Page 1 of 37 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 364

Thread: Siapa paling popular di MYX5??

  1. #1
    Koperal Evil Rabbit's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Koksey KokDang
    Posts
    74

    Thumbs up Siapa paling popular di MYX5??

    hello travianers...antara yang paling popular di myx4 ialah Castello..di MYX5 u all rsew spew yg paling popular lg HOT!!!!???


    I choose GKP.....
    jOiN mE iN dEatH

  2. #2
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Castello tu sapa ek. .. Fofular sangat ke dia tu ... ..DIa main tak myx5?



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  3. #3
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    huh?apa punya thread da...buat la tajuk yg best2 skit....

  4. #4
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Z|CFFFF6600oNaN View Post
    huh?apa punya thread da...buat la tajuk yg best2 skit....

    Tajuk ni tak best ke?

    Polytron kot popular.kg tinggal 1 jugak



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #5
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by Evil Rabbit View Post
    hello travianers...antara yang paling popular di myx4 ialah Castello..di MYX5 u all rsew spew yg paling popular lg HOT!!!!???


    I choose GKP.....
    Hidup lagi demo yea rabbit killer. Next season join kawe.

    Pasal sapa yg popular masih belum bisa ditentukan. Tunggu aja late game. Masa ini pelakon popular masih belum acting.

    GKP nak popular lagi ke kali ni? bisa ajaaa

  6. #6

    Default

    ei
    aku pun nk popular
    bleh ke?

  7. #7
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    52

    Default

    arkangel, gkp, emperor wkwkwk

  8. #8
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Hidup lagi demo yea rabbit killer. Next season join kawe.

    Pasal sapa yg popular masih belum bisa ditentukan. Tunggu aja late game. Masa ini pelakon popular masih belum acting.

    GKP nak popular lagi ke kali ni? bisa ajaaa


    aku popular ke??? .. bukan pembuka thread kata Castello ke yg fofular...



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  9. #9
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post

    Tajuk ni tak best ke?

    Polytron kot popular.kg tinggal 1 jugak
    yang ni...aku setuju...hahahaha....


    castello mmg popular myx lepas..sebab....di gangbang beberapa ally tapi masih bertahan...
    The Best Flamers Award choice by people.....

  10. #10
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    yang populer yang menang WW
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •