Page 60 of 82 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast
Results 591 to 600 of 814

Thread: Ww - race

  1. #591
    GreatesT AttackeR
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    my
    Posts
    46

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    Kalau leader aku buat hal pentingkan diri.. aku comfirm gulinggkan....

    leader tak leader... yang penting ini bukan one man show... ini ialah teamwork...
    ada satu ally nie.. ngah standby nak hit every ww yang tgh race skarang.. it just matter of time je....ally nie.. aku dengar tak bersekongkol ngan mana mana leader lain.. they play ngah motto : TAKDE LEADER dlm ally they all... all member's mencari kata sepakat and akan hantar wakil as a representative utk bersuara....

    i like this ally... adakah ini ally biri2 ? sama sama kita nantikan...
    LIKE this statement.. Leader jugak mesti rajin pantau anak buah.. jgn men lepas tgn jek

  2. #592

    Default

    Hot hot.... Nape org2 yang tak puas hati tak cakap terus depan2 ngn orang yg dimarah tu je?.... Suke selak kain depan orang2 lain... Bagitau satu travian plak... Cube la do some talking first... Marah belakang2 ni byk salah faham nanti...

  3. #593
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    Kalau leader aku buat hal pentingkan diri.. aku comfirm gulinggkan....

    leader tak leader... yang penting ini bukan one man show... ini ialah teamwork...
    ada satu ally nie.. ngah standby nak hit every ww yang tgh race skarang.. it just matter of time je....ally nie.. aku dengar tak bersekongkol ngan mana mana leader lain.. they play ngah motto : TAKDE LEADER dlm ally they all... all member's mencari kata sepakat and akan hantar wakil as a representative utk bersuara....

    i like this ally... adakah ini ally biri2 ? sama sama kita nantikan...
    uiks naikan nama kawe laks... sape la ahli dalam ally tu kan~~ sape yang kenal ally kami tahu la, tak der leader or leaders cuma ada elders. Elders pulak jenis kaki backup members, habis bereperang kerana ahli atau acc biar pun acc tuh kecik sebab hal2 kecik je.
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  4. #594
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by Lars~ View Post
    aku pun benci leader yg pentingkan diri bro
    tu la ko.. ajak ko main ko tak nak... tak sudi tagteam ngan aku lagi patut kita rampage je.. gi rogol kg leader yang kerek tu ..friendship more important than leader...
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  5. #595
    Lans Koperal spark's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post
    wut ever.. 150 Juta.. saya kenal sayang saya sudeee...
    nak muntah jugak laa....


  6. #596

    Default

    Quote Originally Posted by lemanxp View Post
    haha. glock ni msk forum cuba nak beli jiwa tu. buat ayat2 diplomatik. D)
    maaf bro leman, kami dalam glock x ada jenis cmtu. pnyamar lagi?
    lagipun x main lah beli2 jiwa cuz kami sndri faham buat pe nak beli klau x layak kan..


    Quote Originally Posted by mamat041 View Post
    bro aku nak tanye ko lah kalo betul laaa AOW n INF tu betul2 ally yang hebat ade ke diorg anta bantuan pada ally2 yang hold ww gak??? ade ke diorg support even diorg tau yg mungkin diorg x de can nk menang??? aku rase mereka tetap pentingkn ww mereka je.. x pedulikan konfed mereka yang mempunyai peluang lebih cerah untuk menang??? Tepuk dada tanya selera bro.. sampai bile laa korang nak sedar nih??? leader 2 korang tu just care ally yang mereka duduk jew.. x pon ally lain yang hold tu kawan rapat diorang.. lu pikir la sendiri!! hehe cam nabil lk aku..
    haha, bro, kau dah salah tafsir apa yg sham cuba katakan. Dia sebenar sokong fakta bro.
    Macam yg bro tahu, sbb x puas hatilah kami hold ww di luar area NW, dan ally sndri + bape id dr player len2 yg personal support kami. apa pun kami x kisah sgt wlau kalah, cuz last skali matlamat kami tercapai. tunjuk yg kami blh berdikari.. bukannya ally kecik yg slalu dipandang rendah seperti sebelum kami dapat ambil bp sndri dan hold ww.
    matlamat k 2, cm kat HS, utk panjangkan server ni wlau penglibatan kami mcm biji sawi...


    Quote Originally Posted by glock View Post
    btw aku terang dgn korang la pasal glock tu....bknnye xde support langsung dr AOW@INF ada tp personal la...ada gak support dr IM/CAR dan bbrapa ally lg yg bkn konfed pun tp semua personal punya.....aku pun bkn bdk hingusan pun dlm myx ni....aku main dr myx1 lg........aku cuma x suka dgn politik dlm travian ni....bkn politik tp diktator.......blum mula server lg dah lobi kwn2 n guna ayat2 mns dlm fb, skype dan sbgainya......cuba korang guna id msg2 dlm forum ni kan bagus....so kt tau la yg mana betul2 jantan n yg mana nak jd jantan tp x ckup sifat......
    err bro, kau n guna id kau sndri ka?

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Hot hot.... Nape org2 yang tak puas hati tak cakap terus depan2 ngn orang yg dimarah tu je?.... Suke selak kain depan orang2 lain... Bagitau satu travian plak... Cube la do some talking first... Marah belakang2 ni byk salah faham nanti...
    maybe..
    tp kan kalau realiti, awat perlu marah? lagipun dia HANYA meluahkan apa yang dia rasa saja
    lagipun apa yg dia kata pun realiti.
    apa pun bagi saya yg noobs ni, stiap orang ada sebab, dan fikiran yg tersendiri cuz kerna manusia ni unik. bukan haiwan. bukan robot. tapi manusia yg dikurniakan akal, perasaan dan fikiran.
    so, kita x ada hak nak marah lebih2. just klau betul, kita akui dan kalau salah, kita betulkan balik. itu jer



    -aha-

  7. #597
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    Kalau leader aku buat hal pentingkan diri.. aku comfirm gulinggkan....

    leader tak leader... yang penting ini bukan one man show... ini ialah teamwork...
    ada satu ally nie.. ngah standby nak hit every ww yang tgh race skarang.. it just matter of time je....ally nie.. aku dengar tak bersekongkol ngan mana mana leader lain.. they play ngah motto : TAKDE LEADER dlm ally they all... all member's mencari kata sepakat and akan hantar wakil as a representative utk bersuara....

    i like this ally... adakah ini ally biri2 ? sama sama kita nantikan...
    sy stuju dgn pndapat bro. walau pun kami nie pling loser n noob dlm ally tue tapi Elder2 kat dlm ally tue smua mnberi layanan sama kpd smua mber so kalo ada masalah bncang rmai2 so xdak la rasa tidak puas hati...slma 3 season kami join ally nie xpnah ada msalah dalaman pun hppy je...
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  8. #598
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    klang selangor
    Posts
    29

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Mamatttt...

    Pendapat aku mcm ni mat!.. aku rasa ,WW Kiko ada chance menang niii.. aku tak mau tanya lah pasal leader hang tu pasai apa...

    Meh tolong aku... support Kiko... pastu jadikan contoh kpd yang lain. Support ww yang hanya mungkin menang. Suntzu playerzzzzz pon sama ... meh support aku bro..kalau korang support, ok laa sikit defen Kiko... skrg ciput giler.

    Aku mintak tolong kat Mamat & Suntzu jerr... org lain tak yah... ngamuk bos korang kat aku. hehhee

    (aku kata Glock berkempen...skrg aku lak berkempen...adehhhh... hasil daripada idea mamat thanks mamatttt )
    hahahhaha...boleh aja klu nk support mana2 WW tu....


    wlaupun bnyk yg xpuas ati dgn meluahkan perasaan dlm forum mcm ni or event dlm fb skalipun aku rasa kena lebih berhemah la....xla satu kenyataan kita tu boleh mnyebabkn persahabatan yg terbina dh lama tu goyah atau boleh mnyebabkan org yg baca tu,walaupun kenyataan tu x ditujukan kpadanya... sakit ati. Lebih baik terus diam dari memberi kenyataan2 mcm tu...n diam2 sudah...xyah nk cari glamour dgn mngaitkan diri dgn mana2 team..biar troop je berjalan n buat keja....slebihnya terpulang kpda nasib......

    so kpda WW holder...gud luck.
    Family OF Abg Ketam.~ SUNTZU TEAM.

  9. #599

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    sy stuju dgn pndapat bro. walau pun kami nie pling loser n noob dlm ally tue tapi Elder2 kat dlm ally tue smua mnberi layanan sama kpd smua mber so kalo ada masalah bncang rmai2 so xdak la rasa tidak puas hati...slma 3 season kami join ally nie xpnah ada msalah dalaman pun hppy je...
    Mane noob or loser ~.~ Siap perang macho ngn whole allynye lagi, especially time WW yg tak dpt full CFD utk korang... Respect!

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Mamatttt...

    Pendapat aku mcm ni mat!.. aku rasa ,WW Kiko ada chance menang niii.. aku tak mau tanya lah pasal leader hang tu pasai apa...

    Meh tolong aku... support Kiko... pastu jadikan contoh kpd yang lain. Support ww yang hanya mungkin menang. Suntzu playerzzzzz pon sama ... meh support aku bro..kalau korang support, ok laa sikit defen Kiko... skrg ciput giler.

    Aku mintak tolong kat Mamat & Suntzu jerr... org lain tak yah... ngamuk bos korang kat aku. hehhee

    (aku kata Glock berkempen...skrg aku lak berkempen...adehhhh... hasil daripada idea mamat thanks mamatttt )
    Tak malu tul leader aku sorang ni yg kemaruk defend... Sampai kempen kat forum... Hahaha... But we really need it and dengan tak malunya nak mintak2 LOL!~ So sape2 yg takde team or WW 2 support... Meh ler sponsor some def!~

  10. #600
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by talcumbay View Post
    hahahhaha...boleh aja klu nk support mana2 WW tu....


    wlaupun bnyk yg xpuas ati dgn meluahkan perasaan dlm forum mcm ni or event dlm fb skalipun aku rasa kena lebih berhemah la....xla satu kenyataan kita tu boleh mnyebabkn persahabatan yg terbina dh lama tu goyah atau boleh mnyebabkan org yg baca tu,walaupun kenyataan tu x ditujukan kpadanya... sakit ati. Lebih baik terus diam dari memberi kenyataan2 mcm tu...n diam2 sudah...xyah nk cari glamour dgn mngaitkan diri dgn mana2 team..biar troop je berjalan n buat keja....slebihnya terpulang kpda nasib......

    so kpda WW holder...gud luck.
    ini kenyataan yang natural & matured. Biar troop je berjalan & buat kerja.

    As i told this forum earlier.. friendship is everything.

    "I will do anything for my good friends"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •