Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 62

Thread: Apa pendapat anda tentang VERSION T4

  1. #11
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    akan ada lite version utk T4, tapi itu bukan keutamaan skang ni


    "Never trust someone with mask"

  2. #12
    GreatesT AttackeR
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    my
    Posts
    46

    Default

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    akan ada lite version utk T4, tapi itu bukan keutamaan skang ni
    ohh...bagus2..look forward to see this lite version

  3. #13
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    tunggu je la.. t4 kurang bagus untuk player yg gune broadband


    "Never trust someone with mask"

  4. #14

    Default

    alamak,aku guna broadband. my conclution:
    1.Aku rasa best betul la.Gila adventure.
    2.Aku broadband bukan masalah.Laju betul aku guna com10 off beta.
    3.map aku rasa amat laju.
    4.kat jerman,masa beta aku guna google translate lagi.memang bagus.
    5.amat bagus untuk semua.
    6.natar serang dan ww awal senanglah bina ww awal-awal.
    I can"t stop to play.Here.http://www.travian.com.my/?uc=my2_4499.Nape berhenti main.

    Gadong boleh!

    Spoiler for Kegilaan Rer:
    gi gila
    Spoiler for Lihat saya kalau mau tahu:
    Rer Sabah!
    Spoiler for Details lagi tekan:
    Rer Pedalaman
    Spoiler for Lagi tekan:
    Rer Beaufort
    Spoiler for penat tekan,tinggal satu kali:
    Rer Kampung Lago S.k Gadong
    haha.

    Yohoo. Malas.

    http://www.travian.com/?uc=comx_172139

    satu lagi,http://www.travian.com.my/?uc=myx_13646

  5. #15

    Default

    owhhh.. ader try gak kat com9, mmg agak slow and interface maps kurang user friendly berbanding t3.6.
    Tp suka bab bley tgkp askar kt hutan and adventure...... nak2 dpt tgkp elephant huh.

    Tp game nih pon ader kekurangan bg gaul sebab nak wat smithy jauh mahal berbanding buat blacksmith @ armoury sahaja... so nak research TT agak res burden gak.

    And phalanx selalu senang mati even kalau xder askar kt kg farm pon sebab pop lebih 12 selalu ader tembok so phalanx mmg slalu mati. a bit susah untuk gaul. Rasanyer sumer player gaul kena ubah style main kot.

    Bab auction plak mmg x mampu nak join sebab mahal sgt tp xtau larr kalau kt server my.

  6. #16
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    tunggu je la.. t4 kurang bagus untuk player yg gune broadband
    aku setuju dengan ayat dia..... pakai broadnband kalo main T4? tunggu map loading

    tapi yang bestnya grafik cantik la.....cuma tang loading tu fail.....kena buat sesuatu supaya masalah ni selesai
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  7. #17
    GreatesT RuleR SNSD's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad Family
    Posts
    108

    Default

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    aku setuju dengan ayat dia..... pakai broadnband kalo main T4? tunggu map loading

    tapi yang bestnya grafik cantik la.....cuma tang loading tu fail.....kena buat sesuatu supaya masalah ni selesai
    Bkn setakat broadband user je akan dapat problem..streamix user pn loading map slow..agak2nya sume player travian lepas nie kena pakai UNIFI 20Mbps baru leh main T4..
    Attack 1st, Talk Later

  8. #18
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by SNSD View Post
    Bkn setakat broadband user je akan dapat problem..streamix user pn loading map slow..agak2nya sume player travian lepas nie kena pakai UNIFI 20Mbps baru leh main T4..

    aik?stremyx pon sangkut juga?ni dah kira berat ni..... admin travian jerman perlu buat sesuatu kt server mesia nih.....
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  9. #19

    Default

    heh,kalo sangkut,matilah.Aku mau hubungi orang paling tinggi travian.
    Last edited by hatake_kakashi; 03-01-2011 at 10:38 AM.
    I can"t stop to play.Here.http://www.travian.com.my/?uc=my2_4499.Nape berhenti main.

    Gadong boleh!

    Spoiler for Kegilaan Rer:
    gi gila
    Spoiler for Lihat saya kalau mau tahu:
    Rer Sabah!
    Spoiler for Details lagi tekan:
    Rer Pedalaman
    Spoiler for Lagi tekan:
    Rer Beaufort
    Spoiler for penat tekan,tinggal satu kali:
    Rer Kampung Lago S.k Gadong
    haha.

    Yohoo. Malas.

    http://www.travian.com/?uc=comx_172139

    satu lagi,http://www.travian.com.my/?uc=myx_13646

  10. #20
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    Quote Originally Posted by biri2 View Post
    kawe suka sistem hero dan adventure, yg lain lebih kepada menyusah. Cadangan travian version t3.9, gameplay t4.0 tapi graphic t3.6
    ini aku sokong....
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •