Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 62

Thread: Apa pendapat anda tentang VERSION T4

  1. #51

    Default

    haha...ts4 ni actually best....sbb game die leh kte seimbang...except bg heavy gold user...kalo awal2 maen tgk harga barang mahal giler...krim ubat 1 pon dh dekt 500 perak...btw mcm conteest wira top 10 s1 yg baru lps...sggup beli skroll smp bratus2 perak....sy jual skali dh boleh beli gold club...haha

  2. #52
    Prebet Hydrogen Dragon's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    In the thin air feeding the nature's troop
    Posts
    7

    Default

    Sebelum ni aku pernah main t3,pastu quit sbb rse xleh survive..then main tribal wars baru faham konsep game2 mcm ni.skang baru start main t4.rsenye jauh lbh baik dr t3 sbb ad peluang nk survive

  3. #53

    Default

    tribal wars?t4 lebih baik.banyak orang akan survive kecuali orang yang kampungnya dijarah Natarians.kadangkala,kita bernasib baik kalau dapat sumber dalam pengembaraan.benda lain juga begitu,meningkatkan peluang untuk hidup.
    I can"t stop to play.Here.http://www.travian.com.my/?uc=my2_4499.Nape berhenti main.

    Gadong boleh!

    Spoiler for Kegilaan Rer:
    gi gila
    Spoiler for Lihat saya kalau mau tahu:
    Rer Sabah!
    Spoiler for Details lagi tekan:
    Rer Pedalaman
    Spoiler for Lagi tekan:
    Rer Beaufort
    Spoiler for penat tekan,tinggal satu kali:
    Rer Kampung Lago S.k Gadong
    haha.

    Yohoo. Malas.

    http://www.travian.com/?uc=comx_172139

    satu lagi,http://www.travian.com.my/?uc=myx_13646

  4. #54

    Default

    Menarik tentang T4 :
    1. Wira boleh mengembara .. so tak la boring sangat .. sambil2 menunggu .. rasa teruja gak laa .. sambil2 berdoa : "wira!~ wira!~ dapat laa barang best2
    2. Grey Area pun best gak .. ader pro n kontra nya .. kat ctu oasis 150% berlambak2 ( kena cepat2 ler) dan thrill gak mencuba bermacam2 cara untuk "bertahan" dari serangan Natar

    Tak Best tentang T4 :
    1. Aiyok!~ ketara sangat2 perbezaan yang berduit ngan yang tak berduit .. tu hakikat nya. Merangkumi jualan lelong : semua tersedia d sini :
    A. Peralatan wira .. huhuhu baldi untuk menghidupkan wira serta merta.. scroll ..ubat2 .. senjata2 ..mahal arr~
    B. Mata Budaya .. hasil seni ..pergh!~ yang ni pun mahal sgt2 ..

    Pendapat secara pribadi .. T4 best tanpa ada nya jualan lelong

  5. #55

    Default

    betul2... yang berduit imba sangat.. of coz pihak travian untung besar coz ramai akan invest untuk men T4. Sebab tu hadiah International Tournament boleh letak tggi2.. memg pihak travian da analisis mesti orang akan invest giler2 dalam T4 ni.

    Memg bnyak jurang perbezaan bg yg berduit dgn yg tak berduit.

    Setuju dengan nish, kalo men t4 tkde lelong mesti best n fair~~

    tp nanti travian tak untung besar laaa

    ape2 pon, gameplay t4 menarik. serious

  6. #56

    Default

    T4 nie menarik

  7. #57

    Default

    ya..t4 ni best......tp sbb ada jualan lelong tu....susah sikit la sepa yg bkn non player gold

  8. #58

    Default

    Aku dilahirkan di t4 . So tak ada masalah . Tapi kalau aku maen t3 dulu , mungkin aku akan jadi macam korang tak suka t4 :')

  9. #59
    GreaT RuleR
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    baling
    Posts
    12

    Default

    save baget

  10. #60
    GreaT RuleR MoNTeL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    49

    Default

    aku sebagai pemain server klasik yg aktif suatu ketika dahulu...bersara main travian setahun dua dan sekarang mula balik nak cuba main server baru 4.0

    bagi aku panduan untuk T4 answers tu masih banyak kekurangannya, banyak yang aku cari tak jumpa2..harap pihak admin myy akan tumpukan perhatian untuk bahagian penerangan ni supaya senang untuk pemain2 baru buat rujukan

    cuma baru perasan bila serang gaul, 25% askar terperangkap akan mati bila dibebaskan...mcm takut nak serang gaul dah...lepas tu aku pun perasan asyik ada jer seekor dua askar dihidupkan semula bila check titik penghimpunan...dari mana askar ni dihidupkan semula? dari askar yang mati dari perangkap ke?

    hi kawan2!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •