Page 79 of 82 FirstFirst ... 29697778798081 ... LastLast
Results 781 to 790 of 814

Thread: Ww - race

  1. #781
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    warteg also a very good team... but orginal team la
    UK asli
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  2. #782

    Default

    c0ngrat kik0...

  3. #783
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Salam & Salam Sejahtera

    Thanks kepada KIKO..akhirnya berjaya untuk AoW Fam.

    Thanks untuk semua Holder WW..adat permainan hanya seorang sahaja yang akan berjaya..

    Thanks to KNN and WARTEG Fam..best defender bro..! Salah silap pohon maafnya.

    Thanks juga untuk semua teman2 yang membantu Upin & Ipin.

    Castello

  4. #784

    Default

    Quote Originally Posted by KRENAKOGA View Post
    askar medium saiz,tp smua troop tu lvel senjata dgn perisai dia smua ful.bygkan la klu lvel senjata dan perisai termsuk cata dan ram full.xde la nak bangga sgt,tp skurang2nya kami xgunakan troop skali seumur travian.haha.kami puas myerang,merompak dan last mngebom ww.jumlah hammer xmenjadi topik,yg menjadi tpiknya ialah kepuasan bermain dan jumlah lvel ww yg trun.so,al the best kepada smua hammer.xlupa kepada abg ketam yg bertungkus lumus jaga id suntzu sehingga ke tahap ini.ko mmg the best dual la bro

    salam gembira dari,

    Sunztu Playerz(shah)
    so pendek n panjang cita nya, abg ketam la ptt dpt nama atas kejayan sunztu bkn nya shah pasal aku ada dgr cita shah blh lak hilang 1bln..pastu lak semua usaha abg ketaml la smpi sunztu blh naik jd perompak...udah2 la nk sembang la..semua org tau ko nya auta la...cuma semua org senyap je..so pengajaran nya,xyah la sembang lbh

  5. #785
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Sekarang baru aku tahu ... kenapa selalunya Team yang menang WW banyak tak guna hammer. Anda tak dapat tahu jika anda tidak berada di situasi saya.

    Berikut adalah Troop Count Team [AoW]NC™ yang belum digunakan sehingga tamat server :

    Dolce & Gabanna/16 feb
    D&G 5566020 0 0 0 118197 7294 25987 0 0 1
    D&G 30703 142 0 882 230 8637 0 720 0 0 0

    Versus/16 feb
    Pirate Mas… 0 112 167013 411 0 64151 6417 15831 1 0 1 (1st)
    http://travian-reports.net/my/report/66017dd6b40 (2nd) WW Expendable
    http://travian-reports.net/my/report/68842d66c8d (3rd)

    Gajah Duduk /16 feb
    Askar-askar:
    991 Askar Belantan 178025 Askar Kapak 42132 Kesatria Teutonik 35000 Kereta Pelantak 1 Wira

    Tag Heuer/16 feb
    LBY Crew™ 22 0 134533 0 0 39271 4100 13663 1 0 1
    http://travian-reports.net/my/report...85,65738c06229 (cheif WW Mivec)

    Avro Vulcan/16.feb
    cs=221986 tk=55552 cata= 10117 hero= 1

    Elite/16 feb
    Askar-askar 204206 336 0 0 0 31858 6 6694 2 0 1

    MIC/Teuton/8. Feb
    91469 105 570 5448 5 18840 5337 1828 1 0 0

    ready2suit/16 feb
    Askar-askar 0 0 50000 0 0 30000 200 4000 0 0 1

    Kiki Lala/Gaul/7 feb
    mandor 0 87430 201 12750 0 5040 0 7750 0 0 0

    rabbitkiller
    183000+ - belantan
    34000+- Tk
    4000 +- pelantak
    2000+ - tarbil

    cacharel/teuton/8 Feb
    cc i 17 - 82807 390 - 37625 1069 4731 2 - -

    yanzi :gaul/16 Feb
    pedang-tt-ram-cata
    x 7288 0 0 x 0 903 5208 3 0 1

    Nconcept: gaul/ 8 Feb
    0 72341 x 36032 0 0 600 4087 1 0 1

    Fcuk/16 feb
    ada 60k empayar, 20k kuda emas and 10 k cata

    Diesel/16 feb
    Askar-askar 0 0 70890 13 0 26997 156 7096 0 0 1

    toke perfume/16 feb
    01kasturi airmata
    Askar-askar 0 0 41464 860 3617 4728 36 1364 1 0

    Itulah pengorbanan setia kawan dan untuk satu kemenangan.

  6. #786

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Salam & Salam Sejahtera

    Thanks kepada KIKO..akhirnya berjaya untuk AoW Fam.

    Thanks untuk semua Holder WW..adat permainan hanya seorang sahaja yang akan berjaya..

    Thanks to KNN and WARTEG Fam..best defender bro..! Salah silap pohon maafnya.

    Thanks juga untuk semua teman2 yang membantu Upin & Ipin.

    Castello
    tahniah kepada semua pemegang gelaran..

    terima kasih kepada semua yg telah menjayakan WW AoW terutama kepada sesiapa yg telah menjg WW Alice..

    tidak lupa juga kepada abg busat ( castello n kongkang) serta kawan2 yg lain telah banyak menunjuk ajar demi menjayakan WW alice..

    jumpa lgi di myx6

    p/s: castello,mlm minggu ni jom lepak sabo..pekena nasi arab,,

  7. #787
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    apa korang buat ngan askar bebanyak tu... bawak myx6 kerr

  8. #788
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Sekarang baru aku tahu ... kenapa selalunya Team yang menang WW banyak tak guna hammer. Anda tak dapat tahu jika anda tidak berada di situasi saya.

    Berikut adalah Troop Count Team [AoW]NC™ yang belum digunakan sehingga tamat server :

    Dolce & Gabanna/16 feb
    D&G 556602 0 0 0 0 118197 7294 25987 0 0 1
    D&G 30703 142 0 882 230 8637 0 720 0 0 0

    Versus/16 feb
    Pirate Mas… 0 112 167013 411 0 64151 6417 15831 1 0 1 (1st)
    http://travian-reports.net/my/report/66017dd6b40 (2nd) WW Expendable
    http://travian-reports.net/my/report/68842d66c8d (3rd)

    Gajah Duduk /16 feb
    Askar-askar:
    991 Askar Belantan 178025 Askar Kapak 42132 Kesatria Teutonik 35000 Kereta Pelantak 1 Wira

    Tag Heuer/16 feb
    LBY Crew™ 22 0 134533 0 0 39271 4100 13663 1 0 1
    http://travian-reports.net/my/report...85,65738c06229 (cheif WW Mivec)

    Avro Vulcan/16.feb
    cs=221986 tk=55552 cata= 10117 hero= 1

    Elite/16 feb
    Askar-askar 204206 336 0 0 0 31858 6 6694 2 0 1

    MIC/Teuton/8. Feb
    91469 105 570 5448 5 18840 5337 1828 1 0 0

    ready2suit/16 feb
    Askar-askar 0 0 50000 0 0 30000 200 4000 0 0 1

    Kiki Lala/Gaul/7 feb
    mandor 0 87430 201 12750 0 5040 0 7750 0 0 0

    rabbitkiller
    183000+ - belantan
    34000+- Tk
    4000 +- pelantak
    2000+ - tarbil

    cacharel/teuton/8 Feb
    cc i 17 - 82807 390 - 37625 1069 4731 2 - -

    yanzi :gaul/16 Feb
    pedang-tt-ram-cata
    x 7288 0 0 x 0 903 5208 3 0 1

    Nconcept: gaul/ 8 Feb
    0 72341 x 36032 0 0 600 4087 1 0 1

    Fcuk/16 feb
    ada 60k empayar, 20k kuda emas and 10 k cata

    Diesel/16 feb
    Askar-askar 0 0 70890 13 0 26997 156 7096 0 0 1

    toke perfume/16 feb
    01kasturi airmata
    Askar-askar 0 0 41464 860 3617 4728 36 1364 1 0

    Itulah pengorbanan setia kawan dan untuk satu kemenangan.
    taniah juga di ucapkan kepada;

    Leader Round Ini; Kongkang
    Penasihat/Diplomat; PM
    Defender and WW holder; JJ
    Most hamsap and the brain behide WW def and crop; Emi Hamsap
    Geng NC,lbyCrew,2chai palace guardian,YanZi and many more that support US.

    Dari Paling NooB. (noob2 pun, last2 kena jadi player import jugak.. har har har)
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  9. #789
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    Quote Originally Posted by Mik3y84 View Post
    tahniah kepada semua pemegang gelaran..

    terima kasih kepada semua yg telah menjayakan WW AoW terutama kepada sesiapa yg telah menjg WW Alice..

    tidak lupa juga kepada abg busat ( castello n kongkang) serta kawan2 yg lain telah banyak menunjuk ajar demi menjayakan WW alice..

    jumpa lgi di myx6

    p/s: castello,mlm minggu ni jom lepak sabo..pekena nasi arab,,
    double abg busat?

  10. #790
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    ramai btl org nama shah..

    shah siamang, shah suntzu, shah mivec..lol!
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •