Page 75 of 82 FirstFirst ... 25657374757677 ... LastLast
Results 741 to 750 of 814

Thread: Ww - race

  1. #741
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    kalo di telitikan pada myx season neh terdapat beberapa artifak yg telah hilang di sebabkan beberapa player yg telah memadamkan akaun mereka..
    kalo nk di ikutkan sewaktu pengembaraan penulis di idx5, terdapat beberapa top player yg telah di banned sepenuh nyer di sebabkan kesalahan illegal gold..

    antara perkara yg memeranjatkan penulis, artifak yg penah di pegang oleh top player ini telah di kembalikan..artifak yg hanya di kembalikan hanyalah artifak dari keluarga besar..

    IDX5


    MYX5


    persoalan disini, adakah terdapat nyer perbezaan di antara 5x speed dgn 3x speed yg memungkin kan artifak tersebut di kembalikan..
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  2. #742
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    dasyat bro nyer analisis
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  3. #743
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by Lars~ View Post
    kalo di telitikan pada myx season neh terdapat beberapa artifak yg telah hilang di sebabkan beberapa player yg telah memadamkan akaun mereka..
    kalo nk di ikutkan sewaktu pengembaraan penulis di idx5, terdapat beberapa top player yg telah di banned sepenuh nyer di sebabkan kesalahan illegal gold..

    antara perkara yg memeranjatkan penulis, artifak yg penah di pegang oleh top player ini telah di kembalikan..artifak yg hanya di kembalikan hanyalah artifak dari keluarga besar..

    IDX5


    MYX5


    persoalan disini, adakah terdapat nyer perbezaan di antara 5x speed dgn 3x speed yg memungkin kan artifak tersebut di kembalikan..
    Kita sudah minta baik2, tapi ADMIN tak peduli !!!

    Kalo permintaan kita dikabulkan, LG gak delete ID.

    Ya sudah lah, akhirnya we must delete ID together

    Siapa pun yang menghina/INSULT kami, karena keputusan DELETE ID TOGETHER !!!

    We don't care, because we always keep our PROMISE.

    Like our slogan : ALL FOR ONE and ONE FOR ALL.

  4. #744
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    dasyat bro nyer analisis
    hahaha..iklan sebelum server tamat bro
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  5. #745
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by mky View Post
    Kita sudah minta baik2, tapi ADMIN tak peduli !!!

    Kalo permintaan kita dikabulkan, LG gak delete ID.

    Ya sudah lah, akhirnya we must delete ID together

    Siapa pun yang menghina/INSULT kami, karena keputusan DELETE ID TOGETHER !!!

    We don't care, because we always keep our PROMISE.

    Like our slogan : ALL FOR ONE and ONE FOR ALL.

    this is not about LG delete ID bro..
    my entry is about The Lost Artifact that not given back
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  6. #746
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by Lars~ View Post
    this is not about LG delete ID bro..
    my entry is about The Lost Artifact that not given back
    LG delete ID because MH delete our id who hold rahasia artifak UNIK !!!
    And we want that ART give back to us.

    So, same like that, right ?

  7. #747
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by mky View Post
    LG delete ID because MH delete our id who hold rahasia artifak UNIK !!!
    And we want that ART give back to us.

    So, same like that, right ?
    that's the story..now I know why all LG player deleted their ID..
    some kind of protest when that art are not given back it's?
    supposed that art be returned but not to LG player otherwise in the hand of Natars..
    if LG player want that art back, they can get it from Natars..

    that's why I'm asking, why in IDX5 that art can be returned & not in MYX
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  8. #748
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    same case with myx3 if i not mistaken.. one of TBH leader being banned and holding the artifact..
    im not sure if the artifact being release or not.. and some of player want to delete id.. but the person who being banned.. advice the friend not to delete the id and continue playing.. im also send a IGM to MH regarding the banned issue..
    but as a player.. we should continue playing with high spirit.

    it just my humble opinion..
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  9. #749

    Default

    ya itulah bro/sis... mungkin selama ini banyak player cm hanya cakap je nak del acc mereka, sehingga admin/mh tak hiraukan permintaan kami dan, kamipun sdh memberitahukan utk FAM LG akan del id bila admin/MH tak bertindak adil terhadap kami semua fam LG.. kami cm hanya ingin meberikan Bukti bukan cm hanya cakap besar je, kami sdh buang waktu&gold utk sever ini.. tp apa yg kami dapatkan di server myx... sangat mengecewakan bagi kami fam LG.
    saya harap ini 1 pelajaran bagi server myx untuk lebih mengoreksi kembali letak dari permasalahan...
    jgn sampai makin banyak yg kecewa dgn server myx.

    utk admin/MH trikasih perlakuan anda yg merasa sangat adil terhadap kami...
    lupakan lah masa yg telah berlalu bila kami pernah bercakap kurang berkenan di hati anda semua...
    saya mewakili Fam LG utk mohon maaf terhadap anda semua...

    regards
    jaka sembung

  10. #750

    Default

    ya itulah bro/sis... mungkin selama ini banyak player cm hanya cakap je nak del acc mereka, sehingga admin/mh tak hiraukan permintaan kami dan, kamipun sdh memberitahukan utk FAM LG akan del id bila admin/MH tak bertindak adil terhadap kami semua fam LG.. kami cm hanya ingin meberikan Bukti bukan cm hanya cakap besar je, kami sdh buang waktu&gold utk sever ini.. tp apa yg kami dapatkan di server myx... sangat mengecewakan bagi kami fam LG.
    saya harap ini 1 pelajaran bagi server myx untuk lebih mengoreksi kembali letak dari permasalahan...
    jgn sampai makin banyak yg kecewa dgn server myx.

    utk admin/MH trikasih perlakuan anda yg merasa sangat adil terhadap kami...
    lupakan lah masa yg telah berlalu bila kami pernah bercakap kurang berkenan di hati anda semua...
    saya mewakili Fam LG utk mohon maaf terhadap anda semua...

    regards
    jaka sembung

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •