Page 69 of 82 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast
Results 681 to 690 of 814

Thread: Ww - race

  1. #681
    Lans Koperal ungu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    perak
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by ko shurei View Post
    >>> rileks suda ..
    ww KNN bape kali jatuh daaa,
    tp sentiasa tetap naik ..
    so kalo ww lain tak kira lah Kiko ke, Glock ke, GKP ke,
    kalo kena langgar pasni dan jatuh, terus naik lah ww tu,
    jangan malu2 untuk naikkan ..
    oke ?


    ps :
    kalo tak salah, aku ada baca baru2 ni pny komen, nak tarik 2 minggu lg,
    so, tak jadi hal lah kalo ada ww yg jatuh drop to zero,
    naikkan je lagi ..

    iya...kasi tarik jerr
    meh main travian ngn saya

  2. #682
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by biri2 View Post
    Countdown WW Kiko down : 28 hours<-- perlukan def segera di WW kiko, help2~
    hahaha ha hammer yang ditunggu telah tiba... defen la ya encik biri2.. seperti aku kata... nak menang bukan senang

  3. #683
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    hahaha ha hammer yang ditunggu telah tiba... defen la ya encik biri2.. seperti aku kata... nak menang bukan senang
    send askar anda ke WW kiko ya. off pun off la~ dengar2 besar la jugak hammer beliau~(adik sikit dari KB last round)
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  4. #684

    Default

    heh,kamu tak tau,saya lah pengimpi ww yang terbesar di dunia.
    I can"t stop to play.Here.http://www.travian.com.my/?uc=my2_4499.Nape berhenti main.

    Gadong boleh!

    Spoiler for Kegilaan Rer:
    gi gila
    Spoiler for Lihat saya kalau mau tahu:
    Rer Sabah!
    Spoiler for Details lagi tekan:
    Rer Pedalaman
    Spoiler for Lagi tekan:
    Rer Beaufort
    Spoiler for penat tekan,tinggal satu kali:
    Rer Kampung Lago S.k Gadong
    haha.

    Yohoo. Malas.

    http://www.travian.com/?uc=comx_172139

    satu lagi,http://www.travian.com.my/?uc=myx_13646

  5. #685

    Default

    Quote Originally Posted by Rer View Post
    mau bincang pasal ww,sini,register di home http://abuseman.forumms.net.Tolong ya.
    apsal link tu ader virus....

  6. #686
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Napa nak promosikan forum baru...
    Dah elok dah yang ada kat sini...

    Nak cari user ke forum pun, x yah ler kat sini...

  7. #687
    GreatesT DefendeR
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    54

    Default

    hmmmm, kalo KIKO aman2 aja, then abis lah ini server, capek ah,

  8. #688
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    hmmmm, kalo KIKO aman2 aja, then abis lah ini server, capek ah,
    Cari aja hammer untuk serang kiko....

  9. #689

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    hmmmm, kalo KIKO aman2 aja, then abis lah ini server, capek ah,
    kawe sokong dgn KNN...kalu leh biar lah hbs capek..
    penat tu..

  10. #690

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    hmmmm, kalo KIKO aman2 aja, then abis lah ini server, capek ah,
    Ga aman ni om.... kami tunggu utk turun level ja ni.... Yuk send defend KNN ke Kiko aja ya om...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •