Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 141 to 150 of 202

Thread: Speed Battle Of The King (3x)

  1. #141
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Quote Originally Posted by mohdfardli View Post
    takut kena buli main tempat cool la bro



    droop is good
    Thanks for the advice, bro boleh tolong aku suggest area mana yang sesuai sekali untuk newbie seperti aku? Bukan apa, aku takut takda orang nak support aku je.. Plus aku dah lama tak main, karang kena bully mesti tak seronok.

    Blitzkrieg Squadron
    Sieg hail
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  2. #142
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by sillybobo View Post
    Thanks for the advice, bro boleh tolong aku suggest area mana yang sesuai sekali untuk newbie seperti aku? Bukan apa, aku takut takda orang nak support aku je.. Plus aku dah lama tak main, karang kena bully mesti tak seronok.

    Blitzkrieg Squadron
    Sieg hail
    sapa nk buli ko bobo bg tau kat aku meh aku join skaki dgn diaorg buli ko...


    lawak je bobo ehehhe, kat otai bobo
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  3. #143
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    bro otai atas ni crzy fan taylor swift ker? samer la kiter <--nyepam thp bosan melampau

    buka lah thread report best2 myx ni, nak tengok report zeno elea ketuk pembela no1 tu boleh? share la sni otai2

    boo..main ngn aku jer lah..baru reg 4hari lepas..protection abes terus kne raped..

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  4. #144
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    sapa nk buli ko bobo bg tau kat aku meh aku join skaki dgn diaorg buli ko...


    lawak je bobo ehehhe, kat otai bobo
    Kekeke, ramai la bro yang nak buli aku. Contoh nye semalam, dah ada dah yang berani berani hantar cata Tengok.. Kan dah mendapat..

    to my master LK26
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  5. #145
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Quote Originally Posted by IMMORTAL™ View Post
    bro otai atas ni crzy fan taylor swift ker? samer la kiter <--nyepam thp bosan melampau

    buka lah thread report best2 myx ni, nak tengok report zeno elea ketuk pembela no1 tu boleh? share la sni otai2

    boo..main ngn aku jer lah..baru reg 4hari lepas..protection abes terus kne raped..
    Kekeke, the truth is. Me too, aku pun suka taylor swift. Sebab one of my ex, muka a bit similar. Jangan jealous Anyway, bro cakap apa ni? Adik bobo tak berapa nak faham laa. Hehe to master IMM.

    P/S : Check my facebook profile, ada yang menarik di situ.
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  6. #146

    Default

    zeno busy with war and killing troop.. D P D busy simming
    7 villa @_@

  7. #147

  8. #148
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    thanks coz share log.lanjut!!
    arcobaleno
    at your service

  9. #149
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Wow, is that mirror attack? Wew, gimana mau evade jika time troops nya sampai dalam satu detik yang sama?
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  10. #150
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Quote Originally Posted by cekaro View Post
    thanks coz share log.lanjut!!
    to my master cekaro. Thanks kerana ilmu yang diajarnya selama ni
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •