Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

Thread: Mega Gathering MYX5

  1. #11

    Default

    ada sapa2 kt shah alam nk follow,blh call aku..
    kita gi sama2..

  2. #12
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    rapid KL jer
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  3. #13
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    aku suggest sape yg hadir gathering neh di beri medal khas
    **** main travian kerana nak cata RaNgErs aka Roti Kering ****

  4. #14
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    cadangan aku kalau nk buat, biarla berdekatan dengan public transport. just my 2cent. tak semua pemain ada kete nak g sana
    setuju sngat2,,,kumpul dekat public transport la...mudah,,,
    contoh,,,Midvalley

  5. #15
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Mik3y84 View Post
    ada sapa2 kt shah alam nk follow,blh call aku..
    kita gi sama2..


    ha nie..mike rela bawak nie.. xde hal la..kawan2 kita bukan dekut sekadar nk tumpang p putrajaya jek.huhuhuh..

    rapid KL pon ada lars kata..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  6. #16
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    39

    Default

    Buat kat KL Central la..semua jenis kenderaan ada..kecuali kapal terbang dan kapal laut

  7. #17
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Stella View Post
    Buat kat KL Central la..semua jenis kenderaan ada..kecuali kapal terbang dan kapal laut

    tak fair gak..sebab i nek kapai terbang



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  8. #18
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    Quote Originally Posted by Landsay View Post
    setuju sngat2,,,kumpul dekat public transport la...mudah,,,
    contoh,,,Midvalley

    Midvalley la..aha!!
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

  9. #19
    Koperal hakuna's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Payrock aje =)
    Posts
    25

    Default

    konfrem tak leh pi.. jauh btoi.. =(
    askar adalah segalanya...
    main biar berani mati..
    jangan main style cuak..
    main msti bekerjasama..
    baru seronok untuk bersama..

  10. #20
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by the_Best View Post
    Midvalley la..aha!!
    Midvalley,,,,Midvalley,,,,Midvalley,,,
    kekekekekeke

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •