Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: T4 Travian

  1. #1
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Cool T4 Travian

    Memandangkan server yang akan restart nanti akan menggunakan versi yang baru....

    Sesapa yang sedang mencuba di T4 open beta tuh....
    Boleh kongsi2kan tak apa yang perlu dijangkakan....

    Apa yang menariknya pasal T4 nih....
    Yang best dan tak bestnya T4....

    Kalau review positif, boleh la nak cuba nanti bila dibuka kat server malaysia....

  2. #2
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    bg aku, yg paling best utk T4.0 ni ialah sistem hero
    hero boleh pegi buat misi dan boleh dapat barang
    jadi, taklah boring sangat untuk player yg main secara sim city..
    .
    .
    Register at any server here and get resource and protection from me
    I will do my best to help u


    http://www.travian.com.my/?uc=my5_5586

  3. #3
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Teuton sekarang nih dah x da kelebihan menyamun 20% sumber gua kan....
    Hanya dapat samun 20% dari gua kalau serangan dengan hero....

    Kalau betul, kelebihan teuton di awal game akan hilang ler, jadi sama mcm puak2 lain....

  4. #4
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    sape main gold pon xda kelebihan...
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

  5. #5
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    sistem t4 lebih kepada mengumpul equipment. rase arte dh xde sbb equipment pun sama hebat cm arte


    "Never trust someone with mask"

  6. #6
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Boleh bela binatang dalam kg selain tikus...

    Dah macam x main travian plak dah ni...
    Boleh main simcity sambil buat advanture...
    Pastu tangkap binatang banyak2....

  7. #7
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    bela tu.. :/


    "Never trust someone with mask"

  8. #8

  9. #9
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by uhacks View Post
    T4 terbaek
    Bagi la komen skit, apa yang terbaiknya dengan T4 tu....

  10. #10
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    sapa2 dh cuba beta, pada masa hadapan akan ada lite version. tapi tak tau le bile


    "Never trust someone with mask"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •