Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 56

Thread: aku new player

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pengkalan Chepa (PC)
    Posts
    34

    Question aku new player

    aku baru je main game ni....main punya main...lam 2 3 minggu aku kene serang...soalan aku..masa kene serang tu kampung aku terus hancur ke? askar aku takde lagi...,cam main age of empire pun ade gak ni...hehe

  2. #2
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    klu org yg serang tu bawak tarbil populasi ko akan jd 0....tp klu x bawak,x jd apa2...cuma resos akan dicuri...tu je...
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pengkalan Chepa (PC)
    Posts
    34

    Default

    lau die curi tu.....brape peratus die ambik resos?

  4. #4
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pengkalan Chepa (PC)
    Posts
    34

    Default

    populasi akan jadi 0?? diorang menyorok ke ape?mati terus...pastu nak hidupkan populasi balik cam ne?

  5. #5
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    Quote Originally Posted by asnova View Post
    lau die curi tu.....brape peratus die ambik resos?
    bergantung pada kuantiti yg boleh dibawa oleh askar dan bukan peratus
    lagi bnyk askar yg dihantar untuk menyerang, maka lebih bnyk resos yg boleh dicuri


    Quote Originally Posted by asnova View Post
    populasi akan jadi 0?? diorang menyorok ke ape?mati terus...pastu nak hidupkan populasi balik cam ne?
    populasi boleh dinaikkan semula dengan membina semula banggunan yg telah dimusnahkan
    .
    .
    Register at any server here and get resource and protection from me
    I will do my best to help u


    http://www.travian.com.my/?uc=my5_5586

  6. #6
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pengkalan Chepa (PC)
    Posts
    34

    Default

    owh...cam tu...thanks,satu lagi...saya ade latih askar legion,semua skali ade 5 askar...tapi pagi tadi 0....adakah askar tersebut mati?

  7. #7
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    kalau kena serang dan askar ada dalam kg, pastinya dah mati....

    Kan ada laporan serangan, boleh tengok askar mati banyak mana dan bila....

  8. #8
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pengkalan Chepa (PC)
    Posts
    34

    Default

    boleh korang cite skit....masa mula2 korang main game ni....masa beginner tu...kerap tak korang kene serang...nape diorang serang?? nak uji kampung ke ape?

  9. #9
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    hehe....org tu nk amik sumber kau la...dan diorg x akan brenti slagi diorg dpat sumber....
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

  10. #10
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pengkalan Chepa (PC)
    Posts
    34

    Default

    brenset kaw-kaw diorang paw....so,cam ne nak stop diorang paw sumber gua

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •