Page 48 of 82 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 471 to 480 of 814

Thread: Ww - race

  1. #471

    Default

    Quote Originally Posted by KRENAKOGA View Post
    troop mmg byk.xdinafikan.tp ww mcm biskut.haha.rapuh semacam je.apa yg nak dipandang tinggi pda holder ww,semua troop tu bukan holder punya pun.smua tu troop org lain,holder cuma jaga crop je,crop pun supporter yg anta.so,jgn nak suh org pandag tinggi pada ww holder.
    Bukan senang nak hold WW ni sorang2. Semua ada komitmen lain, keje & study, jage anak & bini & suami & perempuan simpanan & lelaki simpanan. Ibarat korbankan akaun je sebab kalu kene serang kena lupakan kampung2 lain utk jaga kg2 BP & WW. Kalu ader kg hammer lagi ler teruk nak jage.

    -ve crop lam WW kadang2 tak tahan sampai sejam... Kalu KNN maybe tahan 10-15 minit je kot cropnye... Dan bukan semua orang hantar crop 24 jam ke WW. Negative berjuta tapi orang hantar 60k... So kena lah WW holder tu sendiri pi cekau crop mane nak dapat. Npc crop giler2. Merayu2 memujuk2 orang bagi defend n crop.

    Senang kite nak cakap, kalu tak mampu jgn hold WW, tapi hakikatnye sape yang mampu tanpa kawan2 lain? Masing2 ader tugas2 tersendiri dalam ally. Ader pump def, ader cekau crop, ader bela hammer, ader koordinat serangan, ader gi geli2 geletek musuh, ader settle hal2 politik. Kalu anda termasuk golongan yang dikerahkan utk menyerang musuh, jgnla anggap leader mempergunakan you. Anggapla tu satu penghormatan kepada you utk gunakan hammer you utk kejayaan bersama.

    Biasanye WW dijaga beramai2 oleh ahli2 dalam ally... So pandang rendah pada WW holder bermakne pandang rendah pada whole ally. Jgnla ngomel je kejenye. Cakap pentingkan diri ke ape ke. Sume leader ader care2 n plan masing2 nak menang WW. Kalu taktiknye tunggu peluang WW lain drop, ape salahnye. Care tu care kurangkan kematian def. Kalu semua ader defend tinggi cam KNN, dah lame dah sume pecut laju2. Hehe...

  2. #472
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Bukan senang nak hold WW ni sorang2. Semua ada komitmen lain, keje & study, jage anak & bini & suami & perempuan simpanan & lelaki simpanan. Ibarat korbankan akaun je sebab kalu kene serang kena lupakan kampung2 lain utk jaga kg2 BP & WW. Kalu ader kg hammer lagi ler teruk nak jage.

    -ve crop lam WW kadang2 tak tahan sampai sejam... Kalu KNN maybe tahan 10-15 minit je kot cropnye... Dan bukan semua orang hantar crop 24 jam ke WW. Negative berjuta tapi orang hantar 60k... So kena lah WW holder tu sendiri pi cekau crop mane nak dapat. Npc crop giler2. Merayu2 memujuk2 orang bagi defend n crop.

    Senang kite nak cakap, kalu tak mampu jgn hold WW, tapi hakikatnye sape yang mampu tanpa kawan2 lain? Masing2 ader tugas2 tersendiri dalam ally. Ader pump def, ader cekau crop, ader bela hammer, ader koordinat serangan, ader gi geli2 geletek musuh, ader settle hal2 politik. Kalu anda termasuk golongan yang dikerahkan utk menyerang musuh, jgnla anggap leader mempergunakan you. Anggapla tu satu penghormatan kepada you utk gunakan hammer you utk kejayaan bersama.

    Biasanye WW dijaga beramai2 oleh ahli2 dalam ally... So pandang rendah pada WW holder bermakne pandang rendah pada whole ally. Jgnla ngomel je kejenye. Cakap pentingkan diri ke ape ke. Sume leader ader care2 n plan masing2 nak menang WW. Kalu taktiknye tunggu peluang WW lain drop, ape salahnye. Care tu care kurangkan kematian def. Kalu semua ader defend tinggi cam KNN, dah lame dah sume pecut laju2. Hehe...

    LIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE X100

    nanti jmpa gath len kali i belanja oke..
    bayar org len

    Jaga hammer pon da keco.. ni WW.. troops berganda2 dri troops kt kg hammer.. org yg tak jaga tataw la camna kan encit straw....



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  3. #473
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by KRENAKOGA View Post
    troop mmg byk.xdinafikan.tp ww mcm biskut.haha.rapuh semacam je.apa yg nak dipandang tinggi pda holder ww,semua troop tu bukan holder punya pun.smua tu troop org lain,holder cuma jaga crop je,crop pun supporter yg anta.so,jgn nak suh org pandag tinggi pada ww holder.

    Sorry bagi pihak team kami..

    aku memandang tinggi pada ww holder.. tanpa dorg games ni xkan abes..

    setiap pemain ada kelebihan n kelemahan sendiri.. Masing2 ada tugasnya..

    apa apa pun, syabas kepada semua pemain2 myx.. tanpa ada permainan ini sudah tentu sunyi..

    Tahniah.. Apa2 pon Good Luck kepada WW holder...
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  4. #474
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Bukan senang nak hold WW ni sorang2. Semua ada komitmen lain, keje & study, jage anak & bini & suami & perempuan simpanan & lelaki simpanan. Ibarat korbankan akaun je sebab kalu kene serang kena lupakan kampung2 lain utk jaga kg2 BP & WW. Kalu ader kg hammer lagi ler teruk nak jage.

    -ve crop lam WW kadang2 tak tahan sampai sejam... Kalu KNN maybe tahan 10-15 minit je kot cropnye... Dan bukan semua orang hantar crop 24 jam ke WW. Negative berjuta tapi orang hantar 60k... So kena lah WW holder tu sendiri pi cekau crop mane nak dapat. Npc crop giler2. Merayu2 memujuk2 orang bagi defend n crop.

    Senang kite nak cakap, kalu tak mampu jgn hold WW, tapi hakikatnye sape yang mampu tanpa kawan2 lain? Masing2 ader tugas2 tersendiri dalam ally. Ader pump def, ader cekau crop, ader bela hammer, ader koordinat serangan, ader gi geli2 geletek musuh, ader settle hal2 politik. Kalu anda termasuk golongan yang dikerahkan utk menyerang musuh, jgnla anggap leader mempergunakan you. Anggapla tu satu penghormatan kepada you utk gunakan hammer you utk kejayaan bersama.

    Biasanye WW dijaga beramai2 oleh ahli2 dalam ally... So pandang rendah pada WW holder bermakne pandang rendah pada whole ally. Jgnla ngomel je kejenye. Cakap pentingkan diri ke ape ke. Sume leader ader care2 n plan masing2 nak menang WW. Kalu taktiknye tunggu peluang WW lain drop, ape salahnye. Care tu care kurangkan kematian def. Kalu semua ader defend tinggi cam KNN, dah lame dah sume pecut laju2. Hehe...
    aik.trasa ke.

    mmg la cover team sndiri bro.klu team aku atau aku yg jaga ww,aku pun akan ckap mcm tu.smua yg ko ckap tu politik je smua tu..aku dh bosan la dgr smua tu sbb aku dh tau sgt hakikat sbenar dia.."kalu anda termasuk golongan yang dikerahkan utk menyerang musuh, jgnla anggap leader mempergunakan you".ayat ni paling muak aku dgr,mcm mana klu hammer plyer tu leader yg jalankan tanpa pgetahuan owner??.jgn nak tunjuk politik la kt sini.masa sbelum ww kuar,ada ke tanya org lain atau buat undian utk jdi holder.ada plyer yg tpaksa ingkar arahan smata2 nak hold ww tp xterpilih.apa citer??smua nak ikut bontot leader.smua laeader ckap nak kne ikut??tu la susahnyer klu dh kenal antara 1 sama lain.sendiri nak hold ww,pastu suka2 nak kerahkan kan hammer.jgn nak belagak la bro..cermin dlu diri tu sbelum ckap

  5. #475

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Golok tu kena blaja dulu kali ni
    Betul tu cfu PieRape, suruh glock gi sekolah dulu sebab depa ni mana pandai main travian pun..

  6. #476
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    no comment !

    by the way StrawXHat itu bukan encit atau bro. Dia seorang gadis yang cantik, sexy & sangat hamsap!

  7. #477

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post

    LIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE X100

    nanti jmpa gath len kali i belanja oke..
    bayar org len

    Jaga hammer pon da keco.. ni WW.. troops berganda2 dri troops kt kg hammer.. org yg tak jaga tataw la camna kan encit straw....
    Abis lerr strawhat pon kena rasuah gak ker
    FoReVeR NooB

  8. #478

    Default

    Quote Originally Posted by KRENAKOGA View Post
    aik.trasa ke.

    mmg la cover team sndiri bro.klu team aku atau aku yg jaga ww,aku pun akan ckap mcm tu.smua yg ko ckap tu politik je smua tu..aku dh bosan la dgr smua tu sbb aku dh tau sgt hakikat sbenar dia.."kalu anda termasuk golongan yang dikerahkan utk menyerang musuh, jgnla anggap leader mempergunakan you".ayat ni paling muak aku dgr,mcm mana klu hammer plyer tu leader yg jalankan tanpa pgetahuan owner??.jgn nak tunjuk politik la kt sini.masa sbelum ww kuar,ada ke tanya org lain atau buat undian utk jdi holder.ada plyer yg tpaksa ingkar arahan smata2 nak hold ww tp xterpilih.apa citer??smua nak ikut bontot leader.smua laeader ckap nak kne ikut??tu la susahnyer klu dh kenal antara 1 sama lain.sendiri nak hold ww,pastu suka2 nak kerahkan kan hammer.jgn nak belagak la bro..cermin dlu diri tu sbelum ckap
    Terasa la bro, walaupun I bukan holder. Tapi I terasa... Sebab pernah tolong2 sit utk seminggu... memang kelam kabut nak urus. Maybe sebab I newbie I rase camtu. Penat2 jage bila dah kena hit, dan jatuh, yang paling sedih orang yang bina tu ler. Tapi teruskan juga naik utk kali kedue tiga pat lime. Sebab tu I sedar bukan mudah jadi seorang leader. Kene kutuk dan ramai tak puas hati tu dah biase dah kot. Sebab tu, leader I walaupun ader kukubesi sikit. Dier suh watpe, saya turutkan. Sebagai ahli, kalu tak dapat membantu, at least jgn menyusahkan. Maaf bro kalu terkasar bahase.

  9. #479

    Default

    Keajaiban Dunia
    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. Glock 9 Mobster World INF-HS 85
    2. Expendable 'ONE FOR ALL' WARTEG™ 73 -
    3. KNN TEGAR & SEMANGAT WARTEG™ 71 -
    4. Kiko [AoW] Hamsap WW [AoW]NC™ 68 -
    5. Upin & Ipin Ehh..Ayam Goreng.!! AoW~INF 39 -
    6. Alice [AoW] Empire [AoW]-€ 38 -
    7. PABLO ESCOBAR TAUKE CANTIK [AoW]INF 14 -
    8. eMpErOr IM|CAR|ESB ESB-HQ 14 -
    9. GaDisKaLisPLuRu INF~AoW WiTH LuV~♡ AoW~INF 5


    Hurmm No 9. tu kalis peluru jer tp silapnya x kalis cata ...wakkakaka
    FoReVeR NooB

  10. #480
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by sham View Post
    Betul tu cfu PieRape, suruh glock gi sekolah dulu sebab depa ni mana pandai main travian pun..
    maaf laa aku tak de niat nk merendahkan glock.. tapi itu yang aku rasa.. harap dia fikir positif.. WW lain tuuu ada yang mencuba dari Myx1 lagii.. itu maksud aku perjalanan utk menang ww bukan senang.

    maaf jika aku tersalah comment

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •