Page 45 of 82 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 441 to 450 of 814

Thread: Ww - race

  1. #441
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    49

    Default

    Aduhai camne KNN leh drop nih???

  2. #442
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by mamat041 View Post
    Aduhai camne KNN leh drop nih???
    suspect WW hitter gorgon..nice2
    cukup la spam untuk ari neh..
    level 98 nnt spam blk...
    men city ville dulu
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  3. #443
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    lmbt ag lah nak abis server hahaha....

  4. #444
    Lans Koperal excursion's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MY
    Posts
    29

    Default

    dah drop dah.. lege sikit.. aku blom puas main lg laa..

  5. #445
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    hehe..gorgon da reduce WW to 85 ngan 16K cata nyer..naik lagi level hero yang park kat KNN..
    Post-hardcore Rules

  6. #446
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    tumpang golek˛ kt sini bole?
    KNN kene bom.. tp GKP yang turun (sorry x pasan u turun)?
    Puas scroll ke bawah...
    jumpa jugak akhirnya..
    rindu nk tgk nama tu...

    oklah.. nk golek˛ tempat lain pulak...
    jom golek...
    "Kejap˛ rasa nk golek kt sana.. Kejap˛ rasa nk golek kt sini..."

  7. #447
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default

    ingatkan ww KNN sempat habeskan jadi level 100,
    wewwww...
    penat neh tunggu utk ww sampai level 100..

    http://travian-reports.net/my/report...1f,677739f03cc
    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

  8. #448
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by Naga Puteh View Post
    ceh ko ni.. g jaga kg.. aku sorg2 je nie..

    hampeh la.. hahaha..

    lepak kat forum plak...


    ko igt aku xjaga ke?.aku duk layan tgk korang balas2 igm.boring plak aku.msuk plak forum.nak jaga apanyer lg.g merompak je.bukan susah sgt.tp aku dh boring tgk strategi bodoh ww race kali ni.

  9. #449
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by lemanxp View Post
    Mana geng2 yang kononnya hammer besar2 tu? Nak simpan next server ka apa? ka sembang ja lebih. huhu
    Takkan hammer ni yang last bole hit WW KNN nih.

    http://travian-reports.net/my/report/67719381318
    aku stuju bro leman,sbb tu la aku komen aku dh meluat.hammer sndiri xnak kuar,paksa hammer org lain kuar.tu la nama main mcm s**L .smua supportmenunggu mcm bodoh.igt kiteorg ni hidup nak tgu ww dia menang agaknya.klu kemaruk nak menang sgt,g la buat server main sorang2.Vs 1 by 1 dgn natar je.tu pun aku mmg xlarat aku rasa.sbb sbelum ni pun dia main mempergunakan org je.

  10. #450
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Talking

    Quote Originally Posted by daniellebonanno View Post
    May you tell me more about this? Intresting, but I tak berapa faham at certain points. Feel free to tell us bro, you're welcome here. It would be our pleasure then, tell us.. tell us handsome boy.

    nak cerita byk pun xboleh juga tkut nnt ada org demam.haha.sebelum ww holder buat keputusan utk hold ww,ada leader buat meting dgn semua pemain??.mmg ada meting...tp pada thap leader2 jer...ni dh salah satu sebeb napa org xnak support ww holder.lg 1,sebelum pemilihan holder,tgk dlu pemain tu...layak atau tidak utk jdi holder...cmne PR dia dgn plyer2 dan ally lain.ni x,suka2 hari je minta jdi holder dgn leader sbb dia kwan rapat or geng2 lama leader.abis tu yg plyer lain mcm mana??.ada yg xpuas hati kan??so,ini la punca ada plyer yg backstab dan ada yg xbagi support.kepada ww yg xada def tu,fikir2kan la napa anda xbyk def.def dlm ibukota sesetegah player yg xhold ww lg byk dari def yg ada dalam desa ww tu.ini yg pertama.

    Kedua:-

    ramai yg xberpuas hati dgn perjalanan ww kali ni.def dan dihantar.hammer dh dihantar dan crop pun dh dihantar.Holder nak apa lg???.nak menang tp xnak amik risiko...ini la yg buat ww race kali ni bosan.bukan bosan apa,bosan menunggu ww xnaik naik level.holder minta def,support anta def.holder minta crop supporter anta crop.tp ww naik skit2.ww lain naik,support anta hammer.tp ww xjuga naik2.bukan susah nak klik lvel tu.upkan je,asalkan supporter puas hati.ww runtuh supporter xkisah sgt asalkan main dgn jujur.

    byk lg ketidakpuasan hati para pemain yg meluahkan kt aku.bila pikir2 blik,betul juga.tp apa pun.lu pikir la sendiri.travian ni bukan main syok sendiri.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •