Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 66 of 66

Thread: Ucapan tahniah kepada pemenang WW - kiko

  1. #61
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    ow, tp 556K ngeri juga tuh + kuda liarnya, aduih,
    iya dunk..

    gw bagi contoh setelah di analisis daripada player2 di idx..

    example fulltime training in speed3x for 60hari :

    full CS : 319798 (point attack infantry = 17,986,769)
    CS & axe, 2:1 : CS=175627 & AXE=86503 (point attack infantry = 16,953,729)
    full axe : 191879 (point attack infantry = 15,695,300)

    note:

    hammer menggunakan CS lebih menguntungkan karna faktor wira
    hmm bonus serangan dari wira adalah nilai tambah ( dalam jumlah )
    kerana menggunakan CS secara automatik akan lebih bnyak dari jumlah axeman
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  2. #62
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    x pew buat kenangan tu...hehehe..

  3. #63
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by KNN View Post
    Bro, d&g ada 5jt lbh?
    Sepertimana explanation oleh teman2 saya diatas.

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    takper..
    pengorbanan penting utk kemenangan berpasukkan...
    kalau gi hammer KNN.. or any WW holder.. sure nanti that team akan counter attack...
    lagi la lama ww nak habis
    Team Warteg adalah team UK pada Myx4 yang mana berkongsi satu WW sama anak2 WB a.k.a [AoW] NC. So, atas semangat setia kawan dan keakraban itu mungkin menyebabkan kami tidak tidak menyerang sesama sendiri walaupun tiada perjanjian dibuat.

    Bukan kami takut akan di counter attack oleh mana2 team.. tetapi menggunakan Askar adalah Pilihan terakhir (Plan B) sepertimana saya katakan diforum "Jika Kiko jatuh semua WW akan jatuh" tetapi "Jika ditakdirkan KNN atau Alice menang ...kami menerima dengan hati yang terbuka.

  4. #64
    Lans Koperal ungu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    perak
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by Lars~ View Post
    iya dunk..

    gw bagi contoh setelah di analisis daripada player2 di idx..

    example fulltime training in speed3x for 60hari :

    full CS : 319798 (point attack infantry = 17,986,769)
    CS & axe, 2:1 : CS=175627 & AXE=86503 (point attack infantry = 16,953,729)
    full axe : 191879 (point attack infantry = 15,695,300)

    note:

    hammer menggunakan CS lebih menguntungkan karna faktor wira
    hmm bonus serangan dari wira adalah nilai tambah ( dalam jumlah )
    kerana menggunakan CS secara automatik akan lebih bnyak dari jumlah axeman
    hehe..good analysis
    meh main travian ngn saya

  5. #65

    Default

    Quote Originally Posted by Kiko View Post
    ehh bukan ke troop Dolce & Gabanna di vidoekan sebelum WW tamat. Troop pi jalan jalan setelah lama bertapa dlm gua .. .. mana link tu ya ..
    http://www.youtube.com/watch?v=Rh4QjmQYOe0

    Ni ha JJ

  6. #66
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    sib baik tak dekat ngan hari raya ke apa ke..
    idak mau kena gang bang @ matikan troops utk hari raya...
    mcm myx4 ada one of the ww holder kena gang bang
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •