Page 78 of 82 FirstFirst ... 28687677787980 ... LastLast
Results 771 to 780 of 814

Thread: Ww - race

  1. #771
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by talcumbay View Post
    abg ketam just jalankn troop je...kekkekekke...rugi tul la wira abg ketam xsempat idup ww race dh ada pemenang...so kiko ...congratulations to u....this is my last server.
    Tahniah..jom lepas tuh

  2. #772
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    "Upin & Ipin" merupakan pemerintah empayar peribadi yang terbesar, diikuti oleh "AvOn" dan "UnMaster".

    akhirnya kita berjaya..walau sepatutnya kit adapat dalm 90 kg.. ini emperor punya pasai

    apa pon takpa abg gajah.. target tetap kita dapat..terima kasih kepada mereka yang membrikan kg utk dichief..dan yang memberikan sokongan.. GKP & UPIN & IPIN pemain yang sering di GB sepanjang server ni.. sebab apa tataw la ..takpo..segala maki hamun tu semua..gua halalkan jek la.. moga bahagia .. cuma tak puas ati ngan emperor jek kali nie



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  3. #773

    Default

    KIKO CONGGRAT ...anda telah membuktikan KIKO team benar benar tangguh.

    dan untuk WW HOLDER lain nya juga kami ucapkan : ANDA TELAH MENUNJUKAN KWALITAS TINGGI dalam permainan TEAM ini.

    salam hormat dari ;

    WARTEG TEAM

  4. #774
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post
    "Upin & Ipin" merupakan pemerintah empayar peribadi yang terbesar, diikuti oleh "AvOn" dan "UnMaster".

    akhirnya kita berjaya..walau sepatutnya kit adapat dalm 90 kg.. ini emperor punya pasai

    apa pon takpa abg gajah.. target tetap kita dapat..terima kasih kepada mereka yang membrikan kg utk dichief..dan yang memberikan sokongan.. GKP & UPIN & IPIN pemain yang sering di GB sepanjang server ni.. sebab apa tataw la ..takpo..segala maki hamun tu semua..gua halalkan jek la.. moga bahagia .. cuma tak puas ati ngan emperor jek kali nie
    Tahniah2...

    UnMaster juga.. n semua pemenang.. leh pencen dah nie..

    Ketam, Atam, n shah.. Thanks.. Jgn ajak main travian lagi..

    Nak Concerntrate kerjaya n real life plak..

    Cas, GKP, Aow Family, n Exotic.. Sorry guy.. u all the best... Ada Gathering bgtau..
    InsyaAllah aku datang..
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  5. #775
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post
    "Upin & Ipin" merupakan pemerintah empayar peribadi yang terbesar, diikuti oleh "AvOn" dan "UnMaster".

    akhirnya kita berjaya..walau sepatutnya kit adapat dalm 90 kg.. ini emperor punya pasai

    apa pon takpa abg gajah.. target tetap kita dapat..terima kasih kepada mereka yang membrikan kg utk dichief..dan yang memberikan sokongan.. GKP & UPIN & IPIN pemain yang sering di GB sepanjang server ni.. sebab apa tataw la ..takpo..segala maki hamun tu semua..gua halalkan jek la.. moga bahagia .. cuma tak puas ati ngan emperor jek kali nie
    Dah lahhh ...server da habis... cukup laa tu ...Emperor pon da kalah teruk.. Tahniah kepada Upin Ipin

  6. #776
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Kepada Para Pemain,

    Tahniah diucapkan kepada Kiko dan seluruh warga NC khas nya kerana telah berjaya menjadi WW winner untuk season ini. Ucapan tahniah ini juga ditujukan kepada semua WW holder khusus nya KNN yg telah memberikan cabaran yang sengit sepanjang tempoh perlumbaan ini berlangsung. Tidak lupa juga kepada seluruh pemain travian yang sentiasa memberikan sokongan.

    Di kesempatan ini, saya mewakili warga CG ingin memohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa terutamanya kepada para pemain travian yang bertapak di timur laut, CAR, NEW. Apa yang saya faham walaupun kita bersahabat di dunia nyata, tidak mustahil kita boleh menjadi musuh di alam khayalan. Nilai yang saya cuba terapkan dalam CG adalah nilai kesetiaan, setia kepada ally dari awal sampai akhir. Musim ini kita bermusuh, musim hadapn mungkin kita menjadi rakan seperjuangan, no hard feeling, be matured

    note: it's just a game, no need to be too serious..don't be too emotional like a child, just enjoy the game..

    this is my last game in myx, I will not play unless www.x5.travian.com.my start
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  7. #777
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    udah la lars.. kang nanti bakar line.. main lagi ya kite
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  8. #778
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    udah la lars.. kang nanti bakar line.. main lagi ya kite
    wakakaka..tgk keadaan bro..
    mcm bese la bro..isu fokus menjadi masalah
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  9. #779
    GreatesT DefendeR
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    54

    Default

    Thanks for all comments about us,

  10. #780
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    Aku tetap kagum dengan knn
    tegar dan semangat

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •