Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 66

Thread: Ucapan tahniah kepada pemenang WW - kiko

  1. #41

    Default

    tahniah untuk KIKO dan ucapan terima kasih kepada semua yg menghangatkan permainan ini...

    sesape yg nak tengok WW KIKO, http://www.youtube.com/watch?v=wut1Y9QcH-I.


    khairil_jack @ teadbone @ scarlett johan @ cacharel
    -NC Team-

  2. #42

    Default

    Quote Originally Posted by K_J View Post
    tahniah untuk KIKO dan ucapan terima kasih kepada semua yg menghangatkan permainan ini...

    sesape yg nak tengok WW KIKO, http://www.youtube.com/watch?v=wut1Y9QcH-I.


    khairil_jack @ teadbone @ scarlett johan @ cacharel
    -NC Team-
    Yang kat libya ader copyright issue, sila click sini http://www.metacafe.com/watch/597030...o_dari_aow_nc/

  3. #43
    Lans Koperal ungu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    perak
    Posts
    35

    Default

    tahniah..jumpa lg musim depan..hehe
    meh main travian ngn saya

  4. #44
    Mejar daniellebonanno's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Damansara,Kuala Lumpur
    Posts
    569

    Default

    Congratulation to all winner. You guys gain my highest repsect from Acc : X III


    - M12

  5. #45

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    Congrats to all
    Kiko, we keep our promise, you're the best this season
    U&I, mantap sim city & troopsnya
    SUNTZU, ngeri troopsnya

    WARTEG & FoW
    Berkat bantuan teman2, kita dapat gelar the best deff

    WW team, kerja keras kita memang luar biasa, never give up
    Tetap tegar & semangat, thanks juga karna id gue jd ww holder gitu loh, gaul? Wkwkwk

    LengZ / Joni Kho
    To KNN,
    Seriously, i love ur spirit play travian. Even many people attack u, u still tak patah hati naik lagi :-)
    Hopefully can see u next season ^^

    To Kiko
    My 1st kawan ka Travian, selain Rabbit hahaha... congratulation dude!! tapi.... apasal nama hamsap ar? HAHA.. ingat 600 gold per member xD

  6. #46
    Lans Koperal spark's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24

    Default

    Tahniah untuk team Kiko akhirnya berjaya jugak menjuarai WW kali ni...
    to Bro JJ n Sexy Emi....
    Lamit NooBCreW - Gajah duduK

  7. #47

    Default

    Congrats to myx5 WW Winner KIKO....

    the longest myx so far....

  8. #48
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by spark View Post
    Tahniah untuk team Kiko akhirnya berjaya jugak menjuarai WW kali ni...
    to Bro JJ n Sexy Emi....
    gajah duduk ??? bro la yang ada 35k ramm tu kan ??
    dasyat la bro.. apa rahsia buat ram banyak2 tu ??
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  9. #49
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    sebab dia gajah..senang nak angkut kayu bebanyak....tahniah to team kiko...katanya ade sitter yg sexy...betui ka

  10. #50
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    aku dengar sitter tu tak sexy mana pung....
    tunggu time nak gulingkan gak....
    kami tertindas di bawah naungan dia
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •