Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 66

Thread: Ucapan tahniah kepada pemenang WW - kiko

  1. #51

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    aku dengar sitter tu tak sexy mana pung....
    tunggu time nak gulingkan gak....
    kami tertindas di bawah naungan dia
    aik nak main politik lagi ke .. keke memang sah general politik mamat nie

  2. #52

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    aku dengar sitter tu tak sexy mana pung....
    tunggu time nak gulingkan gak....
    kami tertindas di bawah naungan dia
    Gedik tul... Tau kan nombor sape lam phone aku? Nak kene report ke...

    Quote Originally Posted by Fergie View Post
    aik nak main politik lagi ke .. keke memang sah general politik mamat nie
    General gedik ye la

  3. #53
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Sekarang baru aku tahu ... kenapa selalunya Team yang menang WW banyak tak guna hammer. Anda tak dapat tahu jika anda tidak berada di situasi saya.

    Berikut adalah Troop Count Team [AoW]NC™ yang belum digunakan sehingga tamat server :

    Dolce & Gabanna/16 feb
    D&G 556602 0 0 0 0 118197 7294 25987 0 0 1
    D&G 30703 142 0 882 230 8637 0 720 0 0 0

    Versus/16 feb
    Pirate Mas… 0 112 167013 411 0 64151 6417 15831 1 0 1 (1st)
    http://travian-reports.net/my/report/66017dd6b40 (2nd) WW Expendable
    http://travian-reports.net/my/report/68842d66c8d (3rd)

    Gajah Duduk /16 feb
    Askar-askar:
    991 Askar Belantan 178025 Askar Kapak 42132 Kesatria Teutonik 35000 Kereta Pelantak 1 Wira

    Tag Heuer/16 feb
    LBY Crew™ 22 0 134533 0 0 39271 4100 13663 1 0 1
    http://travian-reports.net/my/report...85,65738c06229 (cheif WW Mivec)

    Avro Vulcan/16.feb
    cs=221986 tk=55552 cata= 10117 hero= 1

    Elite/16 feb
    Askar-askar 204206 336 0 0 0 31858 6 6694 2 0 1

    MIC/Teuton/8. Feb
    91469 105 570 5448 5 18840 5337 1828 1 0 0

    ready2suit/16 feb
    Askar-askar 0 0 50000 0 0 30000 200 4000 0 0 1

    Kiki Lala/Gaul/7 feb
    mandor 0 87430 201 12750 0 5040 0 7750 0 0 0

    rabbitkiller
    183000+ - belantan
    34000+- Tk
    4000 +- pelantak
    2000+ - tarbil

    cacharel/teuton/8 Feb
    cc i 17 - 82807 390 - 37625 1069 4731 2 - -

    yanzi :gaul/16 Feb
    pedang-tt-ram-cata
    x 7288 0 0 x 0 903 5208 3 0 1

    Nconcept: gaul/ 8 Feb
    0 72341 x 36032 0 0 600 4087 1 0 1

    Fcuk/16 feb
    ada 60k empayar, 20k kuda emas and 10 k cata

    Diesel/16 feb
    Askar-askar 0 0 70890 13 0 26997 156 7096 0 0 1

    toke perfume/16 feb
    01kasturi airmata
    Askar-askar 0 0 41464 860 3617 4728 36 1364 1 0

    Itulah pengorbanan setia kawan dan untuk sebuah kemenangan.
    Last edited by PieRape; 02-18-2011 at 08:11 AM.

  4. #54
    GreatesT DefendeR
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    54

    Default

    Bro, d&g ada 5jt lbh?

  5. #55

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    Bro, d&g ada 5jt lbh?
    bkn 5juta la bro..
    tp kn 0 utk troop lembing tu bersambng..
    tu yg nampak mcm 5juta

  6. #56
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    takper..
    pengorbanan penting utk kemenangan berpasukkan...
    kalau gi hammer KNN.. or any WW holder.. sure nanti that team akan counter attack...
    lagi la lama ww nak habis
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  7. #57
    Lans Koperal spark's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    gajah duduk ??? bro la yang ada 35k ramm tu kan ??
    dasyat la bro.. apa rahsia buat ram banyak2 tu ??
    rahsia saya mudah saja...

    amalkan pengambilan diet yang seimbang...makan buah2an dan sayur2an
    banyakkan minum air suam dan yang paling penting tidur kena 8 jam sehari...

    Lamit NooBCreW - Gajah duduK

  8. #58

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Sekarang baru aku tahu ... kenapa selalunya Team yang menang WW banyak tak guna hammer. Anda tak dapat tahu jika anda tidak berada di situasi saya.

    Berikut adalah Troop Count Team [AoW]NC™ yang belum digunakan sehingga tamat server :

    Dolce & Gabanna/16 feb
    D&G 5566020 0 0 0 118197 7294 25987 0 0 1
    D&G 30703 142 0 882 230 8637 0 720 0 0 0

    Itulah pengorbanan setia kawan dan untuk sebuah kemenangan.
    ehh bukan ke troop Dolce & Gabanna di vidoekan sebelum WW tamat. Troop pi jalan jalan setelah lama bertapa dlm gua .. .. mana link tu ya ..

  9. #59
    GreatesT DefendeR
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    54

    Default

    ow, tp 556K ngeri juga tuh + kuda liarnya, aduih,

  10. #60

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    ow, tp 556K ngeri juga tuh + kuda liarnya, aduih,
    556k tu cs..tp kalu kapak,mmg menangis tu..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •