Page 51 of 82 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast
Results 501 to 510 of 814

Thread: Ww - race

  1. #501

    Default

    Quote Originally Posted by kambing golek View Post
    Ada.. tp dah waktu2 cmni.. patutnya troops ciput2 jer yg datang... kalau ada yg hammer besar.. memang termasuk lam golongan yg niat nk bwk hammer g season dpnlah. Tu maksud kebijakan WW holder vs Ke'bijakan' hammer.
    Gua respek sama lu la golok... Sebagai respek nanti hero i hantar ke u

  2. #502
    GreatesT DefendeR
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    54

    Default

    Its not so easy to be a ww holderrrrrrr
    Kita butuh team work yg mau kerja keras, jangan dikira gampang neh,

    Never give up, ww kami sudah dihajar bbrp kali turun, bahkan 2x ke lvl 0, tp team ww kami masih tetap tegar & semangat,

    Kalau next server main lg, gk bakalan mau jd ww holder lagi, stresssss

  3. #503

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    Its not so easy to be a ww holderrrrrrr
    Kita butuh team work yg mau kerja keras, jangan dikira gampang neh,

    Never give up, ww kami sudah dihajar bbrp kali turun, bahkan 2x ke lvl 0, tp team ww kami masih tetap tegar & semangat,

    Kalau next server main lg, gk bakalan mau jd ww holder lagi, stresssss


    stuju ngn otai

  4. #504
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    syabas KNN!

    see u next season.
    "Kejapē rasa nk golek kt sana.. Kejapē rasa nk golek kt sini..."

  5. #505
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by kambing golek View Post
    Pada firasat aku.. bila KNN dah cecah lvl 99 pada pukul 8.20 pagi td.. sumer hammer dah x keruan..
    N semua dah keluar.. kotē ada nasib bole hentam mana2 WW daripada hammer x jalan langsung. Dgr ceita ramai yg x nk bawak hammer tu pegi season depan. So lepaskanlah menuju ke destinasi pilihan hati masing2....

    Dan kemudian, bila KNN x jadi nk menang, bila tgk kejapē kt WW listing.. 1-1 jatuh.. kecuali Glock. Sbb kami baik. Hormat org tua. X kacau org. Sedarē dah kt atas.

    Akhir skali tiba-tiba Glock mcm dah nk menang. Sebab hammer sumer dah x der. Kalau ada lagi hammer lepas ni.. kompom penjaga hammer-hammer ni ada niat nk bwk hammer diorg tuk next season. hahahahahahahaha.

    Sepatutnya dah x der. Kalau ada tu, x tau nk ckplah.
    kwang kwang kwang.

    Hidup Glock.

    Ceh , 2 yg pelik 2.. aman yea bro..

    xpela.. bgus gak xde musuh.. kalau menang tahniah bro..

    sebagai tanda kemenangan, kami anta wira ke ww ko bro...
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  6. #506

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    Its not so easy to be a ww holderrrrrrr
    Kita butuh team work yg mau kerja keras, jangan dikira gampang neh,

    Never give up, ww kami sudah dihajar bbrp kali turun, bahkan 2x ke lvl 0, tp team ww kami masih tetap tegar & semangat,

    Kalau next server main lg, gk bakalan mau jd ww holder lagi, stresssss
    betul betul betul..
    aku sokong statment ko.
    bkn senang nk jd ww holder

  7. #507

    Default

    Quote Originally Posted by kambing golek View Post
    Ada.. tp dah waktu2 cmni.. patutnya troops ciput2 jer yg datang... kalau ada yg hammer besar.. memang termasuk lam golongan yg niat nk bwk hammer g season dpnlah. Tu maksud kebijakan WW holder vs Ke'bijakan' hammer.
    x payah tunggu hammer musuh datang la kambing golek.. tunggu troops natar datang 4,5 kali lagi belum tentu boleh survive lagi tu.. jangan dibuat ww runtuh kena hit natar udah lah ya.. sebelum sempat wave attack yg datang beramai2 masuk nak hit tu...

  8. #508
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    Dgn rasa rendah diri. Ikhlas dari kami.

    Thanks kpd yang masih setia membantu kami walau ada salah faham yang menyebabkan kami tercicir dari mereka yang lain.
    Tidak lupa jua buat kawan2 dari im, aow dan juga warteg yang membantu kami secara personal.
    tq again kerana sudi memberi tunjuk ajar kepada kami yang noobs & "dibuang" ini
    Walau runtuh dibalun natar, terima kasih daun keladi buat semua yang terlibat.
    "Kejapē rasa nk golek kt sana.. Kejapē rasa nk golek kt sini..."

  9. #509
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    hahaha.jgn telalu gembira sgt.sbb org yg terlalu gambira ni akn rasa lebih duka bila terjatuh.hehe.bersiap sedia dgn apa yg xdijangka.ally yg xpopularmungkin ada hammer yg ank digerakkan mengikut gerak hati.haha

  10. #510
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by scarlet View Post
    x payah tunggu hammer musuh datang la kambing golek.. tunggu troops natar datang 4,5 kali lagi belum tentu boleh survive lagi tu.. jangan dibuat ww runtuh kena hit natar udah lah ya.. sebelum sempat wave attack yg datang beramai2 masuk nak hit tu...
    wakaka glock pon bakal gk tu...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •