Page 15 of 82 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast
Results 141 to 150 of 814

Thread: Ww - race

  1. #141
    Lans Koperal ungu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    perak
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by mky View Post
    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. MIVEC IM|CAR|ESB G&C|~WW 63 22/01/11 01:01 am
    2. Expendable THE PROMISE LAND G&C|~WW 54 -
    3. Alice [AoW] Empire [AoW]-€ 50 -
    4. Kiko [AoW] Hamsap WW [AoW]IBS 49 -
    5. GaDisKaLisPLuRu INF WiTH LuV~♡ WW~INF 49 -
    6. MaGiCiaN ♡♥[AoW] WW♥♡ [AoW]-€ 34 -

    Top 6 can ZERO too.
    So, > 6 must fight too.

    I think there's strange with this one :
    12. Glock 9 Mobster World INF~HS 0

    Hold 2 BP and not moving ?
    Pelan Bangunan Keajaiban Dunia
    Perbendaharaan: 10, Kesan: Kampung
    Glock 9 INF~HS

    Pelan Bangunan Keajaiban Dunia
    Perbendaharaan: 10, Kesan: Kampung
    Glock 9 INF~HS
    tactical dia kot
    elak dr jd target utama
    pastu move dengan peace
    betul ker??

  2. #142
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by mky View Post
    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. MIVEC IM|CAR|ESB G&C|~WW 63 22/01/11 01:01 am
    2. Expendable THE PROMISE LAND G&C|~WW 54 -
    3. Alice [AoW] Empire [AoW]-€ 50 -
    4. Kiko [AoW] Hamsap WW [AoW]IBS 49 -
    5. GaDisKaLisPLuRu INF WiTH LuV~♡ WW~INF 49 -
    6. MaGiCiaN ♡♥[AoW] WW♥♡ [AoW]-€ 34 -

    Top 6 can ZERO too.
    So, > 6 must fight too.

    I think there's strange with this one :
    12. Glock 9 Mobster World INF~HS 0

    Hold 2 BP and not moving ?
    Pelan Bangunan Keajaiban Dunia
    Perbendaharaan: 10, Kesan: Kampung
    Glock 9 INF~HS

    Pelan Bangunan Keajaiban Dunia
    Perbendaharaan: 10, Kesan: Kampung
    Glock 9 INF~HS
    Glock 9... ko tu kawan aku.. kalau tak da lama aku pi rembat BP ko.. Kasi up je lahh WW ko tuu.. then kita tgk luck je lahhh sapa leh menang

  3. #143
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Glock 9... ko tu kawan aku.. kalau tak da lama aku pi rembat BP ko.. Kasi up je lahh WW ko tuu.. then kita tgk luck je lahhh sapa leh menang
    mybe xdak org yang nak spport kot??? susah gak kalo nk wat ww kalo xdak org yang nk spport atau pun dia tggu time yang cun bru dia nk up
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  4. #144
    Prebet
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    WB@Speed
    Posts
    10

    Default

    rasenye Glock 9 Tengah up Gudang ngn Jelapang lagi kot.. sbb tgk kat kg dia.. pop baru 2++.. itu pendapat saya aje.. jgn marah yea..

  5. #145

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    mybe xdak org yang nak spport kot??? susah gak kalo nk wat ww kalo xdak org yang nk spport atau pun dia tggu time yang cun bru dia nk up
    jawapan yg tepat! x de nak support
    cuz ally tu dengar kata rmai bebudak yg sama server lalu yg x bape puas ati ngan HQ.
    Maklumlah, ramai yg dah pandai fikir dan menilai skrg, buat apa ikut HQ kalau hanya jadi cam bola.
    Bila perlukan baru lari mengejar, tp klau x nak guna, habis ditendang2...
    pengajaran dari server lalu & awal server ini...

  6. #146

    Default

    [QUOTE=scarlet;55217]jawapan yg tepat! x de nak support
    cuz ally tu dengar kata rmai bebudak yg sama server lalu yg x bape puas ati ngan HQ.
    Maklumlah, ramai yg dah pandai fikir dan menilai skrg, buat apa ikut HQ kalau hanya jadi cam bola.
    Bila perlukan baru lari mengejar, tp klau x nak guna, habis ditendang2...
    pengajaran dari server lalu & awal server ini...[/QUOTE

    Hushh marah nampak? ko owner glock 9 ke?

  7. #147
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Quote Originally Posted by scarlet View Post
    jawapan yg tepat! x de nak support
    cuz ally tu dengar kata rmai bebudak yg sama server lalu yg x bape puas ati ngan HQ.
    Maklumlah, ramai yg dah pandai fikir dan menilai skrg, buat apa ikut HQ kalau hanya jadi cam bola.
    Bila perlukan baru lari mengejar, tp klau x nak guna, habis ditendang2...
    pengajaran dari server lalu & awal server ini...
    spot on!


    "Never trust someone with mask"

  8. #148

    Default

    WW nombor 1 hingga 5 skang takleh naik... So kene la tgk yg mengejar kat belakang tu...

  9. #149
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by scarlet View Post
    jawapan yg tepat! x de nak support
    cuz ally tu dengar kata rmai bebudak yg sama server lalu yg x bape puas ati ngan HQ.
    Maklumlah, ramai yg dah pandai fikir dan menilai skrg, buat apa ikut HQ kalau hanya jadi cam bola.
    Bila perlukan baru lari mengejar, tp klau x nak guna, habis ditendang2...
    pengajaran dari server lalu & awal server ini...
    contact dia org semua and mai join team aku untuk next server

  10. #150
    GreatesT DefendeR
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    54

    Default

    Nampaknya msh lama baru selesai nih server

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •