Results 1 to 9 of 9

Thread: Bagaimana kesudahan My2

  1. #1
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Thumbs up Bagaimana kesudahan My2

    Bila agaknya server my2 akan tamat yer....

    Kalau nak harapkan pemain2 kat situ upkan ww sampai lvl 100...
    Entah berapa lama lagilah nak tunggu....

    Ada had masa ker untuk ww race....
    Sebab beberapa server yang saya pernah main sebelum nih cepat jer habis...
    Taklah selama kat s2 yang dah nakc ecah 3 bulan...

  2. #2
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    kalau ada natar, sepatutnya natar akan bina WW.. tapi tak tau la camne


    "Never trust someone with mask"

  3. #3

    Default

    oww kira kalau ada natar siap buat , smua permain kalah la , kalau smua tk siapkan sebelum natar siapkan dahulu ?

  4. #4
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    yep.. kalau player lambat sangat @ game drag to long, admin boleh force natar untuk buat WW sndr


    "Never trust someone with mask"

  5. #5
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Apa dah jadi kat my2 sekarang yer....
    Player online dah jadi 0....

    Saya login masuk, pastu klik nak ke ww lvl atau mana2 pun....
    Dia terus keluar kembali ke login page....

    Adakah bermakna my2 punya hayat dah tamat....
    Atau cuma masalah server jer kat situ pada waktu ini....

    Dan adakah had maksima waktu untuk ww race sebelum natar jadi pemenang....

  6. #6
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by J1ra1ya View Post
    Apa dah jadi kat my2 sekarang yer....
    Player online dah jadi 0....

    Saya login masuk, pastu klik nak ke ww lvl atau mana2 pun....
    Dia terus keluar kembali ke login page....

    Adakah bermakna my2 punya hayat dah tamat....
    Atau cuma masalah server jer kat situ pada waktu ini....

    Dan adakah had maksima waktu untuk ww race sebelum natar jadi pemenang....
    masuk2 semua ww lv 100... SEMUA MENANG~~~ yeah2~
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  7. #7
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    ada maintenance kot.. tunggu je la kata2 dari Admin


    "Never trust someone with mask"

  8. #8

    Default

    "Game Database is unavailable"

    Aku rasa ada kesilapan teknikal.. Kalau nak tamatkan server pon, biarlah ada pemenang walaupon Natar..

    Apa admin nak buat sekarang? Aku -ve tanaman teruk kat kpg hammer aku.. perku login tiap 4 jam.. habislah askar aku..

  9. #9

    Default

    dah habis dah kn..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •