Results 1 to 6 of 6

Thread: User CP

  1. #1
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default User CP

    mintak maaf lah,
    tak tau nak masukkan thread ni kat mane.
    act., nak tny pasal 'User CP' kat atas nun,
    err.. apa fungsi dia ek? untuk apa diwujudkan?

    thanks pd sesape yg menjawab..
    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

  2. #2
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by ko shurei View Post
    mintak maaf lah,
    tak tau nak masukkan thread ni kat mane.
    act., nak tny pasal 'User CP' kat atas nun,
    err.. apa fungsi dia ek? untuk apa diwujudkan?

    thanks pd sesape yg menjawab..
    lorrrrr.... tu kan User Control Panel...
    User CP untuk setting korang nye akaun/maklumat kt Forum ni,,,,

  3. #3
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default

    time kasih en.landsay..
    cuma kat page saya tu, kuar yang camni :
    Latest Reputation Received

    err.. yang tu saya tak tau untuk apa..
    saya nak tau apakah saya je yg ada,
    atau id orang laen pun camtu jugak..
    tu sebenarnya maksud saya..

    TQ
    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

  4. #4
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by ko shurei View Post
    time kasih en.landsay..
    cuma kat page saya tu, kuar yang camni :
    Latest Reputation Received

    err.. yang tu saya tak tau untuk apa..
    saya nak tau apakah saya je yg ada,
    atau id orang laen pun camtu jugak..
    tu sebenarnya maksud saya..

    TQ
    ooo,,tu Reputasi anda dalam forum ni,,,samaada baik anda di forum atau buruk anda di forum ni,,,huhuhuuh

  5. #5
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default

    Quote Originally Posted by Landsay View Post
    ooo,,tu Reputasi anda dalam forum ni,,,samaada baik anda di forum atau buruk anda di forum ni,,,huhuhuuh
    >>> itu tujuannya,
    oke2..
    thanks en.landsay atas explanation tu..
    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

  6. #6
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by ko shurei View Post
    >>> itu tujuannya,
    oke2..
    thanks en.landsay atas explanation tu..
    u welcome

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •