Page 58 of 82 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast
Results 571 to 580 of 814

Thread: Ww - race

  1. #571
    Koperal krochks's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    91

    Default

    rasanya glock tu akan kena hit lg.. mungkin ada hammer yg masih bertapa blum kuar2 lg..
    we are more quality!!!

  2. #572
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by krochks View Post
    rasanya glock tu akan kena hit lg.. mungkin ada hammer yg masih bertapa blum kuar2 lg..
    hit laa sape2 pon.. aku dah makin bosan dah nih..
    cam budu jew asyik nk tau sape yg menang.. golok nih mmg aku x expect pon akan menang sbb aku dptinfo mmg ally die nih mmg solo jew.. dgr citer ally die nih kena pulau dgn bebudak INF n AOW yg dikepalai oleh pasanagn bercinta ke apa ke x tau lak aku... nasib ko laa golok.. good luck laa buat korang.. yang aku nampak sekarang race nih dh makin hangat.. sbb hammer byk yg dah abes pastu sekarg tgk sapeyg kuat deff je laa. n korang tau arr sape yg paling kuat deff sekarang sian kat ko golok nasib ko cam nasib aku gak.. tu laa dah lame sgt ko dgn AOW dgn INF tu.. bawak2 laa konfed or join dgn ally lain lk... cam WARTEG .. walaupon nampak cam banyak support tp yg aku dengar bukan dari ally diorg ponn even ally yg x de kena mengena pon support diorg.. so kepada bebudak INF n AOW tu pasni x yah arr main lagi.. kalo nk duduk bawah ally sekadar nk berlindung jew.. pastu jd kuli batak leader korang yg asyik tahu diorg punye kedudukan jew.. banyak dah aku nengok time aku dgn NWO lg last2 sampai KMKZ pon dah berkubur.. sebab pew??? bagi aku tu semua sebab x puashati sebab masing2 leader nak pihak lain ikut cakap dioorg.. hehe sori laa aku luah perasaan kat sini lk.. aku dah makin boring nak tau sape yang akan menang ww nih.. nak harap golok??? jangan mimpi laa sebab ally INF n AOW xkn support korangnye.. percaya la cakap aku nih.. diorang akan support ko kalau leader INF N AOW tu ade dalam ally ko... x pon kalau ally korang nih penting bagi dorang untuk support depa nih.. next server meh join KMKZ yg akan bangkit!!!

  3. #573
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by Maximum View Post
    @siamang :
    Sifu, need your tunjuk ajar

    @StrawXHat :
    hi dear, someone told me that if i chat too much with u, later another "someone" will jealous )
    my myx id?
    http://speed.travian.com.my/spieler.php?uid=5531
    ok, i want to cata this acc. You wait for me.
    Last edited by biri2; 02-12-2011 at 07:44 PM.
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  4. #574
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by mamat041 View Post
    hit laa sape2 pon.. aku dah makin bosan dah nih..
    cam budu jew asyik nk tau sape yg menang.. golok nih mmg aku x expect pon akan menang sbb aku dptinfo mmg ally die nih mmg solo jew.. dgr citer ally die nih kena pulau dgn bebudak INF n AOW yg dikepalai oleh pasanagn bercinta ke apa ke x tau lak aku... nasib ko laa golok.. good luck laa buat korang.. yang aku nampak sekarang race nih dh makin hangat.. sbb hammer byk yg dah abes pastu sekarg tgk sapeyg kuat deff je laa. n korang tau arr sape yg paling kuat deff sekarang sian kat ko golok nasib ko cam nasib aku gak.. tu laa dah lame sgt ko dgn AOW dgn INF tu.. bawak2 laa konfed or join dgn ally lain lk... cam WARTEG .. walaupon nampak cam banyak support tp yg aku dengar bukan dari ally diorg ponn even ally yg x de kena mengena pon support diorg.. so kepada bebudak INF n AOW tu pasni x yah arr main lagi.. kalo nk duduk bawah ally sekadar nk berlindung jew.. pastu jd kuli batak leader korang yg asyik tahu diorg punye kedudukan jew.. banyak dah aku nengok time aku dgn NWO lg last2 sampai KMKZ pon dah berkubur.. sebab pew??? bagi aku tu semua sebab x puashati sebab masing2 leader nak pihak lain ikut cakap dioorg.. hehe sori laa aku luah perasaan kat sini lk.. aku dah makin boring nak tau sape yang akan menang ww nih.. nak harap golok??? jangan mimpi laa sebab ally INF n AOW xkn support korangnye.. percaya la cakap aku nih.. diorang akan support ko kalau leader INF N AOW tu ade dalam ally ko... x pon kalau ally korang nih penting bagi dorang untuk support depa nih.. next server meh join KMKZ yg akan bangkit!!!

    itu le klebihan nye jadi leader...
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  5. #575
    GreatesT AttackeR Ace Wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ampunk
    Posts
    149

    Default

    Quote Originally Posted by kambing golek View Post
    kan dah ngaku kt atas td.. memang penyamar pon. jd jgnlah salahkan glock.
    glock dari golongan baik-baik.. peace tuk sumer. Kerjasama anda diucapkan terima kasih.

    - No cata to glock -
    i like this 1

    -NO CATA TO GLOCK-

  6. #576
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default

    Quote Originally Posted by Maximum View Post
    @siamang :
    Sifu, need your tunjuk ajar

    @StrawXHat :
    hi dear, someone told me that if i chat too much with u, later another "someone" will jealous )
    my myx id?
    http://speed.travian.com.my/spieler.php?uid=5531
    >>> euwww..
    kg2 dalam id kat atas neh ade gak nama 1 ally..?
    ally yg tak famous pun..
    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

  7. #577

    Default

    Quote Originally Posted by mamat041 View Post
    hit laa sape2 pon.. aku dah makin bosan dah nih..
    cam budu jew asyik nk tau sape yg menang.. golok nih mmg aku x expect pon akan menang sbb aku dptinfo mmg ally die nih mmg solo jew.. dgr citer ally die nih kena pulau dgn bebudak INF n AOW yg dikepalai oleh pasanagn bercinta ke apa ke x tau lak aku... nasib ko laa golok.. good luck laa buat korang.. yang aku nampak sekarang race nih dh makin hangat.. sbb hammer byk yg dah abes pastu sekarg tgk sapeyg kuat deff je laa. n korang tau arr sape yg paling kuat deff sekarang sian kat ko golok nasib ko cam nasib aku gak.. tu laa dah lame sgt ko dgn AOW dgn INF tu.. bawak2 laa konfed or join dgn ally lain lk... cam WARTEG .. walaupon nampak cam banyak support tp yg aku dengar bukan dari ally diorg ponn even ally yg x de kena mengena pon support diorg.. so kepada bebudak INF n AOW tu pasni x yah arr main lagi.. kalo nk duduk bawah ally sekadar nk berlindung jew.. pastu jd kuli batak leader korang yg asyik tahu diorg punye kedudukan jew.. banyak dah aku nengok time aku dgn NWO lg last2 sampai KMKZ pon dah berkubur.. sebab pew??? bagi aku tu semua sebab x puashati sebab masing2 leader nak pihak lain ikut cakap dioorg.. hehe sori laa aku luah perasaan kat sini lk.. aku dah makin boring nak tau sape yang akan menang ww nih.. nak harap golok??? jangan mimpi laa sebab ally INF n AOW xkn support korangnye.. percaya la cakap aku nih.. diorang akan support ko kalau leader INF N AOW tu ade dalam ally ko... x pon kalau ally korang nih penting bagi dorang untuk support depa nih.. next server meh join KMKZ yg akan bangkit!!!
    Am just stunned

    Tapi bro, pada hemat aku yang hanya layak memerhati WW race kali ini, terlalu banyak sangat "fact" yang ko keluarkan dalam post ko tu which is pada firasat aku akan bergemalah ngomelan-ngomelan dari insan-insan yang seperti Hosni Mubarak atau Zine El Abidine Ben Ali yang menyangkal segala apa yang akan dipanggil fitnah oleh mereka ini....


    Apa pun, hebat spy work ko tu

  8. #578
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by Ace Wolf View Post
    i like this 1

    -NO CATA TO GLOCK-
    Wowowowow Wo.. ada Otai di sebalik Glock ...ampunnnnnnnn

  9. #579
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by sham View Post


    Am just stunned

    Tapi bro, pada hemat aku yang hanya layak memerhati WW race kali ini, terlalu banyak sangat "fact" yang ko keluarkan dalam post ko tu which is pada firasat aku akan bergemalah ngomelan-ngomelan dari insan-insan yang seperti Hosni Mubarak atau Zine El Abidine Ben Ali yang menyangkal segala apa yang akan dipanggil fitnah oleh mereka ini....


    Apa pun, hebat spy work ko tu
    bro aku nak tanye ko lah kalo betul laaa AOW n INF tu betul2 ally yang hebat ade ke diorg anta bantuan pada ally2 yang hold ww gak??? ade ke diorg support even diorg tau yg mungkin diorg x de can nk menang??? aku rase mereka tetap pentingkn ww mereka je.. x pedulikan konfed mereka yang mempunyai peluang lebih cerah untuk menang??? Tepuk dada tanya selera bro.. sampai bile laa korang nak sedar nih??? leader 2 korang tu just care ally yang mereka duduk jew.. x pon ally lain yang hold tu kawan rapat diorang.. lu pikir la sendiri!! hehe cam nabil lk aku..

  10. #580
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by mamat041 View Post
    bro aku nak tanye ko lah kalo betul laaa AOW n INF tu betul2 ally yang hebat ade ke diorg anta bantuan pada ally2 yang hold ww gak??? ade ke diorg support even diorg tau yg mungkin diorg x de can nk menang??? aku rase mereka tetap pentingkn ww mereka je.. x pedulikan konfed mereka yang mempunyai peluang lebih cerah untuk menang??? Tepuk dada tanya selera bro.. sampai bile laa korang nak sedar nih??? leader 2 korang tu just care ally yang mereka duduk jew.. x pon ally lain yang hold tu kawan rapat diorang.. lu pikir la sendiri!! hehe cam nabil lk aku..
    Mamatttt...

    Pendapat aku mcm ni mat!.. aku rasa ,WW Kiko ada chance menang niii.. aku tak mau tanya lah pasal leader hang tu pasai apa...

    Meh tolong aku... support Kiko... pastu jadikan contoh kpd yang lain. Support ww yang hanya mungkin menang. Suntzu playerzzzzz pon sama ... meh support aku bro..kalau korang support, ok laa sikit defen Kiko... skrg ciput giler.

    Aku mintak tolong kat Mamat & Suntzu jerr... org lain tak yah... ngamuk bos korang kat aku. hehhee

    (aku kata Glock berkempen...skrg aku lak berkempen...adehhhh... hasil daripada idea mamat thanks mamatttt )
    Last edited by PieRape; 02-12-2011 at 11:34 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •