjaya

    39. YanZI 1169 1 176733

    huh..lebih kurang ja point tu...

  9. #19

    Default

    Quote Originally Posted by DALnet View Post
    ah biasa saja itu, anak kecil pun bisa bikin top 20 hero, tinggal kirim hero ke tempat konflik aja buat nge DEF bakalan bisa tuh masuk top 20
    Quote Originally Posted by Z|CFFFF6600oNaN View Post
    Wira paling berpengalaman

    15. Guruh Theutates 寂寞?无敌 YanZI 59 178291

    Penyerang yang paling berjaya

    39. YanZI 1169 1 176733

    huh..lebih kurang ja point tu...
    Rase 99% point from serangan... Senarnye I respek YanZI tu, sebab every server buat experiment untuk dishare. Macam last round try dapat kampung terbanyak. This round as you can see. Agaknye next round experiment ape yek.

  10. #20
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Rase 99% point from serangan... Senarnye I respek YanZI tu, sebab every server buat experiment untuk dishare. Macam last round try dapat kampung terbanyak. This round as you can see. Agaknye next round experiment ape yek.
    ehemmm...shhhsssss

    Jangan dibincangkan pasal YanZi disini.. tak glamour pon tak pe. Biar GKP jer yang paling Glamour. Atau ada sesiapa yang mau glamour? kasi tau disini.. dan Inshaallah kami akan tunaikan.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •