Page 53 of 82 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 521 to 530 of 814

Thread: Ww - race

  1. #521

    Default

    Quote Originally Posted by Lars~ View Post
    wakakaka..
    jgn la terlampau berterus terang beb
    gogogo Glock..
    anta wira kt glock beb..bonus pertahanan 20% tu jer yg mampu aku kasi..
    natar + hammer lg nk attack..byk nek level neh

    TQ Lars~
    apa2 sya ni memang terus terang..
    lebey2 lagi dgn statement kambing golek yg ntah dari mna datang ni.. tgk cam gaya nak curah minyak jer.. kami n mmg noobs, sbb tu ww kami dok g jelajah jauh2.
    karang bg harapan palsu, x bek kan lebey2 kat ahli2 kami yg rajin ikut forum ini...
    + HC pun siap MM bnda tu kat ally, karang2 org len taw jugak.. terutama sepai2..
    drp mrk len post, bek dlu sya yg post kat cni kan kan...

  2. #522
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Cakap banyakkk tak mau.. ko up je lah WW tu.. "i wish semoga ko menang"
    haha.mcm mrah je bunyineyr tu...tu la ko mabing golek,ckap aksi org pnas td,kan dh marah hammer sorang tu.hehe

  3. #523

    Default

    Quote Originally Posted by kambing golek View Post
    aik.. jgnlah serang.. kalau serang maknanya termasuk golongan2 yg nk simpan hammer tuk season depan.

    jgn mcm ni kawan.. kami anak ikan jer.. maybe ter excited.

    kalau ada salah, kami mintak maap..
    juz terpanggil dgn kebijakan hammer2 yg mengondem ww holder jer....
    kalau ada salah kami mintak maap skali lagi.

    mintak maap semua.
    bantulah kami untuk menyelamatkan goldē kita semua dr berlarutan lebih lama lagi.
    Quote Originally Posted by sham View Post
    Haha.. napa aku terpanggil je nak comment post mamat tukang jaga glock ni? bukan main big mouth ko ni aku tgk, dah keras sgt ke glock tu ko rasa? Tak perlu nak bermegah2 lah kalau ko berniat nak suruh org lain serang golok ko tu...
    tul tu sham..
    ntah sape kambing golek ni.. pandai2 nyamar jadi penjaga glock lak..
    aq x rasa ada yg penjaga glock yg macam dia ni...
    kalau penyamar katakan penyamar saja...

  4. #524
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    oklah.. sori semua.. kami masih hijau.. byk yg kami perlu belajar.

    harap ww holder dan hammer boleh berdamai. terima kasih ke atas saper2 yg wish +ve tu.

    anda memang rock!!!!!!
    "Kejapē rasa nk golek kt sana.. Kejapē rasa nk golek kt sini..."

  5. #525
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by scarlet View Post
    tul tu sham..
    ntah sape kambing golek ni.. pandai2 nyamar jadi penjaga glock lak..
    aq x rasa ada yg penjaga glock yg macam dia ni...
    kalau penyamar katakan penyamar saja...
    haah sy penyamar. So jgn serang yer!!! x kene mengena dgn glock pon. serang yg lain2 jer... mekasih
    "Kejapē rasa nk golek kt sana.. Kejapē rasa nk golek kt sini..."

  6. #526
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    Its not so easy to be a ww holderrrrrrr
    Kita butuh team work yg mau kerja keras, jangan dikira gampang neh,

    Never give up, ww kami sudah dihajar bbrp kali turun, bahkan 2x ke lvl 0, tp team ww kami masih tetap tegar & semangat,

    Kalau next server main lg, gk bakalan mau jd ww holder lagi, stresssss
    Keren bro KNN ...
    Gua sebagai wakil LG yang sudah tiada mengucapkan : GOOD LUCK to KNN

    Hope u can WIN, because u never give up and never afraid to hit by other player.

    NB : GKP just player who very coward and not meaning in this server except as LOSSER PLAYER

  7. #527

    Default

    Quote Originally Posted by kambing golek View Post
    haah sy penyamar. So jgn serang yer!!! x kene mengena dgn glock pon. serang yg lain2 jer... mekasih

    ni penyamar golok je ni..
    yg jg golok just HC merangkap HS je...xde lak kambing bako n msk + dlm acc golok..
    tu provaksi nk popular tu..
    nasib baik la xde id kambing golek dlm myx5..lau ada,mau siap nasi beriani kambing 1 aku angkut..

  8. #528
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by cool blue View Post

    ni penyamar golok je ni..
    yg jg golok just HC merangkap HS je...xde lak kambing bako n msk + dlm acc golok..
    tu provaksi nk popular tu..
    nasib baik la xde id kambing golek dlm myx5..lau ada,mau siap nasi beriani kambing 1 aku angkut..
    kan dah ngaku kt atas td.. memang penyamar pon. jd jgnlah salahkan glock.
    glock dari golongan baik-baik.. peace tuk sumer. Kerjasama anda diucapkan terima kasih.

    - No cata to glock -
    "Kejapē rasa nk golek kt sana.. Kejapē rasa nk golek kt sini..."

  9. #529
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by KRENAKOGA View Post
    haha.mcm mrah je bunyineyr tu...tu la ko mabing golek,ckap aksi org pnas td,kan dh marah hammer sorang tu.hehe

    har har har. padam muke kambing golek. Tapi betulah glock memang ada masalah dengan def. Ciput je. Sebab tuh dia tak berani naik laju2. kumpul def, baru naik. KNN dan Expendable tengah def jugak tuh. Sebab dia orang serik dah kena hit. Jadi nak keraskan diri. Lagipun rasanya hammer besar dah jalan. Kalau ada pun mungkin player nama soldiers. Kg banyak, kg semua gemuk2, tapi atck sikit. Nak kata acc defender, teuton. Jadi dia mungkin last key player budak2 GKP. pasal AOW lain, mungkin ada seorang dua lagi kut. Tapi tak pasti. Pasal budak2 WARTEG, dia org jenis selalu berperang, jadi mesti banyak hammer. Paling kurang mesti ada dua lagi hemmer. Kesimpulanya. mungkin masuk bulan 3 baru habis. Har har har
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  10. #530
    Lans Koperal lemanxp's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    41

    Default

    Tak kira la menyamar ke tak, naik la WW tu cepat baru tau ada hammer ada lagi ke tak.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •