Page 80 of 82 FirstFirst ... 30707879808182 LastLast
Results 791 to 800 of 814

Thread: Ww - race

  1. #791
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by Lars~ View Post
    ramai btl org nama shah..

    shah siamang, shah suntzu, shah mivec..lol!
    tu lom masuk sha.ina lagi tu

    "Kejap˛ rasa nk golek kt sana.. Kejap˛ rasa nk golek kt sini..."

  2. #792
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Naga Puteh View Post
    Tahniah2...

    UnMaster juga.. n semua pemenang.. leh pencen dah nie..

    Ketam, Atam, n shah.. Thanks.. Jgn ajak main travian lagi..

    Nak Concerntrate kerjaya n real life plak..

    Cas, GKP, Aow Family, n Exotic.. Sorry guy.. u all the best... Ada Gathering bgtau..
    InsyaAllah aku datang..

    bulan 4...lokasi tak tau kat mana...tanya GKP..dia urus setia..

  3. #793
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by kambing golek View Post
    tu lom masuk sha.ina lagi tu

    ngahaha..berderau darah den
    rindu kenangan silam bersama
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  4. #794
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by LordPanthera View Post
    bulan 4...lokasi tak tau kat mana...tanya GKP..dia urus setia..
    Ok Thanks..

    Jgn Lupa invite nant..

    InsyaAllah datang.. Atam n Ketam harap2 dapat join sekali..

    Bila lagi nak jumpanya...

    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  5. #795
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by LordPanthera View Post
    bulan 4...lokasi tak tau kat mana...tanya GKP..dia urus setia..

    Lokasi mengikut penaja atau driver .. sunway tamo da..dia bising jem



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  6. #796
    GreaT RuleR
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    17

    Default

    Quote Originally Posted by Naga Puteh View Post
    Ok Thanks..

    Jgn Lupa invite nant..

    InsyaAllah datang.. Atam n Ketam harap2 dapat join sekali..

    Bila lagi nak jumpanya...


    kalo korg invite akan aku usahakan jugak nk pegi pojie.
    tp bulan 4. aku tgh bz gak tu.. kalo x dapat join. time ko kawin mesti aku dtg punya nanti..

  7. #797
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by Si3Rius View Post
    kalo korg invite akan aku usahakan jugak nk pegi pojie.
    tp bulan 4. aku tgh bz gak tu.. kalo x dapat join. time ko kawin mesti aku dtg punya nanti..
    haha... Lambat 2 atam

    dalam dilema skrg nie...

    apa2 aku jemput.. jgn 2kar no la..

    pasni dah xde dah aku duk mesej2 tanya pasal travian dah.. hehe

    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  8. #798
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    salam shah suntzu..ranap kg i ek...

  9. #799
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by cryogen View Post
    apa korang buat ngan askar bebanyak tu... bawak myx6 kerr

    Seperti yang di janjikan oleh leader IBS... jatuh kiko.. jatuh semua.. so masing2 just standby siang dan malam.. utk launching andai kata WW kiko jatuh terjelepuk jadi 0...

    namun... semangat setiakawan yang di jalinkan... hammer2 ini tidak kemana2.. dan hanya dok makan bute je kat kg masing2...

    anyway... good job guys...u deserve it...
    nasib menyebelahi IBS... namun tho THUMB up di berikan pada KNN @ Warteg.. u guys are the real highlight sepanjang myx5... and im still interested to join u guys kalau ada masa dan commitment.

    sayang sekali hanya seketika kita sempat kenal2an masa myx4..
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  10. #800
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by kambing golek View Post
    Salam sejahtera.

    Tahniah kepada KIKO kerana akhirnya kita berjaya untuk menjadi pemenang dalam perlumbaan WW bagi musim myx5 2010/2011.

    Terima kasih kepada emi hamsap kerana telah banyak berjasa mengorbankan masa menjaga WW harapan kita dan untuk penghargaan itu, kita telah mengabdikan Hamsap sebagai nama WW kita. Terima kasih kepada ahli˛ lain yg juga meluangkan masa menjaga KIKO dan tidak dilupakan kepada ahli˛ NC dan IBA dalam menyumbang ress dan troops defend kepada WW hamsap. Juga kepada hammer˛ yang telah berjuang dan tidak berjuang (hammer yg tidak keluar menyerang juga diucapkan terima kasih disebabkan kita telah mengadakan perjanjian dengan rakan˛ akrab kita yg lain walaupon kita masih mempunyai sehingga 10 hammer yang tidak dikeluarkan dan salah 1 nya hammer yg mungkin terbesar bagi sessi myx kali ini milik team Dolce & Gabbana gabungan pasangan terhebat kongkang n cik nor). Anda memang hebat.

    Terima kasih juga diucapkan kepada rakan kami sekutu AoW yang lain, serta rakan Warteg dan sekiranya kami di NC turut serta dalam myx6 yg akan datang, kami berbesar hati untuk sama˛ bekerjasama dengan anda semua.

    Juga ucapan maaf sekiranya kami di NC yg. telah melakukan kesilapan yang disengajakan atau tidak kerana apa yang berlaku adalah tuntutan permainan ini. Tidak dilupakan secara peribadi, kambing golek ingin memohon maaf kepada semua yang terasa hati di dalam forum ini kerana memang tugas kambing golek untuk bertindak sebagai penyebar propaganda bagi pihak NC bagi kali ini. Dan penyebaran serta penyamaran yang dilakukan juga adalah kehendak permainan ini bagi menjamin sesuatu yg +ve kepada WW kami. Ucapan maaf juga kepada pasukan glock kerana anda dipilih sebagai id yg sesuai untuk sessi penyamaran ini.

    Juga ucapan terima kasih kepada semua yg telah memberi sokongan kepada kami di NC.
    Salam hormat untuk semua. Ucapan terima kasih kepada semua yg telah mewarnakan server speed malaysia yg paling lama setakat ini. Anda memang yang terbaik.

    Salam sayang dari Team Kiko dan NC untuk semua.

    Sekian.

    KnQ - NooBCreW
    ehh awak ke otai KNQ tu... dari dulu saya dok tertanya2.. siapakan knq nie...rupanya awak la ekk...
    kem salam kat bro kong & cik noor ekk
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •