Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 38

Thread: Mega Gathering MYX5

  1. #21
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    32

    Default

    Dh pnah smpi..

    xde wifi & plug..

    My name is John, and i am not a terrorist.

  2. #22
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    takleh on9 - haha


    "Never trust someone with mask"

  3. #23
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    32

    Default

    haha..npk gaya cmtu la..tapi pe2 pun tak janji leh muncul ke tak..

    My name is John, and i am not a terrorist.

  4. #24
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by johnx0908 View Post
    haha..npk gaya cmtu la..tapi pe2 pun tak janji leh muncul ke tak..
    john tak p takmo pa la cmtu



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #25
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    32

    Default

    19 March tu lame lagi..haha..So nnt bile dh dekat baru leh tau leh p ke tak..

    kang beria2 nk p tapi last corner ade emergency meeting ke pe ke mane nak tau..

    Lagi pun ikut bbdk jugak..dorg sume ade ok la..tapi date tu tak clash dgn date ally CAR ke?

    My name is John, and i am not a terrorist.

  6. #26
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by johnx0908 View Post
    19 March tu lame lagi..haha..So nnt bile dh dekat baru leh tau leh p ke tak..

    kang beria2 nk p tapi last corner ade emergency meeting ke pe ke mane nak tau..

    Lagi pun ikut bbdk jugak..dorg sume ade ok la..tapi date tu tak clash dgn date ally CAR ke?
    CAR da lepas da la john..

    oit.u tak p sapa nk tolong bawak beg lappy i yg wana pink tu



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  7. #27

    Default

    huh,apa lagi,dahlah dua akaun,dua masa lain.pastu,dual.apalagi saya tidak pernah pergi kl.Mengembara sabah bolehlah.Pastu,mana ada duit kami.Ibu bapa kata bila adik dua tahun tu besar baru saya boleh pergi kl.Lagi,saya asyik kampung,kampung dan kampung.Jauhnyer.Semua orang boleh ke sabah.Buatlah di Beaufort,Sabah atau kalau boleh,Kota KInabalu.Barulah.Lagipun saya baru je 10 tahun ikut darjah,kelas dan 9 tahun 8 bulan.

  8. #28
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    buat kat kuantan...tmpat i niaga boleh tampung 600 org....siap wifi untuk main tabian..

  9. #29
    GreatesT RuleR SNSD's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad Family
    Posts
    108

    Default

    Quote Originally Posted by eMpErOr View Post
    buat kat kuantan...tmpat i niaga boleh tampung 600 org....siap wifi untuk main tabian..
    kuantan kt mana bro? aku nk g kedai ko la..aku pn duk kuantan..boleh mkn free kn?
    Attack 1st, Talk Later

  10. #30
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Sorry .terpaksa di tunda tarikh atas permintaan ramai.. ramai yg ada undangan kenduri

    Time:
    Saturday, APRIL. 16 .2011
    2:00pm - 10:00pm


    Location:
    Sunway Piramid


    More Info:
    Sesiapa juga dijemput hadir..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •