Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: serang!!!!!!

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    perak
    Posts
    54

    Default serang!!!!!!

    Kalau diserang tapi tiada kerugian dr segi bahan or tentera adakah penyerang akan dapat point utk penyerang mingguan? aku heran ade satu hamba ni hari2 serang aku sekurang2 4x sehari . 2 serangan 2 lagi bebaskan askar dia. kenapa mcm tu? apa dia dapat?

  2. #2
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    sumber....klu nk masuk penyerang...kena bunuh askar org lain...
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

  3. #3
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by ayat View Post
    Kalau diserang tapi tiada kerugian dr segi bahan or tentera adakah penyerang akan dapat point utk penyerang mingguan? aku heran ade satu hamba ni hari2 serang aku sekurang2 4x sehari . 2 serangan 2 lagi bebaskan askar dia. kenapa mcm tu? apa dia dapat?
    tentu anda mengunakan gaul...sekiranya serangan tidak mendatangkan kematian bagi pihak anda maka tiada point penyerang akan didapat oleh penyerang tersebut

    namun sekiranya penyerang itu kehilangan asakar semasa menyerang anda maka anda akan dapat point untuk pembela
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  4. #4
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    perak
    Posts
    54

    Default

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    tentu anda mengunakan gaul...sekiranya serangan tidak mendatangkan kematian bagi pihak anda maka tiada point penyerang akan didapat oleh penyerang tersebut

    namun sekiranya penyerang itu kehilangan asakar semasa menyerang anda maka anda akan dapat point untuk pembela
    ye saye gaul... time dia serang xdpt ape2 pun . askar dia kene perangkap. kalau mcm tu maksudnye kalau sy ada askar pembela sy boleh dpt point bile diserang?

  5. #5

    Default

    ye ye btul2..

  6. #6

    Default

    biarkan dia atack lama2 dan tiap2 ari tk dapat sumber , mesti dia bosan nk hantar dah... tpi kalau tetap hantar serang tu dia nk push la tu

  7. #7
    WW HoldeR
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Rembau Daerah Beradat..N.9
    Posts
    72

    Default

    Quote Originally Posted by einz90 View Post
    biarkan dia atack lama2 dan tiap2 ari tk dapat sumber , mesti dia bosan nk hantar dah... tpi kalau tetap hantar serang tu dia nk push la tu
    dan nnt bl ari2 dia attack xdapat sumber...dan bila dia ade catapult....org pertama yg dia akan attacked adalah pemain yg dia xdapat ape2 tue lah....
    (-̮̮̃̃)...(-̮̮̃-̃)
    /█\./█\
    Out There We Are One #OTWAO

  8. #8

    Default

    memang dia ada cataputl , dia tktau yg dia kena atack tu la duk besaq pelan-pelan... dlam kampung dia mesti pnuh dengn askar yg gay , tu pun kalau org tu pandia planning camna nk hadapi benda2 cam2

  9. #9
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    perak
    Posts
    54

    Default

    hey!!!! tolong la ajar!!! kalau tak ajar cane nak pandai.. catapult? ape tu?
    camne cara nak handle serangan bila dia ade catapult?

  10. #10
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by ayat View Post
    hey!!!! tolong la ajar!!! kalau tak ajar cane nak pandai.. catapult? ape tu?
    camne cara nak handle serangan bila dia ade catapult?
    Siap sediakan askar defend banyak2 untuk hadapi serangan dengan catapult....

    Tapi kalau penyerang jauh, jarnag nak hantar catapult sebab x puas hati x dapat apa2...
    Cuma dekat2 jer yang kerap hantar catapult kalau x dapat sumber tiap2 kali serangan...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •